Herkese iyi günler. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim o yüzden kusura bakmayın . 2-3 gün önce VDSL ' e geçiş yaptım . Hızı gayet güzel . Fakat bir sorunum var . Torrentle dosya indiririken upload hızını kontrol edemiyorum . İndirmeden çok gönderim hızı var . resimde görüldüğü gibi bi ayarı var işaretli olan yeri tıkladığım zaman hızı 0 a düşüyor. ADSL zamanında bu şekilde bir sorunla hiç karşılaşmamıştım . Modemim ise Airties AIR 5650
biraz zaman geçmiş üstünden ama cevap yazmak için giriş yaptım umarım yardımcı olur. 0 yaparsanız upload hızınız sınırsız olur; yani netinizin izin verdiği en son hızda upload yaparsınız. o yüzden en düşük hız 1 dir. gerçi biliyorsunuz bunu sanırım resimde hızı 5kb yapmışsınız. onun dışında her torrentin kendi gönderim hızını kontrol edebileceğiniz özellikler kısmı var. torrente sağ tuş yapıp özelliklere (bundan tam emin değilim ben ingilizce kullanıyorum "properties" bendeki) tıklayarak ulaşabilirsiniz. bu da işe yaramazsa modem ayarlarında gönderim hızını kısıtlama gibi bir özellik olmalı bir de orayı deneyin.
Sorun kendiliğinden düzeldi . İlginize teşekürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme