Şimdi Ara

VDF hakkında tecrübeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Taşıt kredisi

-Volkswagen Kasko

-Full life

-Full koruma

ile ilgili olumlu- olumsuz tecrübeleriniz ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• ben 2 kez vdf kredisi kullanmıs biri olarak ok memnunum.özellikle arac kresisi kullanırken hic kendilerini kasmıyorlar anında krediniz hazır.son olarak bu temmuz ayında sırf ok methediliyor hadi u vw ye bir ara veri birde fordu deneyelim bakalım dedim.ford otokotan kredi kullanmak istedim vay senmisin kredi isteyen bir havalar bir havalar adres beyanı icin illa benim adıma kayıtlı fatura lazımmıs yav benim faturalarla uğrasacak vaktim yok onun icin bütün faturalar esimin adına gelir diyorum anlayan yok birde üstüne demezlermi bir adette kefil bulursanız iyi olur diye bende canınız cehenneme dedim forddan cıktım yarım saat sonra vdf kredisiyle sıfır golfümü resmen almı ertesi günüde teslim almıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk65

ben 2 kez vdf kredisi kullanmıs biri olarak ok memnunum.özellikle arac kresisi kullanırken hic kendilerini kasmıyorlar anında krediniz hazır.son olarak bu temmuz ayında sırf ok methediliyor hadi u vw ye bir ara veri birde fordu deneyelim bakalım dedim.ford otokotan kredi kullanmak istedim vay senmisin kredi isteyen bir havalar bir havalar adres beyanı icin illa benim adıma kayıtlı fatura lazımmıs yav benim faturalarla uğrasacak vaktim yok onun icin bütün faturalar esimin adına gelir diyorum anlayan yok birde üstüne demezlermi bir adette kefil bulursanız iyi olur diye bende canınız cehenneme dedim forddan cıktım yarım saat sonra vdf kredisiyle sıfır golfümü resmen almı ertesi günüde teslim almıstım.
    Ben de VDF kredisi kullanmayı düşünüyorum. Özellikle bu bankacılarla uğraşmak istemyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn06

Ben de VDF kredisi kullanmayı düşünüyorum. Özellikle bu bankacılarla uğraşmak istemyorum...

Alıntıları Göster
    Ben de merak ediyorum bu VDF'yi. Acaba mağdur olanlar olmuş mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stanford

Ben de merak ediyorum bu VDF'yi. Acaba mağdur olanlar olmuş mudur?

Alıntıları Göster
    Ben kredi kullanmadığım için bilemem..

Ama aracımın garanti süresini uzatmak istediğimde VDF denilen şirketin şirret bir uygulaması ile karşılaştım...

Benim aracım 170 HP lik TSI Golf..

170 HP lik Jetta için 1050 TL para istenirken aynı motorlu golf için 1950 TL isteniyordu...

Bana bunun sebebini doğru dürüst açıklayamadılar. Golf spor arabaymış sebebi o dediler.. Halbuki 170 HP lik Jettaya göre daha güvenlikli bir araç olduğunu kabul etmediler.
    Doğuş oto ile görüştüm. Bir yanlışlık olmalı diye. VDF bizden ayrı bir şirket biz karışamayız dediler. Nalet olsun size dedim.. VW ile Doğuştan soğumama ve bir daha kesinlikle doğuş grubundan araba almamaya yönelik söz vermemin bir sebebide bu VDF denilen şirkettir...

Aracım bu yıl sonu 4 yaşını dolduracak. 4 sene boyunca garantiden yapılacak iki arıza oldu. Biri salıncak burcu ( garantiden değişti ) diğeride 3 adet valf değişti. Onunda bedeli 405 TL idi..

Uzatılmış garanti şartlarınıda yaptıranların iyi okumasını şiddetle tavsiye ederim. Siz garantiyi 2 sene uzatıyorum diyorsunuz ama arıza çıktığında doğuş sizi uzatıyor... Çoğu şeyi garantiye sokmuyorlar veya sokuyorlarsa da belli ücreti sizden paşa paşa alıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bd01bd

VDF den

-Taşıt kredisi

-Volkswagen Kasko

-Full life

-Full koruma

Merhabalar,

Ben nisan ayında VDF'den araç kredisi kullandım. Ayrıca FullPlan ve FullLife da yaptırdım. Bu iki ürünü alınca faiz oranı düşüyor, bu nedenle bunları almak için para ödemiyorsunuz aslında. FullPlan ve FullLife ekletince aylık ödemem yanlış hatırlamıyorsam 50 TL kadar artmıştı. Ama aracıma bir yıllık kasko ve 2 yıl garanti uzatma yaptırmış oldum.

