Şimdi Ara

vectra-c 2.2 benzinli - 2007model otomatik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arabam 240bin km de 1 ay once kadar aldim, tum servis bakimlarini yaptim, hava filtresi, benzin filtresi, yagi vs degisti, biraz hor kullanilmis bir arac, benden onceki sahibi pek iyi bakmamis,

aldigim gunden bu yana arabamda ne zaman full gaz versem gazi kesiyor ve egzoz emisyon isigi yaniyor, sonrasinda titremeye basliyor, kontagi kapatip actiktan sonra sadece isik yanik kaliyor fakat problem cozulmus oluyor(titreme kesiliyor, normal gaz ile kullanimda sorun olmuyor) - GAZ DERKEN; ARAC TUPLU FILAN DEGIL, SADECE BENZINLIDIR

isigi kapattirmak icin ustam hatayi kadrandan kaldirdi, simdi tekrar ayni hatayi verdi, ustaya goturecegim, hatayi tekrar kontrol edecek

bu sorun sadece full gaz da karsima cikiyor, yavas gaz ile hizlandirmamda herhangi bir problem yok fakat, full gazda devir yukseldigi ve vitesi daha kucuge attigi vakit bu sekilde titreme ve isik uyarisini aliyorum, bundan bir onceki sorunda sadece motor elektronigi isigi yanip sonmus idi, fakat simdi egzoz emisyon isigi yaniyor,

sizce sebebi ne olabilir ?

tavsiyelerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum,

simdiden Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.