Şimdi Ara

VDSL2 Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcutta TP-Link marka modemim artık wifi'da ve kabloluda gerekli performansı sağlamıyor.

Daha iyi bir modem arayışım var, evdeki mevcut hattım VDSL2 yakında fiber dönüşümüde gerçekleşecek, ileride de kullanabileceğim bir modeme ihtiyaç duyuyorum.

Modem önerebilir misiniz?

Amazonda ekte sunduğum modeme rastladım, iş görürmü ne dersiniz?

VDSL2 Modem Tavsiyesi

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Tplink vr 2100 öneririm vdsl için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu portları fast; fiber gelme ihtimali varsa gigabit porlu bakın.

Tp-Link Vr 400 v3; Tenda v12 minimum.

Kullanan arkadaşların yorumunu alın; önfikir olur.

• buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiber dönüşüm olunca sana zaten ZORUNLU olarak Fiber cihazlar verecekler. Eğer sabredebiliyorsan böyle sabret.

• Fiber dönüşüme girecekse neden modem alıyorsunuz ki? Bekleyin dönüşüm tamamlansın Telekomdan düzgün bir cihaz istersiniz (LG-8245X6 gibi). Olur da o cihaz da kesmezse o zaman Wifi 6 destekli, Gigabit portlu bir router bakarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FTTH dönüsüm olacaksa bosuna almayın ürün. Zaten isletmeci verecek size. Derseniz ki o cihazın performansı beni tatmin etmez o zaman karar verirsiniz alıp almamaya.

• Ya da mevcut modemi köprü moduna alıp evdeki trafiği Router üzerinden yönetirsiniz. Fiber dönüşümden sonra Routerı kullanabilirsiniz.
    1900 TL
    TP-Link Archer AX50, AX3000 Mbps, Fiber Destekli, 4× Gigabit LAN Ports, WPA3, OFDMA, HomeCare, Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
    amazon
    TP-Link Archer AX50, AX3000 Mbps, Fiber Destekli, 4× Gigabit LAN Ports, WPA3, OFDMA, HomeCare, Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z8833C7?ref=cm_sw_r_mwn_dp_0Y8SVACHM2T2T2WH8V0S&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_0Y8SVACHM2T2T2WH8V0S&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_0Y8SVACHM2T2T2WH8V0S&language=tr-TR

1460 TL
    Mercusys MR80X, AX3000 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, 160 MHz Kanalı, Mobil Uygulama Destekli, VPN Destekli, 256'ya Kadar Cihaz Bağlanabilir, Dual-Band Wi-Fi 6 Router
    amazon
    Mercusys MR80X, AX3000 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, 160 MHz Kanalı, Mobil Uygulama Destekli, VPN Destekli, 256'ya Kadar Cihaz Bağlanabilir, Dual-Band Wi-Fi 6 Router
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09YWMBR2Y?ref=cm_sw_r_mwn_dp_8GG6ANWKB5WW21G42EBX&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_8GG6ANWKB5WW21G42EBX&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_8GG6ANWKB5WW21G42EBX&language=tr-TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En mantıklısı WiFi ile modem cihazını ayrı ayrı almak...

Ama ikisi bir arada olan Modem Router ürünlerinde DFS yani 5Ghz de 100. kanal ve yukarısını destekleyen cihazlar var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.