Şimdi Ara

veeee yeni bilgisayarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Allaha şükür yeni bilgisayarımı aldım.Hep beraber bi inceleyelim.

İşlemci:P4 3.2 Ghz LGA 775
    Anakart:Foxconn 915/GV7MH (İNTEL chipsetli)
    Harddisk:200 gb sata2 Seagate Hdd
    Ekran Kartı:Palit Nvidia GeForce 6600 LE
    Ram:512 Mb ddr2 (533 Mhz)
    Dvd-Rw: 16x (markasını bilmiyorum ama kaliteli bişey olsa gerek.)
    İşletim Sistemi:Windows Xp Media Center (lisanslı)
    Kasa:400 Watt Atx
    Marka:Casper
    Abur Cubur:MM Klavye+ optik mouse + 1.44 floppy + 1.3 MP Wepcam

Şimdii:Sayın kardeşlerim bu bilgisayar iki aylık bişey.Arkadaş yurtdışına yerleşecekti evde kendine ait ne var ne yok satıyordu sende bilgisayarımı al dedi.Bende aldım.Arkadaşlar bu bilgisayarı 700.00 Ytl' ye aldım.Sizce bilgisayarım nasıl?Ve fiyatı iyi olmuşmu?

• GÜZEL HAYIRLI OLSUNN GÜLE GÜLE KULLAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _okN_ -- 26 Haziran 2006; 0:41:33 >
  • Bence çok güzel ama casper beni 5 sene önce baya bi üzdü hala da üzmeye devam ediyor...
    NOT: Aldığım bilgisayar yüzünden...
  • keşke biraz forumu okuyup markalı bilgisayarlar hakkında bilgi edinseydin biraz. ne diyelim hayırlı olsun...
  • yok yok iyi almışsın..monitor de dahilse çok iyi almışsın..hem arkadasınmıs o da zarar etmesin..b.sayar da iyiymiş başkasıan gitmesinben arkadaslar arasında yapılan alışverişlerde kar/zarar yorumlarına karsıyım..ikiniz de birbirinizin işini gormussunuz daha ne olsun..
  • ram dısında hepsi gayet iyi.(monitör de dahılse tabi) ram az ama.
  • vallaha bayaa güzel bi fiyata almışsın ... ne diyelim hayırlı olsun güle güle kullan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAYIRLI OLSUN..... MONİTÖRÜÜDE KAPMIŞSINDIR İNŞALLAH FİYAT PEK KÖTÜDEĞİL... HAYIRLI OLSUN... REMDE YETER YETER ... ARKADAŞLAR NE YAPIYORSUNUZ 512 REM NEYİMİZE YETMİYOR........
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

Bence çok güzel ama casper beni 5 sene önce baya bi üzdü hala da üzmeye devam ediyor...
    NOT: Aldığım bilgisayar yüzünden...

• hemen hemen 256 mb ını zaten xp kullanıyor. 1 gb yakışır bu pc ye
    quote:

Orjinalden alıntı: ebraryusuf

HAYIRLI OLSUN..... MONİTÖRÜÜDE KAPMIŞSINDIR İNŞALLAH FİYAT PEK KÖTÜDEĞİL... HAYIRLI OLSUN... REMDE YETER YETER ... ARKADAŞLAR NE YAPIYORSUNUZ 512 REM NEYİMİZE YETMİYOR........
  • 512 yeter yaaw
    ne kasıyonuz ki.
    xp boştya 170 mb ram yiyor geriye de 340 mb ram kalıyor ki bu kadar rami yiyecek program veya oyun çok az.
    tabii ki de 1 gb iyi olurdu ama 512 yeter bu sisteme.

eğer monitör de dahilse bu fiyat çok iyi bir fiyat, hiç takma kafana.

ayıca @smbdy arkadaşın dediği çok doğru.
    Arkadaş arasında kar/zarar aranmamalı. iki taraf da kazanmış gibi.

hayırlı olsun sistemin.
  • 700 Ytl bu sistem için çok uygun bir fiyat ucuz almışsın yani. Hemde güvenilir biri arkadaşınsa düzgün kullanmış biriyse çok çok iiyi. Hem diyosun 2 Aylık bilgisayar. Hakkaten doğrudur yeni bi sistem belli. İlerde sadece Ram takviyesiyle işi halledersin diğer parçalar baya götürür.

Bu arada 2 sorum var

1) Monitör yazmamışsın o da yanında varmı ? Varsa Flat, LCD vs. fln mı (bu fiyata LCD değildir gerçi ama)

2) İşlemci HTT dimi?
  • Casper i duyunca üzüldüm Adamların reklamları bile dandik. Ama ekran kartına imrendim doğrusu . İyi oyunlar dilerim ekran kartınla.
  • hayırlı olsun ucuza almışsın...
  • Arkadaşlar monitör lcd idi ama ben almadım.Zaten bilgisayarı ucuza aldık dostkazığı olmasın dedim.Başkası 300 ytl vermiş.Bende en fazla 200 ytl fiyat dedim,ama aklımdan.Onu 300 ytl verene sat dedim.Sonuçta arkadaşımız zarar etmesin.Zaten monitör ihtiyacım yoktu.

Soru:Arkadaşlar sistemdeki ekran kartının kalitesi nasıl?
  • Açıkcası ben markasınıa bakarak almadım.Configirasyonlar benim hoşuma gitti.Zaten böyle bi bilgisayar düşünüyordum.BU ucuza geldi aldım.

Fikirler için bütün kardeşlerime çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.