Şimdi Ara

Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yerroner

quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Nvidianın 5870x2 'yi geçecek bir kart çıkaracağına inanmıyorum...

Şunlar Nvidia tarafından çeşitli oyun firmalarıyla toplantılarında belirttiği gerçekler:

Nvidia kartlar kabaca 15 ayda bir iki katı hızlanacak. Yani GTX 285'den 3 yıl sonra 4 kat hızlı kart çıkmış olacak. Şu an forumda 100 kişiden 2-3 kişide bu seviye bir kart olduğuna göre, hepimiz oha diyebiliriz buna.

2015 yılına gelindiğinde 5000 shader'lı 3 GHZ shader hızlı kartlardan bahsediliyor. Yine örnek olması açısından GTX 285'te 240 shader var ve 1500 MHZ hızında bunlar (ATI kartlarla karşılaştırmayın, o tamamen farklı bir mimari.) Yani 40 kat bir fark diyebiliriz çok kaba olarak.

Kısacası yazdığınız şeyler gerçekten komik. ATI'nin F/P kartlar yaptığı ne kadar doğru ise Nvidia'nın ATI'yi üst segmentte geçmesi de o kadar doğal ve kaçınılmazdır. Hayal aleminde yaşamak istiyorsanız siz bilirsiniz. Gerçekler böyle.

mühendis konuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.K

Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı

bu resim çin işine benziy yamuk yumuk yapiştirmişlar içini:)
  • İşte Beklenene Fotoğraf !
    Çoklu ekran sorunun cozulmesi onemlı bir kilometre taşı...

Bkz:
    http://www.techradar.com/news/gaming/hands-on-ati-eyefinity-review-634244

• İnternet bağlantımda sorun birkaç gündür. Bugün kartlar çıkıyordu diye kafeden bakayım dedim. Daha hiçbir şey yok ortada. Yani performans sonucu olarak. Neyse yarın tekrar bakarız. :))
  • Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı

Benzemiyor mu?

Ama kartın şu kısmını beğendim güzel detay olmuş;

Ferrari gibi kırmızı hava girişleri filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamad

İnternet bağlantımda sorun birkaç gündür. Bugün kartlar çıkıyordu diye kafeden bakayım dedim. Daha hiçbir şey yok ortada. Yani performans sonucu olarak. Neyse yarın tekrar bakarız. :))

Hocam int. bağlantın en olmayacak zamanda kopmuş. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bald also Vain

quote:

Orijinalden alıntı: mamad

İnternet bağlantımda sorun birkaç gündür. Bugün kartlar çıkıyordu diye kafeden bakayım dedim. Daha hiçbir şey yok ortada. Yani performans sonucu olarak. Neyse yarın tekrar bakarız. :))

Hocam int. bağlantın en olmayacak zamanda kopmuş. Geçmiş olsun.

Saolasın.

Gerçekten zamansız oldu.

• Acil olarak bu sade ve tipsiz yapıyı Palit üretimi olarak görmek istiyorum; Şık ve dışa dönük olarak...
  • Sonuçta kartların gerçek performansları yakında icik cıcık edilip ortaya konur. Biraz sabır. Onu bunu bilmem de kartın tasarımı gerçekten hoşuma gitti. Özellikle, o arka plaka Nvidia'nın ilk gtx260 ve 280 serisinden beri aşık olduğum bir nesneydi. Bu sefer bunu, Nvidia yerine Ati'nin yapması çok hoşuma gitti çünkü Nvidia'yı çok sayarım ama pek sevmem. O arka plaka, kartı hem şık hem de bir bütün olarak sağlam gösteriyor. Zaten bu fiyat kategorisindeki kartların arka yüzlerinin öyle allaha emanet edilmiş olmasını hiç zaman anlayamadım.
  • GTX285 SLI ayarında sanırım bu kart
  • Güzel gerçekten ama bana "vay be" dedirtmedi bakalım nvidia ne yapacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.K

bu resim çin işine benziy yamuk yumuk yapiştirmişlar içini:)

kartın arkasındaki siyah plaka hangi maddeden üretilmiş acaba,bide sol attaki kablo fan kablosuysa nasıl sökülmüş onu anlamadım.fan girişi arkadamı acaba?

• Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı

Arkadaşlar, Ati yeni kartları ile birlikte 6 ekrana kadar görüntü çıkışı verebilecekmiş. Ekran çözünürlükleri de aynı olmak zorunda değil.
    Neticede 6x 2560x1600 çözünürlükte yani 7680x3200 çözünürlükte oyun oynayabileceğiz. Tabii 6 ekran almaya yetecek paranız varsa.

Peki ekran kartımız 7680x3200 çözünürlükte oyun oynatabilecek mi?

İşte can alıcı nokta.

HD5870 ile WoW tüm ayarlar sonda 7680x3200 çözünürlükte 80 fps üzeri veriyor. Kaynak: AnandTech:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3635
    Bu veriler resmi arkadaşlar. Buna dikkat.

ve şöyle bitirelim:

• tek kart ile 3 monitör desteği olacaktı. yani yukarıdaki sistem büyük ihtimal cf düzeneği ile elde edilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

tabut gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: multeci

tek kart ile 3 monitör desteği olacaktı. yani yukarıdaki sistem büyük ihtimal cf düzeneği ile elde edilmiştir.

Driving all of this is AMD's next-generation GPU, which will be announced later this month.
    I didn't leave out any letters, there's a single GPU driving all of these panels.
    The actual resolution being rendered at is 7680 x 3200; WoW got over 80 fps with the details maxed.

Türkçesi: Eksik yazmadım, bu ekranları tek bir GPU besliyor.
  • tamam abartma verdım coktan yukarda ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cluberrr

Teste bakıp bu yeni kart için gtx295 ayarında veya biraz daha iyi diyebilirmiyiz beyler?Hep teknik konuşuyorsunuz,birinizde sade bir dille anlatın şu olayı...

İşlemci ve overclok farkını hesaba katarsak; biraz iyiden ziyade iyi veya (5870'in güç tüketimini de hesaba katarsak) çok iyi demek daha yerinde olur... (Tabii testin doğru olduğunu varsayarak.)

HD5870 - CPU: AMD Phenom II X4 955BE

GTX 295 - CPU: Intel Core i7 920 @ 3.8 GHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 10 Eylül 2009; 23:39:08 >
  • quote:

GTX285 SLI ayarında sanırım bu kart

Benim de tahminim bu yonde.

Kisaca 1000euroluk cok isinan asus marsi daha efektif olarak tek karta sikistirmis olabilir ATI
    ve tabiki 1/3 fiyatina :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 10 Eylül 2009; 23:45:46 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.