Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • image kod gözükmüyo bende beyler. ekran çözünürlüğünü ayarlıyamıyorum oyuna girmediğimden. ondan mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Bugünkü jangan güney kapısı etkinliğinden ;

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

Mobların, skillerin isimleri gözükmüyor bende. Sizlerdede öylemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

mbot kullanıyorsanız config dosyası içinde en başta lang=0 değerini 9 olarak düzeltmeniz yeterli.

Serverın kendi forumu açıldı , ana sayfasında şu an linki yok o yüzden bulamayabilirsiniz. :http://5.153.9.121/forums/index.php

Server kapasitesi 1000 ve bugün tamamiyle server doluydu , hala da dolu gözüküyor. Kapasite yakında 1200 e çıkarılacak eğer lag sorunu yaşanmazsa. Dün akşam birkaç defa ddos saldırısı oldu , biraz gecikmeli de olsa sorun çözüldü.Oyundan herhangi bir kopma olmasa bile girişte sorunlar yaşandı.Başlamaya şüpheli yaklaşan arkadaşlara tavsiyem bu pazar günü kale savaşı olacak , oradaki gözlemlerinize göre karar vermeniz. ECSRO'dan sonra oynadığım en kaliteli , dolu , bugsuz , lagsız ve aktif server Velestia. GM'ler ve royalblade de skype olsun global chat olsun notice-pm olsun her türlü yardımda bulunuyorlar.Özellikle serverın dolu olması benim açımdan çok önemliydi , epvp de birkaç private daha bakmıştım gayet sağlam olmalarına rağmen online sayısı 50-100 arası değişiyordu.Gidip BF3'ü açsam onda bile 64 kişi beraber maç yapabilirken bütün mantığı online oyuncu üzerine kurulu bir mmorpg de 5 partilik adamla keyif alınmaz diye düşünüyorum.Sizin oynadığınız alan dışında diğer yerlerinde dolu-aktif (bot) olduğu bilmek bile insana mmo oynuyorum hissini yaşatıyor.

Bu arada önemle belirteyim , premium gerek + basma olarak (%10 fazla şans) gerek verdiği statlar olarak çok önemli. Mutlaka premium almanız gerekecek 90 lvl da.Bunu da ya günlük online olma süresiyle silk toplayarak(her gün maksimum 7 saat limitini doldurarak 1 haftada), ya dw mağarasında kasarken düşürerek ya da bağış yaparak (1 aylık premium için 12 lira) almanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 8 Mayıs 2013; 23:12:02 >

• quote:

quote:

quote:

mbot kullanıyorsanız config dosyası içinde en başta lang=0 değerini 9 olarak düzeltmeniz yeterli.

Serverın kendi forumu açıldı , ana sayfasında şu an linki yok o yüzden bulamayabilirsiniz. :http://5.153.9.121/forums/index.php

Server kapasitesi 1000 ve bugün tamamiyle server doluydu , hala da dolu gözüküyor. Kapasite yakında 1200 e çıkarılacak eğer lag sorunu yaşanmazsa. Dün akşam birkaç defa ddos saldırısı oldu , biraz gecikmeli de olsa sorun çözüldü.Oyundan herhangi bir kopma olmasa bile girişte sorunlar yaşandı.Başlamaya şüpheli yaklaşan arkadaşlara tavsiyem bu pazar günü kale savaşı olacak , oradaki gözlemlerinize göre karar vermeniz. ECSRO'dan sonra oynadığım en kaliteli , dolu , bugsuz , lagsız ve aktif server Velestia. GM'ler ve royalblade de skype olsun global chat olsun notice-pm olsun her türlü yardımda bulunuyorlar.Özellikle serverın dolu olması benim açımdan çok önemliydi , epvp de birkaç private daha bakmıştım gayet sağlam olmalarına rağmen online sayısı 50-100 arası değişiyordu.Gidip BF3'ü açsam onda bile 64 kişi beraber maç yapabilirken bütün mantığı online oyuncu üzerine kurulu bir mmorpg de 5 partilik adamla keyif alınmaz diye düşünüyorum.Sizin oynadığınız alan dışında diğer yerlerinde dolu-aktif (bot) olduğu bilmek bile insana mmo oynuyorum hissini yaşatıyor.

Bu arada önemle belirteyim , premium gerek + basma olarak (%10 fazla şans) gerek verdiği statlar olarak çok önemli. Mutlaka premium almanız gerekecek 90 lvl da.Bunu da ya günlük online olma süresiyle silk toplayarak(her gün maksimum 7 saat limitini doldurarak 1 haftada), ya dw mağarasında kasarken düşürerek ya da bağış yaparak (1 aylık premium için 12 lira) almanız gerekecek.

dw cavede ne düşüreceğiz onu tam anlamadım. Premi düşüyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

quote:

quote:

quote:

dw cavede ne düşüreceğiz onu tam anlamadım. Premi düşüyor ?

