Şimdi Ara

Ve Bir TTNET klasiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğumuz ttnet kullanıcıyızdır veya daha önceden mutlaka ttnete para vermişsizdir. Şimdi yazacaklarım sizi biraz düşündürebilir veya aklınızdaki bazı sorulara cevap bulmaya yarayabilir. Saygılarlar

Ben düzenli fatura ödeyen biriyimdir. Ancak an oluyorki bazen paranız yetmiyor veya diğer ay öderim diyebiliyorsunuz. Ben öyle dedm ve bakın ne oldu. Şahsıma ait iki adet hizmet numarası var daha doğrusu varDI. mart,nisan olmak üzere toplam 4 adet fatura ödemem gerekiyordu. Ben iki adet mart faturasını ödemeye gittim. Herşey yolundaydı. Fakat işlem merkezindeki bayan kartınızda limit yok diyinceye kadar. Ancak kartımda iki faturayı alabilcek kadar limit vardı ki telefonuma kartınızdan şu kadar tl telekomünikasyon harcaması yapılmıştır diye aynı anda mesaj geldi. Ben iddaa ettim siz benim kartımdan harcama yaptınız diye.Hatta mesajı gösterdim. Bayan dedi ki ısrarla bizlik bir sorun yok bankanızın sorunu gidip orayla görüşün deyip beni başından attı. Bende doğaldır ki bankama gittim ve gerekli dekontu aldım. Para çekilmişti ama ttnet faturam hala duruyordu. Tekrar bayanın yanına gittim ve akşama kadar süren telefon konuşmalarından sonra bana türk telekomun hesabına para yattığı söylendi. Yani sorunun kendilerinden kaynaklandığını beyan ettiler ve para hesabınıza tekrar yatırılacak dendi. Bu durumda benim tekrar fatura yatırmam gerekti çünkü net kesilir ve iki hattan ötürü 30 tl açtırma parası vermek zorunda kalacaktım. Bende Nisan faturalarını yatırdım. Çünkü martla ilgili bi aksilik çıkmasın diye. Fakat faturaları yatırdığım halde Netlerim borcundan dolayı kesildi. Bu sefer mart faturasını yatırdım. Artık işler çığrından çıkmaya başladı ve ben aynı gün hatları iptal ettirdim.
    Bu sadace kafanızdaki soru işaretlerine bir yol gösterme çabasıdır. Rahatsız olanlar olabilir ama bu tür bir olayın daha sonra başkalarının başına gelmesini asla istemem. TEŞEKKÜRLER TÜRK TELEKOM

• Kötü bir deneyim yaşamışsiniz geçmiş olsun ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.