Şimdi Ara

VE BEKLENEN OLDU ERSUN YANAL İSTİFA ETTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET İSTİFA ETTİ AKŞAM SAATLERİNDE DARISI BİZİM BAŞIMIZA ARAGONES ÖLMEDEN KURTULUŞUMUZ YOK GİBİ

• yazık olmus. acele etmişler. futbol bu Bjk ve sivas bir mac kaybetse trabzon tekrar potaya girer. bu kafayla onlarda çöküntüye gecer.
    Bu arada Yönetim aragones ile seneye yollari ayiriyor kesin olarak. bugunun en güzel haberi diyebilirim
  • Aragones görsünde utansın.
  • etmeseydi keske
  • çok saçma yaa.. tam bi türkiye klasiği.. ersun yanal kadar klube hizmet etmiş biri varmı.. gerçekten yazık... illa şamp olmak zorunda değilsinki trabzon iyi bir yerdeydi... üzüldüm açıkçası..
  • Aragonese ispanya huzur evi federasyonundan teklif gelmiş sezon sonu ordaymış
  • bulent korkmaz da bı ıstıfa etse cok guzel olur onun yerıne cavıt hoca gelse daha ıyıdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersun yanal olmasaydı,trabzon bu noktaya bile gelemezdi..Yazık olmuş..Seneye ilk 5 e girsinlerde görelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 9600gt

bulent korkmaz da bı ıstıfa etse cok guzel olur onun yerıne cavıt hoca gelse daha ıyıdı

Bületin işide bitti yönetim diger sezon calişmiycakmiş. sezon bitene kadar bülente ait takim.
    Ntv'den bende duydum.
  • Gerçekten şu aragones bunu görüp utanması lazım fenerbahçe'ye kapak attı adam ölene kadarda gidiceğe benzemiyor rezil etti takımı.. Deli bi fenerli olarak maçları artık izlemiyorum lig tv bosuna calısıyor..
  • Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.