Şimdi Ara

VECTRA YAĞ YAKIYORMU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

Motorun sağına soluna altına dikkatlice bak bir kaçakmı var acaba.

Kaçak falan yoksa servise götürmeni tavsiye ederim,ileride daha büyük bir arızaya sebep olabilir.
  • arkadaşlar benim araçtada yağ azaltma var 5000 km de 1 lt yağ falan ekliyorum aslında normal değil ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

arkadaşlar benim araçtada yağ azaltma var 5000 km de 1 lt yağ falan ekliyorum aslında normal değil ...

abi bi taraflarımızı yırtıyoruz. konuyu okumadan tekrar yorum yapıyosunuz... okusana önce bi yazılanları. direk ahkam kesmek en kolayı değil mi..saygılar
  • quote:

arkdaş kitapçığını çok aradım internette bulamadım amahttp://www.modifiyem.com/forum/f51/opel-vectra-yag-problemi-21517/ şu linkte orta sıralardaki amedeus nickli arkdaşın yazdıklarını bi oku istersen. gözümle görmesem medyum sanacam sizi.

mesleğiniz ilgi alanınız nedir bilmiyorum ama bu gibi konular araştırma konularıdır. araştırmadan gördüklerinizle yetinmek bu gibi yanlış yönlendirme ve bilgilendirmelere sebep oluyor, olacaktır. yakın zaman da astra veya vectra veya başka bi markanın kitapçığını okumanızı tavsiye ediyorum.

arabsı yağ yakan kendini eksik hissediyor sanki. öyle kötü bişey ki yağ eksiltmek.. halbuki kitapçıkları bi okuyun neden yağ eksilttiğini yaktığını göreceksiniz. yağ yakmak sanki namus meselesi. arkdaşım bu araçlar teknolojilerinden ötürü yağ yakıyormuş. kusura bakma ama opel kitapçıklarında yakan bu. haydar dümenin köşesine döndü ya kızlık zarı sanki

Esprili bir dille yazılmış bir mesajı alıp bir odunun sertliği kadar katı, somut bir şekilde algılayıp üstüne, bu verdiğin bilgi ile, aracın yağının 2 bin km' de değiştirilmesi zorunluluğunu bir tutuyorsun ya pes. Sonunda da kızlık zarı gibi bi benzetme yapmışsın girmiyorum bile.. Ne diyebilirim.. Haydar Dümen' le mutluluklar.
    Bak anlayamadıysan açıklıyayım; başlık öyle bir yazılmış ki;
    "Vectra yağ yakar mı?" "Şömine mazotla çalışır mı" gibi.. o açıdan espri yani.. Anlatınca tadı kaçıyor tabii. Herneyse.
    Bu arada kullandığım araç Opel Astra. Bak profilimde de yazıyor açık açık. O kitapçığın içindekileri bilirim merak etme. Adam şu kadar yağ eksildi dememiş; 2 binde yağ değişmek zorunda kaldı demiş..
    Daha fazla açıklama yapamayacağım kusura bakma.
    Öte yandan konuyu açan adamın bir önceki üyeliğine ve tavırlarına da bakıp neden ciddi bir şekilde yardım etmeye çalışmadığımı da anlayabilirsin.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 29 Ağustos 2008; 23:54:22 >

• TERBİYESİZLİK YAPMA.!
    SENİN KARŞINDA ÇOCUK YOK O KONUNUN ESPRİ OLDUĞUNU SANACAK KADAR GERİ ZEKALIYSAN BU FORUMDA İŞİN YOK.BEN SORUYU GAYET CİDDİ BİR ŞEKİLDE SORDUM.HEM BENİM DİĞER ÜYELİKLERİM SENİ HİÇ. İLGİLENDİRMES.BUNDAN SONRA CEVAP VERECEĞİN KONULARI BURADA ARAMA MİZAH BÖLÜMÜ TAM SANA GÖRE !

• Opel Vectra nın kullanma klavuzunda her 10 bin km de 1 LT yağ yaktigina dair aciklama yazılı oldugunu bilen varmı? Opelin bagzi modelleri özellikle 2.0 motorlar yağ yakması gayet normaldir yağ yakmazsa sıkıntı vardır, cok yüksek ısı ürettiği için bu 96.97.98 modellerde normaldir.1.6 motorlarda ise anormaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 105 beygir atmosferik olup yag yakmayan vectra gormedim

• Vectra yağ yakmaz 1.6 ecotec motor yağ yakar bu sır değil.. servisler ustalarda söyler bunu.. ama bu çok.ciddi bir yakış olmaz... 2000 km de bir yağ değişmez .. eğer o kadar çok yakıyorsa aracında bir sorun var demekdir..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.