Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel server aslında. Şöyle sürekli patlamasa crowdeda kadar yolu olur bence.

2 gün önce başladım ben de bu arada, nickim 212 ekleyin toplu kervanlar döndürelim hocam.

Thief oldum bir eşşeklik ettim, eve geçince ilk iş onu halledeceğim önce. 7 gün müydü ceza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Çok güzel server aslında. Şöyle sürekli patlamasa crowdeda kadar yolu olur bence.

2 gün önce başladım ben de bu arada, nickim 212 ekleyin toplu kervanlar döndürelim hocam.

Thief oldum bir eşşeklik ettim, eve geçince ilk iş onu halledeceğim önce. 7 gün müydü ceza?

Başka towna ışınlanınca ceza kalkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Çok güzel server aslında. Şöyle sürekli patlamasa crowdeda kadar yolu olur bence.

Başka towna ışınlanınca ceza kalkıyor
    Private server pratikliğini seviyorum

• hem ücretsiz hem virüssüz bir bot var mı isteyeceğimden değil merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi

hem ücretsiz hem virüssüz bir bot var mı isteyeceğimden değil merak ediyorum

crackli mbot var
  • 90 olalı 10 gün falan olmuştur.90 oldum olalı girmiyorum oyuna, ortamınız varsa ben de katılıp birşeyler yapmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

90 olalı 10 gün falan olmuştur.90 oldum olalı girmiyorum oyuna, ortamınız varsa ben de katılıp birşeyler yapmak isterim.

hocam size 70 capta pm atmıştım geri dönüş yapmadınız.
    burda katılmak isterseniz bekeleriz
  • Ne zaman pm atmıştın ? Karıştırıyor olmayasın ? Nickini ctrl + f yaparak pm kutumda aradım, 1-1.5 yıl önce gelen mesajlarda bile nickin geçmiyor.
  • Arkadaşlar guildiniz var mı?Yakında çok sağlam bir charla ss atıcam buraya..
  • char var guıld var ama START YOOOOKKK.isyan ettim evde ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ne zaman pm atmıştın ? Karıştırıyor olmayasın ? Nickini ctrl + f yaparak pm kutumda aradım, 1-1.5 yıl önce gelen mesajlarda bile nickin geçmiyor.

özür dilerim hocam sizin nicki "Eoudoxias" nicki ile karştırmışım. :)
    pm forum nicki ile aynı guilde beklerim ardkşlar sizi.
  • Sorun değil. 3 gün önce de girmeye çalıştığımda start yoktu, şimdi de yok. Gözünü sevdimin serverına ne zaman girmeye çalışsam sorunlu oluyor...
  • bizdede oluyor ama oyuna girince o sitemden fln birşey kalmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

bizdede oluyor ama oyuna girince o sitemden fln birşey kalmıyor :)

aynen öyle de birde girebilsek boşboş oturuyoruz evde..
    Bu arada benım khaldrogo yu guıldden at o charı oynamıyorum artık
  • diğer char guildde mi hocam
  • hala giremıyorum saat oldu 3 çoktan 64e dayamıstım yenı charı..
    Diğer char guildde değil mısırlı bir arkadaşımın guildindeyim guildden cıkma cezası yoksa gelirim EĞER GİREBİLİRSEM
  • Hocam güzel, ferah, nezih bir guildiniz var ise memnuniyetle gelmek isterim.

Bir sorum olacak. Normalde STR hayranıydım, bu servera özel daha önce hiç ciddi denemediğim full int ss cold+light nuker denedim. Farm konusunda çok rahatım ancak pvpde daha deneme şansım olmadı. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. 7:1 heuksal nuker da denemek istiyorum. defans işini hiçe sayıp cold yerine fire gidesim var ama fiyasko olabilir gibime geliyor. Bu oyunu çok önceden oynuyordum, o yüzden bilgilerim pek taze değil. Bu konuya ışık tutabilecek biri var mıdır acaba? Teşekkür ettim.
  • bugün başladım nickim Umbreon level 32.. guild aranır
    edit:char glaive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 19 Mayıs 2013; 17:47:20 >
  • beyler yeni baslayanlar aramizda bi guild mi kursak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam güzel, ferah, nezih bir guildiniz var ise memnuniyetle gelmek isterim.

Bir sorum olacak. Normalde STR hayranıydım, bu servera özel daha önce hiç ciddi denemediğim full int ss cold+light nuker denedim. Farm konusunda çok rahatım ancak pvpde daha deneme şansım olmadı. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. 7:1 heuksal nuker da denemek istiyorum. defans işini hiçe sayıp cold yerine fire gidesim var ama fiyasko olabilir gibime geliyor. Bu oyunu çok önceden oynuyordum, o yüzden bilgilerim pek taze değil. Bu konuya ışık tutabilecek biri var mıdır acaba? Teşekkür ettim.

glev skilleri çok seri 2 tanesi var onu kullanıyorlar. cold olmazsa olmaz snowsuz nuker tuhaf olur. swde pvpde gördüğüm kadaryla glev ile spear tercih edilmiş en çok.

glev fire force
    spear codl light
    bire blade bow/ glev de hayli fazla.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.