Şimdi Ara

venedik talihlisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok saçma bir sorunum var benim. Damak var ya çikolata, onun çekilişine katıldım ben. Venedik tatili veren. Ama hiç beklemediğim birşey oldu bana çıktı ödül Ama şüphem var işte buradan sonra neler yapmam gerekiyor hiç fikrim yok. Nasıl oluyor bu durumda benden ne istenir, cebimden ne kadar para çıkar vs vs herhangi bir bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.

• Öncelikle tebrikler.Eğer asil talihli sensen katılım yaparken yazdığın adrese taahhütlü zarf ile evraklar gelecek. O evraklarda ne yapman gerektiği açıkca yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mextrude -- 28 Şubat 2012; 19:23:06 >
  • hmm anladım. bilmem gereken herşey orada yazıyordur değil mi? malum, hergün çıkmıyor çekiliş ayrıca çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekech -- 28 Şubat 2012; 19:27:46 >
  • Yapmanız gerekenlerden başvuru aşamasına ait olan bilgiler yer alır.
    Başvuru içinse gelen ibra evrakını noter onayından geçirmeniz gerekir. Ödülün tl değerine göre notere ödemeniz gereken masraf değişir. Minumum 80 tl dir.

Vize ve pasaport ile ilgili işlemler için ajansı arayıp tur bilgilerini alın. Hangi tur düzenliyorsa o konuları onlardan öğrenin. noter masrafını ödersiniz sonrada vizede problem çıkarsa verdiğiniz noter ücreti öyle heba olur.

size tavsiyem önce 0212 212 40 30 u arayın bilgilerinizi teyit ettirin ve aklınızda soru işareti varsa sorun öğrenin 18 yaşından büyükseniz tekrar tebrikler bende katılmıştım ama çıkmadı malesef...

• çok sağolun. bir de şunu sorayım. acaba kesin turla kafile şeklinde mi olur? tersi benim de aklıma yatmıyor ama tarihi tam vermemişler o yüzden şaşırdım.
    ayrıca sanırım 2 tane daha çekiliş varmış. belki orada karşılaşabilirz
  • Rica ederim , evet ilk çekilişten kimler gidebiliyorsa kafile şeklinde gidilir ve gelinir ama dediğiniz gibi tarih konusunda birşey yazmıyor.
  • tamam çok teşekkürler tekrardan. diğer çekiliş için bol şans
  • Hayırlı olsun hocam. İnşallah çok güzel geçer tatiliniz.

Bu arada çekiliş devam ediyor mu beyler? Hala katılabilir miyiz?
  • facebook sayfasında devam ediyor yazıyordu sanırım. çok sağol ayrıca
  • Vay anasına! En çok gitmek istediğim şehirlerin başında geliyor Venedik Neyse sana da hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.