Bildirim
VDSL geçme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba. Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Kontrol sağlayalım.
https://forum.donanimhaber.com/konu-acmadan-once-okuyun-surekli-guncel--67663544-14 -
-
Merhaba, elbette yükselecek. Hattınız VDSL için uygun gözüküyor. Müşteri hizmetleri size bölgenizde VDSL yok mu dedi? -
Evet. 81 Mbps gözüküyor ama sadece ADSL olduğundan 16 Mbps'e yükseltebilirim dedi. O da anlamamış fazla. -
Tekrar arayın, teknik desteğe bağlanın.
24 ve üzeri paketlere geçiş yapıp yapamayacağınızı sorun. Sistem uygunluk vermiyorsa bölgenizde port yok demektir. Bir deneyin, port yok veya bölgeniz uygun değil derlerse bununla alakalı size yardımcı olacağım. -
Az önce hem Ttneti hem Millenicom'u aradım. Ttnet bu sefer internetiniz en fazla 9 Mbps gözüküyor. Vdsl geçmeniz imkansız dedi. Halbuki ben şu an 12 Mbps internet kullanıyorum. Millenicom'u aradığımda ise Adsl olarak 11 megabit , VDSL olarak 67 Mbps'e kadar alabilirsiniz ama VDSL boş port bulunmuyor başvuru yaparsanız boş port bulunduğunda sizi ararız dedi. Ben de sadece fiyat alıp kapattım. Ttnet'le 2021'e kadar taahhütüm var. İptal ettirip Millenicom'a geçmeli miyim? -
-
-
Elbette çok olumlu olmuş. VDSL2 ye geçin derim direkt. VDSL2 modem gerektirdiğini hatırlatalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Nisan 2020; 15:15:11 > -
Şu an mevcut ADSL internetimin 12 ay taahhüdü kaldı. VDSL pakete geçersem ceza öder miyim, geçiş kaç günde olur falan bilmiyorum. Bir de TT çok pahalı. Pazartesi müdürlüğe gidip bilgi alıcağım. Modem olarak Keenetic KN-2111 modeli var VDSL2 destekli. -
Üst pakete geçişlerde taahhüt bozulmaz ama yine de teyit edin işletmecinizden.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bendede 4 nisanda dönüşüm oldu net gitti 7 saat hala geçiş yapanadım vdsl ye hız gözükmüyor türk telekom dedi ği dolabın bir kısmında hata oluştu başka kabin diyor konacak Zaten 2 tane dolap var oris telekoma aradım dedin vdsl varmı var dedi 50 mgbt ten başlayalım dedim türk telekom böyle böyle diyor bekletcem dedi türk telekomdam bilgi alcam dedi bölge den 1 dk bakletti dediği 48 saat içinde çalışma olacağı sizi arayacam dedi pazartesi Türk telekom tarih vermedi bile dönüşüm oldu türk telekom neden bu işi uzattı bilmiyom mağdur etti hep bakalım sonuç ne olacak hızımız gözükcekmi başka yol denememi tavsiye edersiniz hızlı hallolması için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns61 -- 25 Nisan 2020; 4:32:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Portun uygunsa anında geçiriyolar, yoksa sana uygun boş port bakıyolar. Son durum ne oldu? -
-
Oris telekom 50 mgbt ten başlarız dedi türk telekom da bir kol aktarılmadı dedi eve kadar fiber gelecek dedi anlamadım gitti btk ya şikeyet ettim oristen alcamda ceza diyor tt net magdur ettiler zatenquote:
Orijinalden alıntı: sedateren23
Portun uygunsa anında geçiriyolar, yoksa sana uygun boş port bakıyolar. Son durum ne oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, güzel gayet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X