Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben mbot kullanıyorum ama var diye biliyorum. sen yine benim lafıma bel bağlama yanılıyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Hocam ticket da attım ancak buraya bir sorayım dedim. id pw yazıyorum, oyuna giriyor. önüme karakterim çıkıyor. tıklıyorum. yaklaşıyor kamera, her şey normal, starta basıyorum ancak oyun başlamıyor. var mıdır bilinen bir sebebi?

Bot kullanırken dc yediyseniz veya bakıma girdiyse o sırada sw genelde böyle bir sorun oluyor.Bende de sbot ta aynı şekilde bir sorun oluyordu, botu kapatıp yeniden yönetici olarak çalıştırınca sorun düzelmişti.

Sbotun oto login özelliği çalışıyormu bu serverde.
  • Sbotun crackli versiyonu varsa pm atabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Sbotun crackli versiyonu varsa pm atabilirmisiniz ?

+1

Edit:oyun gene açılmıyor start gelmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazz_ern -- 17 Mayıs 2013; 23:09:04 >
  • start gitti
  • oyun 2 saatte bir res atılıyor böyle giderse player kalmıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi

start gitti

gene inspection..
  • Siz de en iyisi mi , hazır oyun da açılmıyorken gelin Silkroadmaster 'e .. yeterli oyuncu katıldıgında valestia'dan daha zevkli olacagına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Siz de en iyisi mi , hazır oyun da açılmıyorken gelin Silkroadmaster 'e .. yeterli oyuncu katıldıgında valestia'dan daha zevkli olacagına eminim.

clienti hızlı inse çoktan ordaydım,yine deniyorum 100 kb yi geçmiyor,pcyi açık bırakırım artık.velestia problemli bir server gibi
  • Login Server yine çökmüş Start'a basınca oyuna girmiyor. Geçmiş olsun bu sunucudan adam olmaz
  • Gerçekten çok sıktılar artık..Hergün kaç kere dc oluyoruz zaten..Bir de uyuduklarında her sabah oyuna giriş yapamıyoruz..Bu sorunu çözmezlerse sayı olarak yarısı kaçacak serverın
  • Kesinlikle geçmiş olsun oldu server, dün kapasitenin 500 kişi düşürülmesi bir yana oyuncu sayısı da neredeyse 4 kat azaldı, insanların güvenini kaybetmeleri de cabası.
  • Şimdi 300 kişiyle oynarlar şaka yapıyor 14 yaşındaki çocuklar ikide bir sw inspection oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.

Oyunu az önce indirdim.Server in açılmasını bekledim şimdide giremiyorum sürekli C8 yiyorum bir türlü giremedim.Nedir bunun çözümü? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Bir çözümü yok, tekrar tekrar denemen lazım

Onu hallettimde, sürekli bakıma giriyor çok can sıkıcı bir durum.Bir hevesle başlamıştım fakat şu an soğumak üzereyim az kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Siz de en iyisi mi , hazır oyun da açılmıyorken gelin Silkroadmaster 'e .. yeterli oyuncu katıldıgında valestia'dan daha zevkli olacagına eminim.

Bu kadar insan oraya gelse orasıda göçücek ? Bu bir gerçek yani. Ddos attackları bilmemneler fln. Öyle tıklaya tıklaya para kazandırtmazlar adama pc başından :)

• Bir sorum olacak. Hani her lv atladığımızda üzerimizdeki itemler güncelleniyor ya, 76'ya kadar mı o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Bir sorum olacak. Hani her lv atladığımızda üzerimizdeki itemler güncelleniyor ya, 76'ya kadar mı o?

evet 9 dg olmuyor itemler.
  • Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 19 Mayıs 2013; 0:15:54 >
  • sw ye nazar değdi hep inspection
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

sw ye nazar değdi hep inspection

Dananın kuyruğu yarın kopacak.Kale savaşında gene patlarsa sunucu elveda velestia
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.