Şimdi Ara

VDSL yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşından önce TTNet 24 megabit internet kullanıyordum, fiyat pahalı geldiği için türknet'e geçtim ama memnun kalmayınca yeniden ttnete dönmek isyedim. Sorun bundan sonra başladı ttnetten ayrılmadan önce vdsl kullanıyordum türknete geçince yine vdsl olarak 35-39 megabit civarı hızlar alıyorum, fakat stabilite olmadığınından dolayı yeniden ttnete dönmek isyedim ve bana adsl 16 megabit verebileceklerini vdsl mümkün değil dediler, adamlara ben şuan vdsl kullanıyorum hatta yılbaşından öncede ttnette idim o zamanda vdsl kullanıyordum diyorum ama nafile. Bana ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabırlar dilerim

• interneti iptal etmeyin büyük ihtimalle port yoktur bu yuzden adsl öneriyorlar. ama geçiş yaparsanız aynı portu kullanmaya devam edebilirsiniz. sadece fatura eden firma değişir benim bildiğim bu şekilde teyit almanızda fayda var.

• cicey2 C kullanıcısına yanıt

TTnet Turknet üzerinden geçişi kabul etmiyor. Önce onu kapat sonra gel diyorlar. Sakın Turkneti kapatmayın o zaman portsuz kalırsınız. Millenicoma geçmeyi deneyin belki ondan memnun kalırsınız.

• Evet bu sebepten geçiş yapamıyorum, sabırla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet Sinyal Yok
    3 yıl önce açıldı
    digitürk sinyal yok sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.