VDF'den kredim 5 dakika içinde çıktı ve işlemlerim çok hızlı tamamlandı. Eski aracımdan kalan %60 hasarsızlık indirimini yeni aracıma aktarmak istedim, aracı teslim aldığım gün bu işlem yetişmedi ama daha sonra yaptılar ve aylık ödememe direk yansıttılar, ödemem düştü. Ben kredi takstilerinizi zamanında ödediğiniz sürece bir problem yaşayacağınızı sanmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: werttr

quote:

VDF den

-Taşıt kredisi

-Volkswagen Kasko

-Full life

-Full koruma

Merhabalar,

Ben nisan ayında VDF'den araç kredisi kullandım. Ayrıca FullPlan ve FullLife da yaptırdım. Bu iki ürünü alınca faiz oranı düşüyor, bu nedenle bunları almak için para ödemiyorsunuz aslında. FullPlan ve FullLife ekletince aylık ödemem yanlış hatırlamıyorsam 50 TL kadar artmıştı. Ama aracıma bir yıllık kasko ve 2 yıl garanti uzatma yaptırmış oldum.

VDF'den kredim 5 dakika içinde çıktı ve işlemlerim çok hızlı tamamlandı. Eski aracımdan kalan %60 hasarsızlık indirimini yeni aracıma aktarmak istedim, aracı teslim aldığım gün bu işlem yetişmedi ama daha sonra yaptılar ve aylık ödememe direk yansıttılar, ödemem düştü. Ben kredi takstilerinizi zamanında ödediğiniz sürece bir problem yaşayacağınızı sanmam...
    Teşekkürler
    bende o şekilde kullandım.
    fakat kasko + kredimin sigortası şeklinde.

• quote:

Teşekkürler
    bende o şekilde kullandım.
    fakat kasko + kredimin sigortası şeklinde.

Alıntıları Göster
    Bende VDF den kredi kullandım .. fazi oranları ve müşteri yakaşımı iyiydi..
    Ben 2 yıl ek garanti + kredi sigortası şeklinde bir avantaj yarattım... 0.79 la fazilendirdiler böyle olunca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Bende VDF den kredi kullandım .. fazi oranları ve müşteri yakaşımı iyiydi..
    Ben 2 yıl ek garanti + kredi sigortası şeklinde bir avantaj yarattım... 0.79 la fazilendirdiler böyle olunca..

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende vw den polo alıorum...21.500 tl kredi ile alıcam 12.500 nakit vericem...dosya masrafı 600 tl alıolar 0.99 dan işlem görücem..yalnız bu şekilde 22.100 edior ve 48 aydan aylık ödemesi 607 tl...fakat öğrendimki aylık 500 tl civarı faizden 100 tl anaparadan çekiolar ortlama...ben ihtiyaç kredisi çekmiştim 48 ay aylık 442 tl...aylık 190 tl faiz 250 ana paradan çekiolar...yani ben bu vdf kredisini 1 sene sonra kapatıcak olsam anapardan çok çekim olmadıgı için 1 sene içinde sadece faizine para ödemiş olucam... ihtiyaç kredisi almak dahamı mantıklı yardımınıza ihtiyacım var yarın karar vermiş olmam gerekio???

• Arkadaslar bnde vdf den kredi kullamayi dsnyorum.. Ama bn su an doguda gorev yapiyorum.. Kredili mevduat hesabi 65 lira icin takibe alindi bi ara haberm olur olmaz odedim.. Acaba vdf bunu sorun edermi ? Sonucta ipotekli alicm arabayi?? Bnkada yazi veririz diyo ama:(

Arabanin fiyati 90.000 bnde 45.000 var 45.000 kredi cekebilirmym vdf den
  • Arkadaslar bnde vdf den kredi kullanicam ama soyle bir sorunum var. Hakkaride girev yapmaktaym ve odemelerimdeki karisikliktan dolayi 65 tl kredili mevduat hesabi yuzunden takibe alinmis.. Ogrenir ogrenmez kapattm o bnkaya ait borclarimi...

Acaba vdf bn takibe grdm dye kredi vermemezlik yapar mi sifir arac icin.?? Cc almayi dsnyorm elimde 45.000 var 45.000 kredi cekeblirmym?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkos

arkadaslar bende vw den polo alıorum...21.500 tl kredi ile alıcam 12.500 nakit vericem...dosya masrafı 600 tl alıolar 0.99 dan işlem görücem..yalnız bu şekilde 22.100 edior ve 48 aydan aylık ödemesi 607 tl...fakat öğrendimki aylık 500 tl civarı faizden 100 tl anaparadan çekiolar ortlama...ben ihtiyaç kredisi çekmiştim 48 ay aylık 442 tl...aylık 190 tl faiz 250 ana paradan çekiolar...yani ben bu vdf kredisini 1 sene sonra kapatıcak olsam anapardan çok çekim olmadıgı için 1 sene içinde sadece faizine para ödemiş olucam... ihtiyaç kredisi almak dahamı mantıklı yardımınıza ihtiyacım var yarın karar vermiş olmam gerekio???

