Şimdi Ara

VENUS # 83 Wizard/Cleric + 20 k sp + Açılmamış Pre Plus + 42 silk [Satılık & Takas]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    83 Wizz (FF) / Cleric (70) + bankada acılmamıs pre plusı var + arap dress + 42 silki var ve 3 reverse 3 global var.

70m civarı parası var.bankası ve hesaptaki diğer charlarda agzına kadar elixir doludur.Ölü tavşanı var.İtemleri pek iyi degil silahı +4 gerisi npc gibi bişey rev6dan bakarsın.

Char nick : _kayRaz_ Jangan Kalesi Unionundaki bir guilddedir. Tanınan,hiç kimseye zararı dokunmamış bir chardır.

CHAR ÖNCELİKLİ OLARAK TAKAS OLUCAKTIR.TAKAS KONUSUNDA KOMİK TEKLİFLERLE GELMEYİN YETER... CHARINIZIN BİLGİLERİNİ KONUYA veya EMAİL İLE BANA SÖYLEYİN DEĞERLENDİREYİM.

AYRICA CHAR 150 TL'YE SATILIKTIR.

msnem : themyth_1905@turk.tc

RESİMLER :

VENUS # 83 Wizard/Cleric + 20 k sp + Açılmamış Pre Plus + 42 silk [Satılık & Takas]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themyth_1905 -- 16 Ağustos 2009; 6:19:40 >

• msne ekledim ....
  • upppppppppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyLa[Z]JeaN -- 8 Ağustos 2009; 22:21:25 >
  • Takas hangi serverlarda olur ?
  • themyth_1905 lütfen c ekranı + item resimlerini ekleyelim hayrlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muazsel

themyth_1905 lütfen c ekranı + item resimlerini ekleyelim hayrlı satışlar

Şehirdışındaydım şu an evdeyim ssleri çekip en kısa zamanda yollayacagım.

Takas olarak serverlarda Gaia ve İris öncelikli olarak butun serverlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themyth_1905 -- 12 Ağustos 2009; 19:57:54 >
  • Sadece takaslık olup teklifler beklenmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themyth_1905 -- 15 Ağustos 2009; 15:53:11 >
  • 130 tl pazarlık payi var mı vede satıyo musun takas mı istiyosun tam olarak anlamadım..:)
  • kardeş benim 72 lw stafım zeusta valla 5700 can var 5 k 700 can var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.