Şimdi Ara

-VENİCE-LVL 80 FULL İNT SWORD/SHİELD SATLIK --RESİMLİ--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evt sonunda satıyorum server venice char çok sağlam set fena sayılmaz.char ı satıyorum ciddi düşünen varsa teklif yapsın forumdan anlaşabilirsek neden olmasın.alıpda pişman olmayacağınız bi char premium yok 3 int str eksik + 1 suitten eksik int bu halde bile balans %113 + avatar item alırsanız char kıral olur.charı sadece kendim kasdım gizli sorusu var.şifreyi benden başka bilen yok.bu oyuna gerçekden gönül verenler bu fırsat kaçmaz.farm bitmiş size sadece mesleğin tadını çıkarmak kalıyo.deposunda az biraz event item ve element var 5 milyon gold :D resimleri sahtecilik olmasın die böyle arjinal koydum kesme biçme ekleme yok.

FİYAT : 750 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serihatsu -- 28 Kasım 2007; 12:13:19 >

• eline koluna her biyerine botuna saglık bu char kolay kasılmazzz kardes helal binn kezz helal bendede var 73 de her bi şeyii kas kas bitmiyo ya :D neyse kaç para bu :D ama satma deyerini bulmuyo cahrlar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrepkrall18

eline koluna her biyerine botuna saglık bu char kolay kasılmazzz kardes helal binn kezz helal bendede var 73 de her bi şeyii kas kas bitmiyo ya :D neyse kaç para bu :D ama satma deyerini bulmuyo cahrlar :D

bilader satma değerini bulmuyor diyorsun ama çar doğru gördüysem 1000 ytl diyor yani bi düşün daha sağlam str çarlar falan oluyo bundan kat kat ucuz yani yinede çar güzelmiş
    bence biraz indir fiyatını kimse bu fiyata almaz benim düşümcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenHawk -- 28 Kasım 2007; 10:51:18 >

• Tek kelimeyle süper bi car bence inş. satılır.
  • almak isteyen varsa pazarlığa açığım.üstelik sundan başkasına yatmaz +7 glaverle dalga geçer dikkat et br 20 kalkan var +5 set üstelik bu charda 1 milyardan fazla silk harcandı ban olayı olmaz.
  • kardeş ben o kdr nuker gördüm kendi charımda dahil ama senin gibi böyle süper nukerlere oyunda sayılı rastlanır helal olsun diyorum sana böyle güzel bir char yaptığın için char kasmıyo olsam senin charını kesinlikle ama kesinlikle alırdım inşallah istediğin fiyata bir sorun olmadan satarsın hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_kesh

Tek kelimeyle süper bi car bence inş. satılır.

muhteşem iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Char Tek kelimeyle süper. Ama yapılandırması biraz daha farklı olsaydı cok daha iyi olurdu kanatimce. Hem int'e karsı hemde Str karşı Örnegin söyle bir yapılandırma ; 1.Fire 80, Cold 80 Bicheon 80 Lytg 60 yada 2.Fire 80 Lytg 80 Bicheon 80 ve Cold 60 gibi bir yapılandırma olabilir. Ama bu şekil olursan 2. yapılandırmada senin düzeyinde bi str seni snowsuz zorlayacagından eminim ama Küperleri takıları +5'e shiledi de +7 basılırsa str keseceginden eminim 1. Yapındırma bence mükemmel bir yapılandırma ama pvp yaparken Senin düzeyindeki bir karekterle pvp biraz uzun süre bilir ama sonunda bu sekil keseceginden eminin. 1. yapılandırma mukemel bir yapılandırma bence
  • charın balanslarına hasta kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _UuR_

Char Tek kelimeyle süper. Ama yapılandırması biraz daha farklı olsaydı cok daha iyi olurdu kanatimce. Hem int'e karsı hemde Str karşı Örnegin söyle bir yapılandırma ; 1.Fire 80, Cold 80 Bicheon 80 Lytg 60 yada 2.Fire 80 Lytg 80 Bicheon 80 ve Cold 60 gibi bir yapılandırma olabilir. Ama bu şekil olursan 2. yapılandırmada senin düzeyinde bi str seni snowsuz zorlayacagından eminim ama Küperleri takıları +5'e shiledi de +7 basılırsa str keseceginden eminim 1. Yapındırma bence mükemmel bir yapılandırma ama pvp yaparken Senin düzeyindeki bir karekterle pvp biraz uzun süre bilir ama sonunda bu sekil keseceginden eminin. 1. yapılandırma mukemel bir yapılandırma bence

Lytg ı int charda 60 yap diyen adamı döverim ben + str leri takan kim :D rahat alırım bi çoğunu pvp de uğraştırıyo biraz ama kesemesemde kesilmem.

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

charın balanslarına hasta kaldım

şimdi %115 dostum o zaman premium ve şu cadı kıyafeti yokdu üzerinde şimdi +6 int +5 str eklendi chara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serihatsu -- 17 Aralık 2007; 20:35:15 >
  • Cahil cühela mesajları temizlendi.
    Eksik bilgiyle yanlış yorumları satış konularında barındırmam.
    Zira satılan mala iftira durumu meydana geliyor.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Cahil cühela mesajları temizlendi.
    Eksik bilgiyle yanlış yorumları satış konularında barındırmam.
    Zira satılan mala iftira durumu meydana geliyor.
    Hayırlı satışlar.

Ellerin dert görmesin.allah senden razı olsun gardaş
  • helal olsun kardeş kolay kasılcak char değil istedğin fiyata satarsın umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.