Şimdi Ara

Vaybe...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koskoca SİLKROAD ONLİNE BİTTİ demek önceden böyle deselerdi inanmazdın vay anasını ya
    Bi baktım serverler bitmiş tükenmiş eskisi gibi deyil hiçbir şey ...

• Arkadaşlık tabii ki eskisi gibi olamaz. Eskiden 72 level silah düşüyordu, silahta immortal oluyordu, kasa ölümüne elixir weapon dolu zaten. Abilerimiz ya da arkadaşlarımız artı deniyordu, +7 yapıp hediye ediyordu. Çünkü çok maliyetli bir şey değildi. Masraf çoğaldıkça, birbirine yardımcı olan arkadaşlıklar azalıyor. 13D legend +1 clean silahın fiyatını biliyor musun? Ben söyleyeyim: 5B. 5B ne kadar? 35 TL. Buna artı basmak için ne gerekli? Legend proof stone. Fiyatı ne kadar? 32 silk (800M-900M). Bir item'i +12 yapabilmek için 2K silk (380 TL) harcayan bile var. Umarım anlatabilmişimdir. Arkadaşlıklar devam ediyor; ama belirli sınırlar içerisinde.

Oyuncu profiline gelelim. Eskiden de kaliteli oyuncu sayısı azdı, şimdi de az.

Son 5 aydır tekrar oynuyorum Silkroad'u. 1 ay kadar önce tekrar bıraktım, yalnızca unique kesmek için giriyorum. Oyunun eski tadı yok. Çünkü eskisi kadar ucuz değil. Eskiden interneti olanın oynadığı oyundu; şimdi parası olanın oynadığı oyuna döndü. İşte Silkroad'un bu hale gelmesinin sebebi bu.

• aslında sro oyuncuları sroyu bırakmadı sadece resmi sroyu bıraktı pravite serverler baya iyi player çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

aslında sro oyuncuları sroyu bırakmadı sadece resmi sroyu bıraktı pravite serverler baya iyi player çekti

Privatelerde isrodan daha fazla oyuncu vardır
  • quote:

aslında sro oyuncuları sroyu bırakmadı sadece resmi sroyu bıraktı pravite serverler baya iyi player çekti

Bende oynuyordum adam gibi sv çok az netten bulmak imkansız gibi bişey bi ara orask oynuyodum ama coin sistemi oynu bozdu gibi geldi bana şahsen
  • Bence adam gibi oturmuş 2 pravite var Joysro ve Vipsro bunlar iyi serverler
  • quote:

Bence adam gibi oturmuş 2 pravite var Joysro ve Vipsro bunlar iyi serverler

Vipsro kapanmadi mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATV Ah be GÜZELİM!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    Vay be 3 yıl olmuş
    7 ay önce açıldı
    ABİ LETGOYA NOLDU YA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

quote:

Bence adam gibi oturmuş 2 pravite var Joysro ve Vipsro bunlar iyi serverler

Vipsro kapanmadi mı ?

hyr
  • Hiç bırakmam dediğim oyunu bıraktım. Para harcarken zevk alamamaya başladım. O zaman hangi akla hizmet oynayayım zaten oyunu.

Elder Scrolls Online için bekliyorum ve SRO 2yi denicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.