Konu hakkında yeterli bilgi bulaamadım. Vega11'li ryzen 5 3400G işlemci alıp ekran kartı olarak bunu kullanmak istesem 8gb ram yetersiz gelir mi? Vega11 ne kadar ram kullanır? |
Bildirim
Konu hakkında yeterli bilgi bulaamadım. Vega11'li ryzen 5 3400G işlemci alıp ekran kartı olarak bunu kullanmak istesem 8gb ram yetersiz gelir mi? Vega11 ne kadar ram kullanır? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 4 Kasım 2020; 1:18:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
tamamdır o zmaan, rahat biçimde yeterli 8gb ram. çok teşekür. |
Gündelik işler için 8 yeterli olur. |
teşekkür |
16GB Sistemde Ram 13.9 gorunuyordu 2200G icin yani 2GB Vga yiyordu. Benim mantıgımla bu devirde 16gb altı ram olmaz. |
aşağıdaki videoda, sadece Call of Duty'de ram kullanımı 10gb'a kadar ulaşıyor. Kullanacak kişin daha çok ram isteyen bir işi olmayacak. Pcyi kuracağım kişi oyuncu falan değil ama hani olur da sonradan oyun manyağı falan olursa bile sonradan aynı model bir ram eklenebilir herhalde. |
ekran kartı kullanılmayacak ise kaç watt psu yeterli olur?? benim hesabıma göre güç ihtiyacı 100 Watt'ı geçmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 4 Kasım 2020; 22:48:24 > |