Alıntıları Göster
    hortlatmış gibi olucam ama düşünen arkadaşların bilgisi olsun
    hani bankacılarla filan uğraşmayalım tabi de
    ben golfümü alırken kredi kullandım bu arkadaşlardan
    ilgi alaka, hız vs. tamam da
    600 küsur lira dosya masrafından gene kaçamıyosun
    aldığı faiz yetmiyo, bi de masraf kesintisi yapıyo
    olurdu olmazdı, el mahkum kabul ettik tabi
    aracı ve belgeleri teslim alırken bir baktım, bizim kredinin anaparası yine artmış
    bu ne dedim, 600 küsur daha??
    krediye bi de sigorta kaktırmışlar
    sinirden kıpkırmızı oldum ama naapıcan
    ya allah belanızı versin deyip golfü bırakıcan çıkıcan ya da sineye çekecen
    söyledim ama ne fayda
    7 aydır ödüyorum ve her taksitte bi daha kulaklarını çınlatıyom
    havadan bir buçuk milyar geçirdiğine mi yanarsın
    o bir buçuk milyarı bir de takside ekleyip faiziyle birlikte tahsil ettiğine mi

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanerkan

hortlatmış gibi olucam ama düşünen arkadaşların bilgisi olsun
    hani bankacılarla filan uğraşmayalım tabi de
    ben golfümü alırken kredi kullandım bu arkadaşlardan
    ilgi alaka, hız vs. tamam da
    600 küsur lira dosya masrafından gene kaçamıyosun
    aldığı faiz yetmiyo, bi de masraf kesintisi yapıyo
    olurdu olmazdı, el mahkum kabul ettik tabi
    aracı ve belgeleri teslim alırken bir baktım, bizim kredinin anaparası yine artmış
    bu ne dedim, 600 küsur daha??
    krediye bi de sigorta kaktırmışlar
    sinirden kıpkırmızı oldum ama naapıcan
    ya allah belanızı versin deyip golfü bırakıcan çıkıcan ya da sineye çekecen
    söyledim ama ne fayda
    7 aydır ödüyorum ve her taksitte bi daha kulaklarını çınlatıyom
    havadan bir buçuk milyar geçirdiğine mi yanarsın
    o bir buçuk milyarı bir de takside ekleyip faiziyle birlikte tahsil ettiğine mi

Alıntıları Göster
    ben de birşey sorayım;
    Vdf de şuan iki seçenek var "0,99" kasko ve hayat sigortası yaptırırsak+600 dosya masrafı
    "1,09 klasik kredi" dosya masrafı var ama hayat sigortası bundada isteniyormu? yakın zamanda bu şekilde kredi kullanan kimse varmı???

• quote:

Orijinalden alıntı: nht268

ben de birşey sorayım;
    Vdf de şuan iki seçenek var "0,99" kasko ve hayat sigortası yaptırırsak+600 dosya masrafı
    "1,09 klasik kredi" dosya masrafı var ama hayat sigortası bundada isteniyormu? yakın zamanda bu şekilde kredi kullanan kimse varmı???

Alıntıları Göster
    İlgili başka yerlere de yazdım, buraya da kopyalıyorum:

Full Life'in bir kandırmaca olduğunu ben de bugün anlamış bulunuyorum.

Golf aracımın sol arka kapısı bazen açılmıyor. (Daha önce de başka kapısı açılmıyordu, garantiden bir şekilde halletmişlerdi). Doğuş Ankara 400 tl hesap çıkardı, 360 tl'sini VW kendisi iyi niyetten (daha önce servisleri hep orada yaptırdığımdan) karşılıyormuş, kalan 40 tl'yi de VDF'den şu şekilde talep etmiş:

- Merhaba xx Bey, Kilitte zamanla oluşan sıkışma söz konusu. Presli parça olmasından dolayı içerisini açıp temizleme söz konusu değil, değişim gerekiyor.

Gelen cevap:

- Kilit ve kilit mekanizmalarının mekanik arızaları kapsam dışı.

