Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

Lv im 40 nick Tryndamere yardımcı olmak isteyenleri beklerim. :D

akşam gidince pm atarım.
    bu arada DarkEmpire guildimiz mevcut katılmak isteyn pm atabilir.
  • Peki silkle alınan edit potionda kaç tane düşürme hakkı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başlıyorum bakalım hayırlısı Bakalım ortam nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

Lv im 40 nick Tryndamere yardımcı olmak isteyenleri beklerim. :D

akşam gidince pm atarım.
    bu arada DarkEmpire guildimiz mevcut katılmak isteyn pm atabilir.

Sağolasın bir taxiye girdim 55 Lv oldum bir guilde girdim Ottoman_Soul diye fakat 28 kişilik guildde 6-7 kişi max online eğer DH'nin kurmuş olduğu bir guild varsa çıkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

Peki silkle alınan edit potionda kaç tane düşürme hakkı var ?

5 taneydi sanırım

Biraz Yun'a dalaştım,ölüp gelince bulamadım, kimseden de haber alamdım ne olduğuna dair.

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

Bot'a vigor koymayı unuttuğum için elle basıyordum Aslında yanımda 10k civarı hp pot olsa tek kesebilirdim, ironwall + vigor ile tek dayanabiliyordum ama potlar eninde sonunda yetmeyeceği için bende bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 16 Mayıs 2013; 18:11:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.

Oyunu az önce indirdim.Server in açılmasını bekledim şimdide giremiyorum sürekli C8 yiyorum bir türlü giremedim.Nedir bunun çözümü? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Bir çözümü yok, tekrar tekrar denemen lazım

Oyunda çektiğim değişik resimler,hepsi iyi değil, kötü açıyla çekilmiş ama en azından yeni başlayacaklara ufak bir bilgi olması açısından ekliyorum. Job rate ve coinleri tam bir düzene otursa çok daha iyi olacak.Parti halinde thiefler çok kazanamıyor...

Experts'in masterı Chocolate'nın ben var ya , şrefsiz adi herifin önde gideni , kendi çıkarları uğruna guildde adam bırakmayacak bir karaktere sahip o şerefsiz

•  Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

Salak mı yoksa troll mü anlayamadım. Ayrıca bakınız büyük "İ". (TAXİ)
  • Lyaen ismi ile velestiaya başlamış bulunmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi

Lyaen ismi ile velestiaya başlamış bulunmaktayım

Oyuna girmiyor şu an ama siz girebiliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

quote:

girmiyor,giremiyorken foruma bakayım dedim
  • quote:

quote:

quote:

bende giremıyorum.tam silk çektim chara gıremıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

quote:

quote:

quote:

bende giremıyorum.tam silk çektim chara gıremıyoruz

Silki nerden satın alıyorsunuz?

edit: buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 16 Mayıs 2013; 20:58:02 >

• Oyundaki ismim : FRMH

Aynı guild / union da olamasak bile friend liste ekleyin beni lütfen.
  • quote:

Oyundaki ismim : FRMH

Aynı guild / union da olamasak bile friend liste ekleyin beni lütfen.

Eve gidince ekliyicem
    Pm atmıştım oyundan,görmedin sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazz_ern -- 16 Mayıs 2013; 23:19:49 >
  • bu dowhang cave çok renkli ya, çok aktif
  • Hocam ticket da attım ancak buraya bir sorayım dedim. id pw yazıyorum, oyuna giriyor. önüme karakterim çıkıyor. tıklıyorum. yaklaşıyor kamera, her şey normal, starta basıyorum ancak oyun başlamıyor. var mıdır bilinen bir sebebi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Hocam ticket da attım ancak buraya bir sorayım dedim. id pw yazıyorum, oyuna giriyor. önüme karakterim çıkıyor. tıklıyorum. yaklaşıyor kamera, her şey normal, starta basıyorum ancak oyun başlamıyor. var mıdır bilinen bir sebebi?

Bot kullanırken dc yediyseniz veya bakıma girdiyse o sırada sw genelde böyle bir sorun oluyor.Bende de sbot ta aynı şekilde bir sorun oluyordu, botu kapatıp yeniden yönetici olarak çalıştırınca sorun düzelmişti.
  • quote:

quote:

Hocam ticket da attım ancak buraya bir sorayım dedim. id pw yazıyorum, oyuna giriyor. önüme karakterim çıkıyor. tıklıyorum. yaklaşıyor kamera, her şey normal, starta basıyorum ancak oyun başlamıyor. var mıdır bilinen bir sebebi?

Bot kullanırken dc yediyseniz veya bakıma girdiyse o sırada sw genelde böyle bir sorun oluyor.Bende de sbot ta aynı şekilde bir sorun oluyordu, botu kapatıp yeniden yönetici olarak çalıştırınca sorun düzelmişti.
    Sanırım öyle oldu uyuyordum çünkü. Dediğini denedim, ancak olmadı sadece oyunu yönetici modunda çalıştırıp da denedim, yine aynı problem. hatta yeni karakter açtım denedim, onda da aynısı oldu

• Oyunda sıkıntı var charlar girmiyor..return çeken takılıyor..
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım öyle oldu uyuyordum çünkü. Dediğini denedim, ancak olmadı sadece oyunu yönetici modunda çalıştırıp da denedim, yine aynı problem. hatta yeni karakter açtım denedim, onda da aynısı oldu

Hocam sbotun cracklisi varmi private serverlarda oynamak icin ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.