Şimdi Ara

Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • al bitane 42" 1920 x 1080 canavar gibi oyna be abı kıme yetmıcek
  • kartlar mükemmel ama bunu yapıp bu şekilde kullanmak zor gibi..fiyatlar,kenarlar vs..
    bunu yerine projeksiyon cihazıyla denense bu çözünürülükler
  • bütünleşik halde 6 lı sekilde satılan panel yapacaklar artık

ama 1 ölü pixel bile insanı rahatsız ederken aradaki incede olsa cizgiler veya monıtorun plastği beni cok rahatsız ederdi gercektende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Bakalım bekleneni verecekmi.Nasıl bir performans sergileyecek.Nvidia karşılık olarak üstüne çıkabilecekmi.Sonbahar ayı yine çetin geçecek

Sonbahar ayı??? Türkçe'de son nokta! xD

İyi bir kart gibi gözüküyor ama nVidia yine tokat gibi bi cevap verecektir. xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToySoldier

quote:

Bakalım bekleneni verecekmi.Nasıl bir performans sergileyecek.Nvidia karşılık olarak üstüne çıkabilecekmi.Sonbahar ayı yine çetin geçecek

zuahhahaha sonbahar ayı, çok güldüm, ben kış ayında alacam buna göre:D
  • 6 ekran desteği mükemmel ama aradaki plastik kötü olur rahatsız eder adamı
  • Hakikaten gözlerime inanamıyorum.

Ya bir de performansı hakkında bilgiler olsaydı. Testler ne zaman açıklanacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToySoldier

quote:

sonbahar ayı
    bu arada 2900/3800 zamanlarındaki ati yok karşılarında yavaş tokat atsın

• Karta yakından bakış

Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı

• Karşılaştırmalı test yok mu piyasada hiç?
  • uçak oyunu fsx mi?

ekleme: galiba x-plane oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 11 Eylül 2009; 21:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

Al bir tane 1920x1080 çözünürlüğe sahip projeksiyon cihazı 4 metreye 3 metre oyun oyna. ati çok kasmış 6 lcd koyacam diye ama lcd lerin kenarları işi bozuyor. zaten 6lcd nin maliyetide kaliteli 3 adet projektöre eş değer. bizzat projektörle oyun keyfini denedim, herkese öneririm

çok yanlış düşünüyorsunuz.eğer 1920*1080 çözünürlüğü sizin dediğiniz ebatlara büyütürlerse görüntü inanılmaz derecede bozulacak.her taraf kare kare olur herhalde.ati kartların bu özelliği ile hiçbir görüntü bozulması ve kaybı olmadan çoklu kullanım sağlanabilecek.

monitör çizgilerine takmış herkes.samsung ile yeni anlaşma yapılıyor bu konuda.arkadaşlar bu kadar güzel özellikler ile geliyor kartlar gıcıklık olsun diye beğenmiyorsunuz.herşeyden önce bence şuan kullandığınız teknolojiyi bir gözden geçirin derim.

• sırf kartı karalamak kusur bulmak adına mühendislik örneği kartın tipini eleştiriolar ne garip bir yorum şeklidir bu.
    bu modeli zaten nvidia 3 senedir karakutu gibi çıkarıyordu, ama önemli olan tipi değil performansı ve desteklediği teknolojiler.
    büyük ihtimalle kartın piyasada satılacak modeli zaten buna benzemicektir,adamlar mükemmel bir teknoloji sundular onuda beğenmiyor millet, gidin 8400 gs alın ozaman, bu yeni bir teknoloji değil aslında matrox yapmıştı ama kartlar oyun için değil sadece çoklu monitör içindi ve fiyatları 2500 doların üstündeydi,geneldede son kullancılara yayılmadı borsa firmaları ve gosteri için kullanıldı matroxlar,bende matrox milenium g400 kullandım ,son kullanıcı kartıydı ama bu kadar çoklu monitore izin vermiyordu, ati naptı peki bu teknojiyi hem oyun oynanan bir grafik kartına entegre etti hemde alınabilir fiyat seviyesinde sundu,harbiden bizim türk milletini anlamak mümkün değil, adamlar havada kuş yakalayan kart yapsa onada bişeyler bulurlar, bulamazlarsa eski serilerinin kusurlarını yazarak çamur politikası yaparlar, ne kadar banazsınız şaşırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 11 Eylül 2009; 23:16:35 >

• quote:

quote:

Al bir tane 1920x1080 çözünürlüğe sahip projeksiyon cihazı 4 metreye 3 metre oyun oyna. ati çok kasmış 6 lcd koyacam diye ama lcd lerin kenarları işi bozuyor. zaten 6lcd nin maliyetide kaliteli 3 adet projektöre eş değer. bizzat projektörle oyun keyfini denedim, herkese öneririm

çok yanlış düşünüyorsunuz.eğer 1920*1080 çözünürlüğü sizin dediğiniz ebatlara büyütürlerse görüntü inanılmaz derecede bozulacak.her taraf kare kare olur herhalde.ati kartların bu özelliği ile hiçbir görüntü bozulması ve kaybı olmadan çoklu kullanım sağlanabilecek.

monitör çizgilerine takmış herkes.samsung ile yeni anlaşma yapılıyor bu konuda.arkadaşlar bu kadar güzel özellikler ile geliyor kartlar gıcıklık olsun diye beğenmiyorsunuz.herşeyden önce bence şuan kullandığınız teknolojiyi bir gözden geçirin derim.

arkadaşım denedinmi de konuşuyorsun. ben bizzat denedim projektörde oyunu, 1280x1024 çözünürlüğü 3 metreye 2 metreye kadar büyütmek mümkün. yeterki projeksiyonu gerekli uzaklığa yerleştir. yansıttığın duvar ile projektör arasındaki mesafe arttıkça görüntüde aynı oranda büyümekte, o büyüklükte dahi çözünürlükte bir kayıp yok

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım denedinmi de konuşuyorsun. ben bizzat denedim projektörde oyunu, 1280x1024 çözünürlüğü 3 metreye 2 metreye kadar büyütmek mümkün. yeterki projeksiyonu gerekli uzaklığa yerleştir. yansıttığın duvar ile projektör arasındaki mesafe arttıkça görüntüde aynı oranda büyümekte, o büyüklükte dahi çözünürlükte bir kayıp yok

bazen sırf böyle cevaplar geleceğinden cevap yazmak istemiyorum.bir de emin emin konuşuyorsunuz.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen. 3 metrede 1920*1080 çözünürlük nereye 7000 küsürlü çözünürlükler nereye.

• Crsis 3 monitör

http://www.youtube.com/watch?v=04dMyeMKHp4&feature=related

izleyin ya varmı böyle su efekti tek kelimeyle muhteşem ötesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorismund -- 12 Eylül 2009; 1:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraky93

herhalde 6xxx serisi cıkınca bizde daha yeni 5xxx serisine geçmiş oluruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Crsis 3 monitör

o çözünürlüğe rağmen en ufak takılma yok, kart gerçekten muazzam gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Crsis 3 monitör

o çözünürlüğe rağmen en ufak takılma yok, kart gerçekten muazzam gözüküyor

ofoff crytek çoşturmuş yine... Atide gayet iyi iş çıkarmış gibi görünüyor.

• ati 4970 den %250 kart daha iyi diyorlar bu gercekmi?yetkili konuşmuş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.