Windows 7'yi 4 aydan beri kullanıyorum ve ne bir yavaşlama nede bir sorun yaşadım. Hız olarak xp'yi 5'e katlar. Hâlâ xp diyenlere akıl fikir dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden..
En yakın zamanda bende yükleyeceğim. Yeter artık xp, kaç yıl oldu.
Devrim niteliğinde..
quote:
Orijinalden alıntı: alper.bozdag
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
quote:
quote:
her yerde bulabilirsin
ankarada nerede bulurum mesela
ve yüklerken sorun yaşarmıyım gerçi samsung r620yi yedeklemiştim ama genede sormuş olayım
ankarayı bilmiyorum sorun yaşamazsın driverlerını kendı buluyor zten googledan bakarsan bi çok yerde her türlü bulursun indircek bi yer burda söylemek yasak
driverlarını samsung sitesinde zaten yayınlamış önemli olan windows 7yi bulabilmek
şimdi herhangi bir bilgisayarcıya gitsem abi bana windows 7 lazım desem en fazla taşlar çatlasa 50lira para veririm desem(25 falan uygundur) ne der acaba
bide ankarada yeni olduğum için tam olarak nerde ne var bilmiyorum bilgisayarcıları falan
aslında para falan vermene gerek yok netten çekebilirsin win7 de illa dvd alcam diyosan 10-15 yter bence fazla bile
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
her yerde bulabilirsin
ankarada nerede bulurum mesela
ve yüklerken sorun yaşarmıyım gerçi samsung r620yi yedeklemiştim ama genede sormuş olayım
ankarayı bilmiyorum sorun yaşamazsın driverlerını kendı buluyor zten googledan bakarsan bi çok yerde her türlü bulursun indircek bi yer burda söylemek yasak
driverlarını samsung sitesinde zaten yayınlamış önemli olan windows 7yi bulabilmek
şimdi herhangi bir bilgisayarcıya gitsem abi bana windows 7 lazım desem en fazla taşlar çatlasa 50lira para veririm desem(25 falan uygundur) ne der acaba
bide ankarada yeni olduğum için tam olarak nerde ne var bilmiyorum bilgisayarcıları falan
aslında para falan vermene gerek yok netten çekebilirsin win7 de illa dvd alcam diyosan 10-15 yter bence fazla bile
netim kotalı ayrıca netten çekince bilgisayara naıl yükleyeceğim pek bilmiyorum işletim sistemi yüklemeyide
dvd almak daha iyi olcak senin için
quote:
dvd almak daha iyi olcak senin için
öle yapcaz artık hele bi çıksında korsanı:D
quote:
Orijinalden alıntı: udkursun
quote:
Orijinalden alıntı: alicans35
quote:
Orijinalden alıntı: seboist64
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
quote:
Orijinalden alıntı: KarettaKerata
microsoftun patronu bill gates değilmiydi yauw?
Emekli oldu.Steve amca var artık :)))
S.Jobs mu?
Steve Ballmer
Kendisi konuşmalarında veya Microsoft reklamlarındaki garip davranışlarıyla tanınır. şizofreni olduğunu düşünüyorum.
Hasta bir şaklaban.
o çocuk nasıl bir belaya ( win7) bulaştığını anlayacak yaşta değilki win7 rtm ç yani 7600 çıktıktan sonra 150 nin üzerinde yaması yayınlandı ve eset smart security ile mavi ekran yapıpı reset atıyor windows7 artı fiyatına gelince 400 tl ye çüş denir adamı zorla korsana yönlendiriyorlar yani.Neyse torrente düşer bugün yarın çekerikkkkkkkkkk
düştü bile ilgili siteye... xp hata vermeye başlamıştı w7 kurup test yapalım beyenmessem xp dönerız nasılsa ipler benim elimde
açıklama basit xp 2002 model
win7 2009
güncel sistemi olanlar win7 kullansın derim
yavaşlama hızlanma muhabbetini kullandıgınız donanım a göre yapınız
Arkadaşlar Microsoft fiyat politikası konusunda ne yaptığını çok iyi biliyor, bizim gibi küçük ev kullanıcılarını kazanmak gibi bir amacı yok. Hedefi işletmeler.. İşletmeler lisanslı ürün almak zorunda fiyatı ne olursa olsun bu yüzden fiyatlar çok yüksek, şirketlerden kazandığı pay bizim gibi ev kullanıcılarından ettiği zararı hayli hayli kapatıyor, eğer fiyatı makul seviyelere çekerse belki biz orjinal alabilcez ama bu sefer şirketler tarafından çok büyük kayıplar vericek.
hayırlısı bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: alito
25 euro ya korsanı gelecek demek istedi galiba :DD
yok orjinal tabiki ama vistam oldugu icin 25 euro ya aldim win 7 yi
quote:
Orijinalden alıntı: osman29
quote:
Orijinalden alıntı: alito
25 euro ya korsanı gelecek demek istedi galiba :DD
yok orjinal tabiki ama vistam oldugu icin 25 euro ya aldim win 7 yi
kardes banada yollasana onun cdsini kardes kardes kullanırız noolcek istersen pm ile atayım adresi
Çoğ iyide oldu çoğ güzelde oldu taam mı?
şimid yeni olduğu iin bir şenlikki sormayın şu anda çıkmadan 200 ün üzerinde güvenlik açığını kapadılar tam bir fiyasko bence ben kurdum nod32 ile dakka başı mavi ekran hatası veriyor ses desen cızır cızır tam bir felaket o fotodaki gibi çocuğun eline tutuşturmaya benzmiyor milleitn elinde patluıycak görün bakın.
Demedi deme ibrahimmmmmmmmmmm
xp tek geçerim ama dokunmatik fln sınırları zorlamışlar
quote:
Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR
xp tek geçerim
bu zihniyeti anlamıyorum
neden zihinlerimiz birmi? ben sadece fikrimi söledim bunu yarğılayamassın
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy
quote:
Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR
xp tek geçerim