Halbuki millete 1500-200 tl'ye sattıkları poliçede kapsam dışı madde şöyle:

"gövde elemanları: kapı kilit karşılıkları ve menteşeler gibi gövde elemanları

Lafın özü: 40 tl'yi bile ödemeyen vdf daha büyük arızalarda hiç bir şey ödemez bence. VW servisine düzenli gidin, iyi niyet indiriminden zaten az miktar ödersinizi, full life parası cebinizde kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_73

İlgili başka yerlere de yazdım, buraya da kopyalıyorum:

Full Life'in bir kandırmaca olduğunu ben de bugün anlamış bulunuyorum.

Golf aracımın sol arka kapısı bazen açılmıyor. (Daha önce de başka kapısı açılmıyordu, garantiden bir şekilde halletmişlerdi). Doğuş Ankara 400 tl hesap çıkardı, 360 tl'sini VW kendisi iyi niyetten (daha önce servisleri hep orada yaptırdığımdan) karşılıyormuş, kalan 40 tl'yi de VDF'den şu şekilde talep etmiş:

- Merhaba xx Bey, Kilitte zamanla oluşan sıkışma söz konusu. Presli parça olmasından dolayı içerisini açıp temizleme söz konusu değil, değişim gerekiyor.

Gelen cevap:

- Kilit ve kilit mekanizmalarının mekanik arızaları kapsam dışı.

Halbuki millete 1500-200 tl'ye sattıkları poliçede kapsam dışı madde şöyle:

"gövde elemanları: kapı kilit karşılıkları ve menteşeler gibi gövde elemanları

Lafın özü: 40 tl'yi bile ödemeyen vdf daha büyük arızalarda hiç bir şey ödemez bence. VW servisine düzenli gidin, iyi niyet indiriminden zaten az miktar ödersinizi, full life parası cebinizde kalır.

Alıntıları Göster
    bu 600 tl lik dosya masrafının geri alınması ile ilgili bilgisi olan var mı?
    Bankalara yapılan itiraz gibi yapılabilir heralde..

• quote:

bu 600 tl lik dosya masrafının geri alınması ile ilgili bilgisi olan var mı?
    Bankalara yapılan itiraz gibi yapılabilir heralde..

Konuyu hortlaşmış olacam ama bende çok merak ediyorum ..
  • Sitesinde %80 e kadar diyor ama daha yüksek oranda mesela tamamına kullandırdığı oluyormu, birde evrak-kırtasiye işleri varmı yoksa tc kimlik no yeterlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Sitesinde %80 e kadar diyor ama daha yüksek oranda mesela tamamına kullandırdığı oluyormu, birde evrak-kırtasiye işleri varmı yoksa tc kimlik no yeterlimi?

Bilen yokmu?
  • quote:

Sitesinde %80 e kadar diyor ama daha yüksek oranda mesela tamamına kullandırdığı oluyormu, birde evrak-kırtasiye işleri varmı yoksa tc kimlik no yeterlimi?

1 Şubat olayını biliyorsundur. 1 Şubat'a kadar %90'ına kadar veriyorlar. Tabi sicilin temiz ise o da. Tamamına hiçbir finansman kuruluşu vermez yani tamamına almayı aklından çıkar hatta imkanın varsa 1 Şubat gelmeden almaya bak yoksa 1 Şubat ve sonrasında 50,000 TL'ye 35,000 ve geri kalan kısmın da yarısına kredi veriyorlar. Başvuru da TC Kimlik No yeterli oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVoice -- 23 Ocak 2014; 22:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVoice

quote:

1 Şubat olayını biliyorsundur. 1 Şubat'a kadar %90'ına kadar veriyorlar. Tabi sicilin temiz ise o da. Tamamına hiçbir finansman kuruluşu vermez yani tamamına almayı aklından çıkar hatta imkanın varsa 1 Şubat gelmeden almaya bak yoksa 1 Şubat ve sonrasında 50,000 TL'ye 35,000 ve geri kalan kısmın da yarısına kredi veriyorlar. Başvuru da TC Kimlik No yeterli oluyor :)

Alıntıları Göster
    VDF den kullandım kredimi, istedeikleri belgeleri verdim. Herşeyi a'dan z'ye hallettiler. Varlıklarını hissetmedim bile diyebilirim. Aydan aya ödemesini yapıyorum, trasik sigortasıyla filanda ilgiliyorlar, arayıp bilgilendiriyorlar, istenirse yeniliyorlar vs.

Oranlar şuanda nedir bilemiyorum ama Full life indirim yapıyordu ben aracımı alırken, oldukça avantajlı fiyattan kasko yapılmıştı bu sayede, ayrıca faiz oranı da düşüyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.