Şimdi Ara

VDSL alabilir miyim?Yardımlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millenicom 16 megabit sınırsız internet kullanıyorum.Ping değerim 41 oluyor.Aldığım hız ise 14 megabitte kalıyor.Taahhütüm bitmek üzere acaba aşağıdaki değerlere göre VDSL alabilir miyim?Hattımı millenicom sayfasından sorgulayınca 72 megabite kadar desteklediğini gösteriyor, Türk Telekomu aradığımda ise 18 megabite kadar alırsınız diyorlar.Ayrıca altyapıyı biz biliyoruz, onlar yüksek hız gösterirler ama veremezler diyorlar.Yorumlarınızı bekliyorum.Bir de önerdiğiniz firma ve tarifeniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer07 -- 18 Temmuz 2018; 23:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millenicom 72 diyorsa olmasi lazim extranetin siteden de sorgulama yapar misiniz ?

• Verdiğiniz adreste 72 megabit çıkıyor.

• muzaffer07 M kullanıcısına yanıt
    2sitede turk telekomdan aliyor sonucda... Vardir yani mudurluge gitgorusbence

• Öncelikle bulunduğun ilin TTNET in müdürlüğüne giderek operasyon şefliği bölümünden alt yapı sorgulatr VDSL port var ise boşta o zaman alırsın.Bu cümleyi neden kullandım söylim sana.

Hangi adrestens orgularsam sorgulayım hem alt yapı var diyor hem port var diyor. Netspeed kullanıyorum bu arada, TTNETte boş port var diyor. Netspeed ile görüşmemde hızımı yükseltmek istedim başvuru yaptılar kabul olmadı port yok denildi. TTNET i aradım yeni abone gibi,boş port var diyorlar.İl müdürlüğüne giderek oradaki çalışanlarla birlikte baktık sitemden,gerçektende boş port yok. TTNET müşteri hizmetleri ya satmak için var diyorlar dedi yada sistemde sorun var dedi.
  • Bugün VDSL ye geçiş yaptım. Değerlerim aşağıdaki gibi oldu. Sıkıntı çıkarır mı? ADSL ye döneyim mi? VDSL alabilir miyim?Yardımlarınızı bekliyorum...
  • muzaffer07 M kullanıcısına yanıt
    Cok iyi degil ama 24luk paketle 8lik paket aybipara hem bu 8e duser eer kopma vs yoksadur pakette olursa hizi 17e cekersn soeun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS Önerisi verebilir misiniz
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.