Evet item mall da satılan dressler dışındaki her itemın dw mağarasında da düşme ihtimali var.

• bugüne kadar oynadığım en güzel ve en aktif server diyebilirim. Oyuncu kitlesi 1.000 leri geçti :)
  • quote:

bugüne kadar oynadığım en güzel ve en aktif server diyebilirim. Oyuncu kitlesi 1.000 leri geçti :)

Evet çok iyi gidiyor şu anlık , online sayısı dediğin gibi 1000+ ve bu artık sürekli bir kitle oldu , sadece hafta sonları yığılıp hafta içleri at gezdirilen bir yer gibi değil. Tabi sitesi yalan söylemiyorsa Yarın kale savaşı var , ak koyun kara koyun orada belli olacak. Birde şu coin - silk işini vs. tam bir düzene oturtsalar çok iyi olacak.
  • quote:

quote:

bugüne kadar oynadığım en güzel ve en aktif server diyebilirim. Oyuncu kitlesi 1.000 leri geçti :)

Evet çok iyi gidiyor şu anlık , online sayısı dediğin gibi 1000+ ve bu artık sürekli bir kitle oldu , sadece hafta sonları yığılıp hafta içleri at gezdirilen bir yer gibi değil. Tabi sitesi yalan söylemiyorsa Yarın kale savaşı var , ak koyun kara koyun orada belli olacak. Birde şu coin - silk işini vs. tam bir düzene oturtsalar çok iyi olacak.

kesinlikle haklısın. Şu saat başı 5 silk olayını durdurdular geçici bir süreliğine. İnşallah en kısa sürede geri getirirler çünkü gerçekten gelen silk ler ilaç gibi geliyordu 1.450 online olmuş kapasite tekrar dolacak bu gidişle..

• 2 serverı bir götürücem bunada başlıyacam bakalım üyelik aldım oyun iniyo 1 saate oyunda olurum
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle haklısın. Şu saat başı 5 silk olayını durdurdular geçici bir süreliğine. İnşallah en kısa sürede geri getirirler çünkü gerçekten gelen silk ler ilaç gibi geliyordu 1.450 online olmuş kapasite tekrar dolacak bu gidişle..

Onu nerfleyecekler sanırım tam bir ayara oturtmak için , saatlik 5 silk az gibi olsa da herkes 7/24 bota bırakınca bağış yapmaya gerek kalmıyor. DDOS koruması için aylık 350-400$ harcanan bir server , üstelik 1300+ online kişiye rağmen ortalama 0 lagla oynanıyor (isro da eşşek gibi lag oluyordu populated ı azıcık geçince), eh bunun maliyeti çıkmalı üstüne kâr elde edilmeli ki işler yürüsün.Yoksa aç bir nuker koy taksiye goldlar elden silkler gölden

Forum sitesi de açıldı birkaç gün önce , nedense linkini ana sayfaya koymadılar sadece oyun içinden link veriyorlar, nasıl bir underground takılma macerası bu anlamadım ya neyse :http://5.153.9.121/forums/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 11 Mayıs 2013; 15:36:05 >

• ben indiriyorm DarkEmpire Guildi kurulucak gelmek isteyen sölesn
  • Aksama bi girip bakiyim msj bulunsun

• Hersey mukemmel dusunulmus kesinlikle çin capde en iyi serverlardan birisi

• arkadaslar bende oyuna baslayacagım bana yardımcı olabiliecek arkadaslar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riko21

arkadaslar bende oyuna baslayacagım bana yardımcı olabiliecek arkadaslar var mı?

Bende indiriyorum suan beraber kasarız
    Silkroadmasters taki sürekli playersiz alan sıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazz_ern -- 12 Mayıs 2013; 16:43:11 >
  • Arkadaşlar DH olarak bir guild kuralım . Oyuındaki Nickim : BlueHawk
  • Ocağımıza incir ağacı diktin Velestiaaa!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

quote:

Orijinalden alıntı: riko21

arkadaslar bende oyuna baslayacagım bana yardımcı olabiliecek arkadaslar var mı?

Bende indiriyorum suan beraber kasarız
    Silkroadmasters taki sürekli playersiz alan sıktı

abi girdinmi oyuna ardkşlar offlne oldunu söyledi
  • Bende başladım oyuna.Türk guildi kurulursa bende gelmek isterim

Nick: Snitch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 13 Mayıs 2013; 18:35:57 >
  • 9 degree itemler nereden çıkıyor varmı bilen roc da düşmedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.