Şimdi Ara

VB 6.0 Programlama Gurubu.. Lise 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X-Style Programming adında kurduğumuz gurubumuza sizleri de bekleriz..
    Gurubumuzda VB 6.0 ile ilgili temel oluşturacak örnekler ve çeşitli programlar olucak. Düzenli maillerle okulumuzda yapılan çalışmaları, kaynak kodlarıyla birlikte mail postanıza anında iletilecektir. Biz kurucular, Sezai Türkeş Feyzi Akkaya Anadolu Teknik Lisesi, Çayırova/Gebze deki bir okulun öğrencileriyiz.. VB öğrenmek isteyen herkesi bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XFREESTYLER -- 5 Ocak 2007; 20:06:26 >

• Hani ukelalık yapmıyım ama VB 6.0 mı kaldı ya, size vb 6.0 ögreten hocalara yuhh yani. .NET diye bir şey var arkadaşlar
  • Onu bulamayan da var yani.. Biz daha temellerdeyiz.. Ve VB öğrenmek istiyenlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.. Siz herhalde .Net'ten başladınız programlamaya...???
  • Tamamda vb 6.0 bir programlama dili icin temel alınacak bir dil değildir.
    Madem vb çalışakcasınız ozaman VB.net calisin, vb 6.0 ile vakit kaybetmeyin demek istiyorum ;) Bak mesela forumda poweruser diye bi arkadas var, oda okulda vb 6.0 görüyor ama kendi çabalarınla vb.net çalışıyor.

Demek istediğim kısaca vb.net varken vb 6.0 ile vakit kaybetmeyin
  • Elbette daha gelişmişleri var ama okullarda programlama öğretilirken (en azından üniversitelerde) programın telif ücreti ödeniyor. Fiyat farkından dolayı 6.0 daha uygun. Belki bu yüzden olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri
    Elbette daha gelişmişleri var ama okullarda programlama öğretilirken (en azından üniversitelerde) programın telif ücreti ödeniyor. Fiyat farkından dolayı 6.0 daha uygun. Belki bu yüzden olabilir...

vb 2005 express edition kullanılabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: aydinunlu
    Tamamda vb 6.0 bir programlama dili icin temel alınacak bir dil değildir.
    Madem vb çalışakcasınız ozaman VB.net calisin, vb 6.0 ile vakit kaybetmeyin demek istiyorum ;) Bak mesela forumda poweruser diye bi arkadas var, oda okulda vb 6.0 görüyor ama kendi çabalarınla vb.net çalışıyor.

Demek istediğim kısaca vb.net varken vb 6.0 ile vakit kaybetmeyin

katılıyorum. bizede seneye vb 6.0 öğreticekler. öğretmene sormuştum neden .net'e geçmediklerini. .net bilmiyoruz, öğrenmeye vaktimiz yok ve devlet bize eğitim vermiyor falan demişti. sorduğum öğretmen bölüm şefi dolayısıyla vakti olmayabilir. ama diğer öğretmenlerde çok az bilgiye sahip ve kendilerini geliştirmiyolar. bide tabi müfredattaki sorunlarda var. mesela bize verdikleri 2006 basım fakat m.ö. yazılmış garip kitapta vb6 dan daha eski bir sürüm anlatılıyor. hatta yazar kurulumu anlatırken disketi takın falan diyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Elbette daha gelişmişleri var ama okullarda programlama öğretilirken (en azından üniversitelerde) programın telif ücreti ödeniyor. Fiyat farkından dolayı 6.0 daha uygun. Belki bu yüzden olabilir...

Yooo mesela bize 5 cd Visual Studio Express Edition Gönderdiler.
    Bunlar okadar sorun edilecek sey değil zaten, insan önce bi kendini geliiştirsinde, programı satmak dert olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla zamanında bizim bölüme VB 6 anlatılırken diğer bölümler baska görüyordu. sebebi sorulunca lisans satın alınamadı dendi. O yüzden söylemiştim
  • Biz lisans sorunundan falan değil. Hocalarımız bu dili görmüşler, onu öğretiyorlar. Daha .net öğreten hocalar yok piyasada...

powruser de zaten bu okulda aynı dersi görmekte ..
  • bende gryrm VB
  • http://groups-beta.google.com/group/XSPGroup/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XFREESTYLER -- 12 Ocak 2007; 19:14:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.