Arkadaşlar +27 (şimdilik) guildime adam arıyorum.Sürekli online olması gerekmektedir.Guildimin adı [40Haramiler].Oyundan bana ulaşmak isteyenler nickim "wert_46".Cevaplarınızı bekliyorum.
hayırlı olsun kardes bızde venıcedeyız yardım lazım olursa cekınmeyın... ıyı oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: Silent_King
hayırlı olsun kardes bızde venıcedeyız yardım lazım olursa cekınmeyın... ıyı oyunlar
Arkadaşlar şimdiden guild %28 oldu 6 üyem var.Bu forumdanda bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: wert_46
Arkadaşlar şimdiden guild %28 oldu 6 üyem var.Bu forumdanda bekliyorum.
Alıntıları Göster
oyundaki nickim SUKKO alırsan sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: sukko
oyundaki nickim SUKKO alırsan sevinirim
Alıntıları Göster
tebrikler kardeş nice lvl lere
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin_altinsoy
tebrikler kardeş nice lvl lere
Alıntıları Göster
Kardeş ayıp ettın alırız.Sen merek etme.Tebrikler içinde saollun.
quote:
Kardeş ayıp ettın alırız.Sen merek etme.Tebrikler içinde saollun.
Alıntıları Göster
baba snde mı bursalısın
hayırlı olsun kardeş
___________________________________________-
[MUCAHİTLER] venice
quote:
Orijinalden alıntı: reyakuza
hayırlı olsun kardeş
___________________________________________-
[MUCAHİTLER] venice
Saolun arkadaşlar!!!!!!!
quote:
Saolun arkadaşlar!!!!!!!
Alıntıları Göster
arkadaslar guildmiz 2 gün içinde lvl 1 %80 olmustur.ilerde bu guildin adını çok duyacagınıza eminiz.eger katilmak isterseniz oyunda ulasacagınz kişler wert_46 and iii124 ilgileriniz için tsk ederiz
quote:
arkadaslar guildmiz 2 gün içinde lvl 1 %80 olmustur.ilerde bu guildin adını çok duyacagınıza eminiz.eger katilmak isterseniz oyunda ulasacagınz kişler wert_46 and iii124 ilgileriniz için tsk ederiz
Alıntıları Göster
size OTTOMAN_TR ye katılmanızı teklif etsem ayıp etmişmi olurum.eğer gelmek isterseniz kapımız size açıktır.kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
size OTTOMAN_TR ye katılmanızı teklif etsem ayıp etmişmi olurum.eğer gelmek isterseniz kapımız size açıktır.kolay gelsin.
Alıntıları Göster
Baba biz zaten ozhanla konuştuk.lvl 2 olunca gelin sizi bizim alt guild için konuşacagım dedi.Tek işimiz sizin masterın azından çıkacak tek kelimeye kaldı "ewet".Şuan %90 ız.
quote:
Baba biz zaten ozhanla konuştuk.lvl 2 olunca gelin sizi bizim alt guild için konuşacagım dedi.Tek işimiz sizin masterın azından çıkacak tek kelimeye kaldı "ewet".Şuan %90 ız.