Şimdi Ara

VCDS 20.4 Vagcom Kodlama Yardım Arıyorum (gerekirse ücreti mukabilinde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı günler kazasız belasız sürüşler hayırlı işler

Oto yıkama ve Ufak Çapta Oto Elektrik işi yapıyorum. Müşterilerim araç gizli özellik aktivasyonu sorduğu için gizli özellik aktivasyonu yapmaya başladım.
    Yakın zamanda son sürüm olan 20.4 versiyon cihaz aldım (pro değil, çin malı). Bir kaç araçta denedim ama bazı araçlarda Securty Acces kodu farklıymış sanırım 31347 kodunu kabul etmiyor dolaysıyla araçla bağlantı kurulup işlem yapılmıyor
    Kodlama örnekleri nette bolca olsada araç üzerinde uygulama yapıldığında özellik açılmıyor (ya da ben beceremedim).
    Kodlama konusunda makul bir ücret karşılığında yardım almak istiyorum. Kendini geliştirmiş kullanıcı varsa en azından bir benzin/gaz parası yapmış olur :) biraz alt yapım olduğu için yardım edecek kişiden çabuk öğrenirim diye tahmin ediyorum yani şu nasıl olacak bu nasıl olacak diye yerli yersiz vakitli vakitli iletişim kurmam.
    Bende yıllarca forumlarda karşılıksız bilgi paylaşımı yaptım hatta hâlâ daha yaptığım işlerle alakalı uzaktan yardım isteyenlere bilgi ve tecrübe paylaşımı yaparım ben buraya yinede ücreti karşılığında yardım istiyorum yazdım.
    Yardım için iletişime geçmek isteyenler WhatsApptan yada normal arayak ulaşabilir 532 250 92 39
    Oto yıkama, oto elektrik, far temizliği, far içi modifiye gibi işlerde yardım isteyen olursa uzaktan ne yapabilirsek yaparız.
    Herkese keyifli forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.