Şimdi Ara

Vectra Lastik basınç gösterge sorunu.!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [img=http://img209.imageshack.us/img209/4223/dsc02475hi9.th.jpg]

Arkadaşlar Aracın ön panelinde resimde görüldügü gibi bir işaret çıktı. Lastik basıncı ile alakalı bir sorun olabileceğini okudum kitapçığından. Servise götürün diyorlar ama servise girip çıkmak bize 200ytl ye mâl olacak.

konu hakkinda bilgisi olan bir arkadaş varsa nasıl kaldırırız bu işareti? Bir yardım rica ediyorum.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ominous -- 18 Eylül 2008; 11:13:08 >

• şöyle gösterelimm

• Sorması ayıp ama lastik havalarını kontrol ettiniz mi? Hoş artık sorunu çözmüşsünüzdür herhalde.
  • arkadaşım düşüncen için sağol. ama 4 lastiginde hava basınçları eşittir. ancak bu işaretin siline bilmesi için illa opel servisine gidilmesi mi lazım?.. bunu silebilen bi arkadaş varmıdır?
  • abicim lastiklerinden birine mutlaka bişey girmiştir. bende elli kere kontrol ettim havaları normaldi. sonra bi baktım arka tekerde 10 cmlık cıvı var
    cıkarınca hersey bıttı
  • Evet lastik basınçları arasında fark var mutlaka.Bunu silmeyi passattan biliyorum.Önce lastikleri tamir ettirip arabayı çakıştırıyorsunuz, sonra konsolda bulunan bu işarete 2. sn basılı tutuyorsunuz, araba buna göre kalibre ediyor kendini sonra işaret gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.