Elimde Picture Package 1,5 yazılımı var. cd-r ye kayıt yaptım fakat belli sayıda fotograf alıyor. 30 mb lık alanı geçmiyor.sizden ricam vcd de fotografları izlemem için ne yapmam gerekiyor,bu konuda bilgi verir ve yardımcı olursanız sevinirim. tşk.
ben sony video kameraya ait Picture Package kullanıyorum bununla yapılan videoslayt show'u soruyorsan; -ilk dikkatimi çeken şey klibin süresi kullandığım müziğin süresi kadardı -bende daha uzun süreli müzik seçerek (mesela 10 dk lık) daha çok sayıda foto koyabilme imkanı sağladım şayet sorduğun direkt fotoları cd ya atmak ise bu konuda bilgim yok
fotograflari cd de izlemek icin MemoriesOnTV adli programi kullaniyorum, tavsiye olunur.
benim tavsiyem nero expres dosyaları oldugu gibi atıyorsun slayt müzik falan yok genelde çoğu vcd de PBC tuşu vardır bu tuşa basıp resimleri sırayla izliyorsun,sen tıklayana kadar resim ekranda kalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: benevolenttt
fotograflari cd de izlemek icin MemoriesOnTV adli programi kullaniyorum, tavsiye olunur.
mrb. yardımcı olduğun için öncelikle tşk ederim. yalnız müzik fonu ile sınırlı demiştin. daha uzun müzik bulabilirmiyim yada hiç müzik eklemesem nasıl olur sence.sağol
Merhaba
Photo2VCD Studio programı bana göre en güzel photo vcd programlarından biri. cd dolana kadar foto ekleyebilirsin, müzik ister ekle istersen ekleme fotolar bittiğinde müzikte bitiyor. Foto geçişlerinde harika efektlerde ekleyebilirsin.
CORDİAL BU PROGRAMA NASIL ULAŞABİLİRİM.
quote:
Orjinalden alıntı: redline_not
mrb. yardımcı olduğun için öncelikle tşk ederim. yalnız müzik fonu ile sınırlı demiştin. daha uzun müzik bulabilirmiyim yada hiç müzik eklemesem nasıl olur sence.sağol
bilgisayarından daha uzun müzik ekleme şansın var müziksiz ise hiç denemedim böyle bir seçenekte varmı bakmam lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme