Merhaba, 65-70 arası zorlanabilir. |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (229. sayfa)

-
-
Sizin değerler kötü kablonda ek vs bir şey varmı ?
-
Merhaba,
Telelfon direginden eve direkt cat6 tek parca kablo cekildi.
Hangi degerler kotu ?
-
Merhaba hocam, kabloya bakmıştım. Çatının üstünden bize doğru pencerenin alt kısmını delerek geliyor. Yekpareydi sanırsam. Markası da ER Copper. Cat6 kablosuydu herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalaxySal404 -- 7 Nisan 2025; 14:4:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu bana dedi. :D
:D :D :D
-
Modemde atanabilir en yüksek hız 106000 gözüküyor.Bu bazen 104000 falan oluyor.Hali hazırda 71-72 Mb. hız alıyorum.Ama snr değerim 5 db de.
Merak ettiğim atanabilir hıza yani 80-90 Mb alabilmem mümkün mü? kabloları mı değiştirmem gerek? yada snr değerinden dolayı bundan fazlası olmaz mı?
-
SNR Marjınız 5 ama Upstream mı Downstream mı? Yine de çok düşük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalaxySal404 -- 7 Nisan 2025; 16:28:17 >
Downstream 5 hocam.Snr ye müdahale edebiliyorum.Manuel getirdim 5 e ne kadar hıza çıkabiliyor diye.
-
Evet bazı modem router sistemlerinde öyle, SNR Marjına müdahale edilebilir.
Merhaba, Milleni 100 mbps paketi kullanıyorum ve altyapım 85 mbps olmasına rağmen birkaç gündür 47 mbps üstüne hızım ulaşamıyor. Sebebi sizce ne olabilir? Müşteri Temsilcisi de çözemedi, kararlılık ayarını 8 de yaptım değişen bir şey olmadı.
-
Hız profiliniz değişmiş; 50 olmuş. Hız profili değişimi için kayıt açın; baktınız yapmıyorlar, iptal edeceğim deyin.
-
Hocam bunu ben de düşündüm söyledim onlara fakat hız profiliniz şu anda 100Mbps'ye ayarlı dediler.
-
Diretin;olmadı 3 ay doldu ise farklı firmaya geçin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X