Şimdi Ara

Vectra b2 kasa 2.0 benzinli mi 2.2dti mi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bitane vectra b2 kasa almayı düşünüyorum 2001 model 2.2 dti 145binde araç full deri döşeme,sunroof vs. fakat yakıtı nasıldır bilemiyorum o yüzden kararsız kaldım yoksa 2.0 benzin+lpg mi tercih etsem

• vectra b2 kasanın 2.2 dti si yok vectra c kasanın 2.2 si var b kasaların dizelleri 2.0 dtı dir fazla tasarrufu yoktur bu motorun eski dizeldir yeni dizeller gibi az yakmaz.çok sesli çalışır. imzamda olan 2.0 tüplüyü tavsiye ederim sorunsuz 25o ye kadar çıkar motoru performanslıdır ok gibi aniden fırlar,şehiriçi 25 kuruş şehirdışıda 20 kuruş yakar lpg de.
  • yanılıyorsunuz b2 kasada var 2.2dti :))) ama çok nadir benim kanaatimde 2.0+lpg daha iyi gibi fakat diğer araç full olduğu için kararsız kaldım buyrun bakın 2.2dti b kasada http://www.performanstuning.com/result.asp?ProdID=1278

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falkennn -- 16 Ocak 2012; 18:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

vectra b2 kasanın 2.2 dti si yok vectra c kasanın 2.2 si var b kasaların dizelleri 2.0 dtı dir fazla tasarrufu yoktur bu motorun eski dizeldir yeni dizeller gibi az yakmaz.çok sesli çalışır. imzamda olan 2.0 tüplüyü tavsiye ederim sorunsuz 25o ye kadar çıkar motoru performanslıdır ok gibi aniden fırlar,şehiriçi 25 kuruş şehirdışıda 20 kuruş yakar lpg de.

türkiyede yok ama başka ülkelerde var
  • peki 2.0 ların benzin ve lpgde yakıt tüketimleri nedir bir arkadaşımda vardı benzinde ş.dışı 6.5lt/100 ve ş.içi 12lt/100 lpgde ise ş.dışı 8lt/100 ve ş.içi 13-14 gördüğünü söylemişti perforsı üretim yılındaki hacmine göre oldukça iyi test etmiştim
  • benzindede aslında emsallerine göre az yakıyor ecotec motorun çoğu 1.6 dan az yaktığı kesin lpg dede tüketimim dediğim gibi 20-25 kuruş
  • Araba atak değil,fakat 3 vitesden sonra açılıyor.Çoğu kişiye göre sorunlu bir araç.Bizim şirketde sıfır alınmıştı sorun yaşamadık.Bunları 2.0 motorlar için söylüyorum.

Bence o kasanında hakkı bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer 2.0 tüpsüz binersen inthar olur derim.... ayrıca vergilerini araştırdınızmı son zamdan sonra 980TL vergisi var 2.0 ve 2.2 nin.... araç tüpte ortalama 300-400kr yakıyor gaz ayarına göre bu oran değişiyor... çok iyi arastırın derim ailemde 2,0 cdx kulanan çok var ve arızalarıyla başedemediklerini görünce 1,6 comfort tercih ettim 1 yıldır sorunsuz yürüyor.... benim tavsiyem iyi hemde çok iyi araştırın.... 2,0 sıkıntılı

Vectra b2 kasa 2.0 benzinli mi 2.2dti mi???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.