Şimdi Ara

VDSL Modem Önerisi -Airties 5750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün itibariyle Türktelekom Hipernete geçtim 24 mbit 1-2 güne aktif olur şimdi yeni bir modem almam lazım forumda bu konuda bir çok konu açılmış ama istediğim cevabı bulamadım ben araştırmalarım sonucu Airties 5750 iyi gibi geldi kullananlar yorum yapabilrimi çekim gücü nasıl sıkıntı varmı veya başka marka vdsl modem kullananlar önerebilecek başka marka var mı ?

Bütçe 300-350 biraz zorlarsam max 400

• up
  • Bahsettiğin modemin harici anteni olmadığı için çekim gücü düşüktür. Asusun modellerine bir bakın.
  • 5750 yerine 5760 alın kesinlikle. Torrent desteği ve çekim gücü olarak daha iyi. Antensiz bir modem değil bunlar, antenleri kasa içerisinde sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 aydır araştırıyorum asus n17u olsun ac68 olsun parası önemli değil ama çok arızalanan sorun yaşayan çok olduğu için Airtres 5760 düşünüyorum şahsen daha sorunsuz kullanımı arayüzü hızlı stabil bir modem diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatanda aysonu kampanyası vardı air5760 5750 ile aynı fiyattı ama yarın olurmu bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Bende 1 aydır araştırıyorum asus n17u olsun ac68 olsun parası önemli değil ama çok arızalanan sorun yaşayan çok olduğu için Airtres 5760 düşünüyorum şahsen daha sorunsuz kullanımı arayüzü hızlı stabil bir modem diye düşünüyorum.

tıklayınız
    hocam bende sizin durumunuzdayım bende bu cihazdan almayı düşünüyorum.. hemde menzil genişletici hediye.. diger evimizde asus kullanuyorum cok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

vatanda aysonu kampanyası vardı air5760 5750 ile aynı fiyattı ama yarın olurmu bilemem

tıklayınız
    hocam merhabalar malesef fiyat değişmiş...
  • ben sorunu çözdüm ttnet modem kampanyasından bedava modem gönderdi şimdilik bununla devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.