Şimdi Ara

VEEEEEE iSTE SOLiD SNAKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.n4g.com/industrynews/NewsCom-67033.aspx Film 2009 in Theaters. Christian Bale SOLiD SNAKE

• Beyler hayranlar fanlar.....Linkteki resme bakıp hayal kırıklığına uğrayanlar....Adamı az çok sinemadan ismini hafif cismini anımsamışlığım vardı...Sonra linke bakınca kısa bi anlık hayal kırıklığı oldu....Sonra google da arattım resimlerini...Adamın yüz hatları vs tam snake...Yakışıklı ile değil arası bişey...Suratının hatları neredeyse snake....Pis sakallı bir iki resmini gördüm.....Onu birde makyaj vs den sonra görün...Tıpatıp yaparlar...Oyundan çıkmış gibi gelicek adam eminim....Bence güzel seçim..... (Yeterki ilk anki hayal kırıklığını çabuk atın....Çünkü geri dönüş yok alışmaya çalışın...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 12 Eylül 2007; 23:20:15 >
  • bu film cıksın bluray versiyonunu bile aLcam mgs koleksiyonuma koycam hemen
  • İnşallah gerizekalı bir film yapmazlar.Oyun filmlerinin geneli nedense kötü oluyor.
  • Hollywood parmağını çok sokarsa...Berbat bile olabilir...Kojima yapsa şaheser olurdu ki adam zaten film yapıyo oyunun içinde...(Filimci olmakmış ya hayali...).En kötü Transformers gibi olsun en azından optimusu görünce hafif duygulanmıştım...Bir iki öyle sahne olsun bari en kötü...
  • Batman dizilerinde ve Batman Begins teki Bruce Wayne i oynayan Chris Bale Solid Snake olarak kariyerinin doruklarinda geziyor.
  • Chris Bale mamı diğer Amerikan Sapığı
  • Christian ismindekilere kisaltarak Chris derler.
  • Solid Snake için beyaz perdede biçilmiş kaftan biri var zaten Hugh Jackman. İngiliz aksanıylada (yada aksansız ingilizcesiyle) bu rolü iyi sırtlar. Tek geçiyorum.

VEEEEEE iSTE SOLiD SNAKE
  • Geciktin Hugh Jackman
  • En sevdiğim aktörün en sevdiğim oyun karakterini oynayacak olması kadar iyi bir haber olamazdı benim için. İnanın şüpheniz olmasın Bale in oyunculuğu hakkında, hemen hemen tüm filmlerinde ayrı şive kullanmasından tutunda dram, macera, aksiyon her rolün hakkını sonuna kadar verebilen gözümde yegane aktördür.
  • Yaşasııııııııııııııııııın! Demiştim ben demiştim, işte bu be!

Hiç meraklanmayın. Christian Bale'dan yeteneklisini bulamazsınız.

Empire of the Sun
    American Psycho
    Equilibrium
    El Maquinista
    Harsh Times
    Batman Begins
    The Prestige

müthiş Bale performansından örnekler. Son on yılın en iyi çizgi roman uyarlaması oldu Batman Begins, çok yetenekli bu adam.
  • Birde Ateş Krallığı-Reign of Fire vardı başrolde oynadığı.Ejderhalar filan dünyayı ele geçiriyordu.Fantastik bir filmdi vesselam.Lair'i görünce aklıma geldi Ateş Krallığı'nıda karalıyım buraya dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 13 Eylül 2007; 1:01:25 >
  • Christian Bale i bilmiyorum youtube tan röportaj izledim okudum vs.
  • Resident Evil serileri ile aynı kaderi paylaşmaz umarım.. alex_webster 'ın dediği gibi oyun filmleri genelde kötü oluyor.

Doom filminde sinirden ne yapıcağımı şaşırmıştım :)
  • Oğuz'un fake nicklerinden biri olan xjunk360 banlanmış olsun yakında gene aramıza döner
  • olmasını istediklerimden birisi olmuş sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.