veetle dan ara sıra maçları izliyorduk. kimin kapattırdığını söylememe gerek yok sanırım.
böyle dandik lige o kadar parayı sanki ben ver dedim adama
facebook zaten kullanmıyorum ama kullananlar için söyleyeyeim 30 tane kapatma kararı varmış yani oda gidici.
zaten kullanmıyordum
Bana heryer açık, istedikleri yeri kapatsınlar ya da kapattıklarını sansınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
zaten kullanmıyordum
Alternatif çok
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Bedavaya maç izliyodun sence bu yasal birşey mi?Peki facebookta yasal olmayan ne olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
youtube'da kapalıydı dimi kapasalar daha iyi olur aslında aklı başında bi kısım facebook'a girer yine değişik yollardan()tüm o apaçiler abazalar falan giremez daha iyi bi ye olur
quote:
Orijinalden alıntı: Sekobro
youtube'da kapalıydı dimi kapasalar daha iyi olur aslında aklı başında bi kısım facebook'a girer yine değişik yollardan()tüm o apaçiler abazalar falan giremez daha iyi bi ye olur
Alıntıları Göster
interneti de kapatsalar ne güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: Nbcheroes
Aslında daha iyi oldu senin dediğin gibi veetle herkes giremez donmadan izleriz
quote:
Orijinalden alıntı: muvaZaa xD
interneti de kapatsalar ne güzel olur
Alıntıları Göster
fire fox go navige sonsuz özgürlük
quote:
Orijinalden alıntı: Origami Killer
fire fox go navige sonsuz özgürlük
Alıntıları Göster
bu kapatılmayı ne kadar çok abartıyorsunuz anlamıyorum. kapatılsa bile girebiliyoruz zaten.
site işlerinde olanlar niye kapatıldığını anlayabilirler ancak herkes sansürcü zihniyet diye bağırıp duruyor. senin cebindeki parayı yurt dışına kaçırıyor be gerizekalı. sözüm konu sahibine veya özellikle birisine değil yanlış anlaşılmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
bu kapatılmayı ne kadar çok abartıyorsunuz anlamıyorum. kapatılsa bile girebiliyoruz zaten.
site işlerinde olanlar niye kapatıldığını anlayabilirler ancak herkes sansürcü zihniyet diye bağırıp duruyor. senin cebindeki parayı yurt dışına kaçırıyor be gerizekalı. sözüm konu sahibine veya özellikle birisine değil yanlış anlaşılmasın.
Alıntıları Göster
tüy dökücü değil miydi ya o
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
Alıntıları Göster
facebook kapatılırsa veletlerden kurtuluruz işte
quote:
Orijinalden alıntı: Ryner
facebook kapatılırsa veletlerden kurtuluruz işte
Alıntıları Göster
Valla ben de kaç gündür giremiyorum , dns falan işlemiyor
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Alıntıları Göster
Google a kadar yolu var
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Alıntıları Göster
facebook kapatırlarsa muhtamelen haberim bile olmaz aynen devam
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
facebook kapatırlarsa muhtamelen haberim bile olmaz aynen devam
Alıntıları Göster
veetlenin ip adresi nedir hosts dosyasına yazayım
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman
veetlenin ip adresi nedir hosts dosyasına yazayım
Alıntıları Göster
Kapansında milletin aklı başına gelsin. Youtube' a ne de olsa girebiliyoruz diyenler bakalım Facebook' a herkes girebilecekmi kapanırsa?
quote:
Orijinalden alıntı: noteb00k
Kapansında milletin aklı başına gelsin. Youtube' a ne de olsa girebiliyoruz diyenler bakalım Facebook' a herkes girebilecekmi kapanırsa?
Alıntıları Göster
veetle'den maç izlenmiyor tıkanıyor sadece ses geliyor
myp2p de bir yayın yapıyorlar 90 dk donmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: noteb00k
Alıntıları Göster
facebookhostdosyasi.com adresi kimde ise parayı kıracak