Şimdi Ara

VECTRA C ELEGANS & BORA PASİFİK & GOLF 5 SPORTLİNE & HANGİSİ ALINMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3 araç içinde konfor uzun yol dersen her türlü vectra derim.
    fakat o vectra diyemem yan tarafında boya farkı var renk tutmamış kötü görünüyor.
    yakın zamanda al sat düşünürseniz (araca ısınamadınız acil para gerekti vs...) golf tercih edilir.
  • kesinlikle vectra ama o degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yol ve vectra geriye size kırbacı vurmak kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

3 araç içinde konfor uzun yol dersen her türlü vectra derim.
    fakat o vectra diyemem yan tarafında boya farkı var renk tutmamış kötü görünüyor.
    yakın zamanda al sat düşünürseniz (araca ısınamadınız acil para gerekti vs...) golf tercih edilir.

Golf temiz ve ilk sahibi esp donanımı fıyatta musaıt golf 5 de 4 - 5kişi yolculuk yapılırmı arka koltuklar nasıldır acaba . Vectra C ıc hacım olarak istediğim gibi km düşük yok malesef
  • Ben bu araçların hepsine bindim.

Vectra kendi otomobilimdi. 2.5 sene bende kaldı. 100.000 km de aldım. 2004 Comfort, 130.000 leri görmeden sattım. Ciddi şekilde arzu ederek aldım. Çok istiyordum. Aracı o kadar sevdim ki haftasonları onunla sanayiide geçirdiğimiz günleri, harcadığım paraları gözüm görmedi. Yağ iticilerinden, alt takıma, teker bilyasından, motor takozlarına, orak kollarından benzin pompasına kadar değiştik. Ama aşkımız sevgimiz değişmedi :) Şu an sıfır bir otomobilim var ama dönüp dönüp yoldaki Vectra'lara bakıyorum. Çalışmayan klima tuşlarını, basılı kalan direksiyon tuşlarını özlüyorum. 2004 model bir aracın halen dikkat çekebilmesini, konforunu özlüyorum ....

Bora Pasific arkadaşımda var sık sık biniyoruz. 190.000 küsür km de. Çok güzel bir araç. Vectradan biraz daha yumuşak, koltukları biraz daha rahat bir araç. Motorlar benzer zaten.

Golf 5, 2-3 kere binme ve imkanım oldu. O kadar yorum yapamam.

İlanlar hakkında bir yorum yapamam. Ama Vectra der geçerim...

• leanor022 L kullanıcısına yanıt
    arkada çocuk oturacaksa rahat olurda 1,80 üstü biri oturacaksa uzun yolda sıkıntı.
    vectra da düşük km bulmanız nerdeyse imkansız.
  • Daha başka bir vectra sizin için en doğru tercih olacaktır.
  • aynanda hem vectra hem de bu seri golf le muadil sayılabilecek benzer yaşlarda audi a3 sahibi olarak kesinlikle temiz bir vectra derim bu seçimde, eğer km orijinalse bu vectra da gayet iyi, renkg farkı falan olabilir, araçtaki göçük ve çiziklerde o halde dolaşacak hali yok sahibinin, parça değişimi olmadıktan sonra 10 yaş üstü arabanın boyasındaki ufak farklara takılmayın, burada sallayanlara da çok takılmayın

ekleme: kullanmadan etmeden boş mesajlar atanlar olacaktır ki olmaya başlamış, vectra d segmenti ve diğerleri c segmenti, vectra nın motoru daha güncel ve az da olsa daha güçlü bir motor, vectra nın bunlara göre tek dezavantajı büyüklüğü, o da park etme konusunda biraz sıkıntı olabilir o kadar, onun dışında hem doluluk hem konfor olarak vectra daha üstün emin olabilirsin, fsi golf de lpg ile çok uyumlu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 1 Kasım 2016; 17:58:56 >
  • astra h ya da golf al geçi vectra o motorla çekilmez.
  • Bu üçü arasından ben de Vectra diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOLF 5
  • Vectra'yı seçiyorum bende.
  • golf 5. her zaman alıcısı var,parça bol, bilinen motor, ustası çok ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.