Bildirim
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (13. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
TT'u arayın hattımı kapattıracağım fiyatlar yüksek yeni müşterilere daha ucuz veriyorsunuz deyip blöf yapın. Belki güzel bir indirim alırsınız. -
Beni arayip size özel teklif var diyerek 100 gb akn 24 Mbit 73 tl. 24 Mbit 150 gb akn 77 tl. 35 bit 100 gb akn de 77 tl. Seklinde konustuk.Bunlara telefon ücreti dahil. Şuanda 16 bit 100 gb akn telefon dahil 63 tl ye kullanıyorum. Fiyat teklifi Superonline'a göre çok iyi ama sol. online oyunlarda ping durumu nasıldır onu bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz arayın MH'yi hattımı kapatmak istiyorum fiyatlar pahalı türknet herşey dahil 60tl deyin. 3 kez hat kapama birimi isterseniz bağlamak zorunda. Daha iyi bir indirim alabilirsiniz şansınızı deneyin -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
yok yanlış anlattım sanırım internete yeni başvurduk dün kurulum yapıldı ama internet gelmedi bir sorun vardı sanırım ve dsl ışığı yanıyordu değerlere baktığımda 100mb gözükğyordu bugün problem çözüldü ve internetim açıldı tarifem 24mb internet açılınca değerler değişti sanırım, 100mb gördüğünüz zaman internetim yoktu sadece dsl ışığı yanıyordu, bugün internet açılınca 24mb tarifem değerler otomatik değişti ama hat zayıflaması vs onlarda değişti sanırım. -
anladım su an 24 tanımlı
24 mbps hıza gore degerler normal
100 verıldıyse dedım o degerlerle kopma yapar cunku -
Yaklaşırsiniz.. Tam alamazsınız gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hat değerlerim bu 35 mbit sıkıntısız alıyorum acaba daha yüksek hız alabilir miyim yoksa alacağım en yüksek hzı bu mu?
-
Alıyorum hocam sıkıntı yok, Superonline online işlemlerden bir şekilde üst pakete geçmeyi başardım. 100 mbit > 24 düşüyor upload 4 mbit değişmiyor sabit.
-
50 Megabit hızları alabilirsiniz, arada bir kopma yaşarsınız, hattınızda bazen hız düşüklüğü olabilir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: jacopman
50 Megabit hızları alabilirsiniz, arada bir kopma yaşarsınız, hattınızda bazen hız düşüklüğü olabilir..
Fibernet 24 mbps'ye kadar kullanıcısıyım. Fibernet 50 mbps'ye kadar olan tarifeye geçsem sıkıntı yaşarmıyım.Yoksa 35 mbps'ye kadar olan tarife mi daha iyi olur bu değerlere göre?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X