quote:Orijinalden alıntı: SayisalMan |2v-u|=|v| diye bisi vardı sanki ben uzunluk dıye bır şey hatırlamıyorum valla acaba gecici korluk mu yasadım o an
quote:Orijinalden alıntı: David Belle Soruda sıfır vektörü falan vardı. 3. öncül: Aralarındaki açı 180 derecedir. üçüncü öncül doğruydu o zaman fakat 2 nasıldı acaba? 2 neydi ki
David Belle kullanıcısına yanıt ya o 3 muydu ben 180 dereceli ve 1 eksi 2 onculluyu yaptim ama 1 2 gibi hatirliyorum 2 3 olabilir 2.ci 1 eksi 2 idi ama
quote:Orijinalden alıntı: David Belle Şıklarda 1,2,3 yoktu. şunu hatırlıyor musun cevabı 2 ve 3 olan limit dısında oncullu soru var mıydı sınavda??
quote:Orijinalden alıntı: anka126 quote:Orijinalden alıntı: David Belle Şıklarda 1,2,3 yoktu. şunu hatırlıyor musun cevabı 2 ve 3 olan limit dısında oncullu soru var mıydı sınavda?? Maalesef
quote:Orijinalden alıntı: David Belle quote:Orijinalden alıntı: anka126 quote:Orijinalden alıntı: David Belle Şıklarda 1,2,3 yoktu. şunu hatırlıyor musun cevabı 2 ve 3 olan limit dısında oncullu soru var mıydı sınavda?? Maalesef hatırlamıyor musun yoksa yok muydu 2 ve 3 olan oncullu soru sınavda
quote:Orijinalden alıntı: anka126 quote:Orijinalden alıntı: David Belle quote:Orijinalden alıntı: anka126 quote:Orijinalden alıntı: David Belle Şıklarda 1,2,3 yoktu. şunu hatırlıyor musun cevabı 2 ve 3 olan limit dısında oncullu soru var mıydı sınavda?? Maalesef hatırlamıyor musun yoksa yok muydu 2 ve 3 olan oncullu soru sınavda Hatırlamıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Saykopsikiyatrist 2.oncul soyleydi u+3v= (4,-2) ise u (-2,1) dir doğruydu dimi bu bir de bu soruda 1-2-3 şıkkı yani hepsi olan şık var mıydı?
hayır yoktu cunku ilk ben 1 2 3 yaptım cevaplara baktım yoktu sonra 1.maddede hata oldugumu fark ettim oyle isaretledim bro
quote:Orijinalden alıntı: Saykopsikiyatrist hayır yoktu cunku ilk ben 1 2 3 yaptım cevaplara baktım yoktu sonra 1.maddede hata oldugumu fark ettim oyle isaretledim bro 2-3 doğru şık o zaman? sen ne yaptın