Şimdi Ara

Vectra C 2.2 GTS Manuel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vectra sahibiydim 97 2.0 gls sattım ve pişman oldum.şimdi onun üstünden çok sular aktı tekrar vectraya dönüş yapmayı düşünüyorum ve bu modeli düşünüyorum. 1.6 kullandım ve bana çok ağır geldi. 2.0 T ler hakkında bişey ne yazıkki bilmiyorum bilenleriniz varsa yorumlarınız benim için ilaç olacaktır. ama bu araca hayran kaldım başlıkta yazmış olduğum araca. Performans yönünden beni tatmin edeceğini tahmin ediyorum tabi ki yorumlarınız çok önemli olacak benim için. vectra c kasada tüm tavsiyelerinize açığım kesinlikle. şimdiden yorumda bulunan okuyan herkese teşekkürler.

bu ilanda ki aracı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-prins-lpg-li-manuel-vites-opc-line-gts-133620420/detay/

Belki sahibi burda bile olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furqann -- 9 Ağustos 2013; 4:59:10 >

• Bende Vectra 2.0T Elegance var, tavsiye ederim. 2.0T olanların hepsi düz vites (6 ileri), 2.2'lerde düz vites çok az sayıda var (ve yanılmıyorsam 5 ileri). 2.0T 175hp iken 2.2 147hp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

vectra sahibiydim 97 2.0 gls sattım ve pişman oldum.şimdi onun üstünden çok sular aktı tekrar vectraya dönüş yapmayı düşünüyorum ve bu modeli düşünüyorum. 1.6 kullandım ve bana çok ağır geldi. 2.0 T ler hakkında bişey ne yazıkki bilmiyorum bilenleriniz varsa yorumlarınız benim için ilaç olacaktır. ama bu araca hayran kaldım başlıkta yazmış olduğum araca. Performans yönünden beni tatmin edeceğini tahmin ediyorum tabi ki yorumlarınız çok önemli olacak benim için. vectra c kasada tüm tavsiyelerinize açığım kesinlikle. şimdiden yorumda bulunan okuyan herkese teşekkürler.

bu ilanda ki aracı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-prins-lpg-li-manuel-vites-opc-line-gts-133620420/detay/

Belki sahibi burda bile olabilir

vectra c (design edition) kullanıcısı olarak harika bi tercih olduğunu söylemek istiyorum.

araçta temiz görünüyo.

bu arada bugün bu aracın sahibini facede gördüm ve ona mesaj attım.müşteri falan değilim de egzosların jsv 09 mu diye sordum.

belki biraz aptallık ettım ama aracıma taktırıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 18 Ağustos 2013; 21:43:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.