Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne ya habire 2 saatte bir dc ne bota koyabiliosun ne de oyunda kalabiliosun habire c10 artık bıkkınlık getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

quote:

Orijinalden alıntı: riko21

arkadaslar bende oyuna baslayacagım bana yardımcı olabiliecek arkadaslar var mı?

Bende indiriyorum suan beraber kasarız
    Silkroadmasters taki sürekli playersiz alan sıktı

abi girdinmi oyuna ardkşlar offlne oldunu söyledi

Işlerden dolayi giremiyorum bu aksam giricem sanırım

Yine HeisenberG acmistim fakat gaza gelip int verdim str bladere kasmak kolay olduğu için sildim haliyle..

Pm atarım akşam.8gibi oyundayim.

Nick:KhaLDrogo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Bende başladım oyuna.Türk guildi kurulursa bende gelmek isterim

Nick: Snitch

dün pm attım oflineydin
  • Bende 6 yıllık bir aradan sonra tekrar başladım bu oyuna.

Nickim: ArchWarrior

Guild v.s kurulur ise katılmak isterim.
  • ayarladığımız ekran çözünürlüğü oyuna giriş çıkışta değişiyor, eski haline geliyor. Varmı bunun bir çözümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

ayarladığımız ekran çözünürlüğü oyuna giriş çıkışta değişiyor, eski haline geliyor. Varmı bunun bir çözümü.

Oyunun klasorunun icine. Setting klasoru acarsaniz bi sonraki girisinizde duzelir

• Bune ya ikidebi Dc verip serveri bakıma alıyorlar
  • Server suana kadar en güzeli, tek problem cok bakim var
  • Oyunu az önce indirdim.Server in açılmasını bekledim şimdide giremiyorum sürekli C8 yiyorum bir türlü giremedim.Nedir bunun çözümü? Bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • Sw cok canli.ah bi iş güç olmasa dibine vurucamda sadece akşamları oynamak zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.

Oyunu az önce indirdim.Server in açılmasını bekledim şimdide giremiyorum sürekli C8 yiyorum bir türlü giremedim.Nedir bunun çözümü? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Bir çözümü yok, tekrar tekrar denemen lazım

Oyunda çektiğim değişik resimler,hepsi iyi değil, kötü açıyla çekilmiş ama en azından yeni başlayacaklara ufak bir bilgi olması açısından ekliyorum. Job rate ve coinleri tam bir düzene otursa çok daha iyi olacak.Parti halinde thiefler çok kazanamıyor...

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !
     Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 16 Mayıs 2013; 1:43:50 >

• FRMH sen miydin ya :D

Yanılmıyorsam dress karşılığında +8 shield takasladık seninle :p Eos ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

FRMH sen miydin ya :D

Yanılmıyorsam dress karşılığında +8 shield takasladık seninle :p Eos ben :)

Evet, +9 a denedim patladı, mefta oldu o shield
  • Bi 90 olsakta bizde item arasak
    Elimizden tutan yokki

• Bu silk itemler dv cave bütün moblardan düşüyor mu?
    Yoksa belirli moblardan mı düşüyor çünkü Earth ghost bug larda kasıyorum 8 saatte 1 tane bile silk item çıkmadı.
  • Bota toplatıyormusun ?

4100 hp-mp
    2800 hp-mp
    skill edit
    damage sc
  • Lv im 40 nick Tryndamere yardımcı olmak isteyenleri beklerim. :D
  • quote:

Bota toplatıyormusun ?

4100 hp-mp
    2800 hp-mp
    skill edit
    damage sc

Skill edit potion düşüyormu dw de ?

• toplatıyorum sadece bunlar mı düşüyor plus,reverse,global,immortal ya da pet clock düşmüyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

quote:

Bota toplatıyormusun ?

4100 hp-mp
    2800 hp-mp
    skill edit
    damage sc

Skill edit potion düşüyormu dw de ?

Benim bildiğim düşüyor ama onu düşürmek yerine curst heart toplayınca daha çabuk bitiyor.70 light'ı 30'a indirene kadar iflahım kurudu ama başardım.

quote:

toplatıyorum sadece bunlar mı düşüyor plus,reverse,global,immortal ya da pet clock düşmüyor mu ?

Söylediklerine göre düşmesi lazım ama bilmiyorum ben de.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.