EVET İSTİFA ETTİ AKŞAM SAATLERİNDE DARISI BİZİM BAŞIMIZA ARAGONES ÖLMEDEN KURTULUŞUMUZ YOK GİBİ
yazık olmus. acele etmişler. futbol bu Bjk ve sivas bir mac kaybetse trabzon tekrar potaya girer. bu kafayla onlarda çöküntüye gecer. Bu arada Yönetim aragones ile seneye yollari ayiriyor kesin olarak. bugunun en güzel haberi diyebilirim
Aragones görsünde utansın.
etmeseydi keske
çok saçma yaa.. tam bi türkiye klasiği.. ersun yanal kadar klube hizmet etmiş biri varmı.. gerçekten yazık... illa şamp olmak zorunda değilsinki trabzon iyi bir yerdeydi... üzüldüm açıkçası..
Aragonese ispanya huzur evi federasyonundan teklif gelmiş sezon sonu ordaymış
bulent korkmaz da bı ıstıfa etse cok guzel olur onun yerıne cavıt hoca gelse daha ıyıdı
Ersun yanal olmasaydı,trabzon bu noktaya bile gelemezdi..Yazık olmuş..Seneye ilk 5 e girsinlerde görelim..
quote:
Orjinalden alıntı: 9600gt
bulent korkmaz da bı ıstıfa etse cok guzel olur onun yerıne cavıt hoca gelse daha ıyıdı
Bületin işide bitti yönetim diger sezon calişmiycakmiş. sezon bitene kadar bülente ait takim. Ntv'den bende duydum.
Gerçekten şu aragones bunu görüp utanması lazım fenerbahçe'ye kapak attı adam ölene kadarda gidiceğe benzemiyor rezil etti takımı.. Deli bi fenerli olarak maçları artık izlemiyorum lig tv bosuna calısıyor..
Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme