Şimdi Ara

Venüs Bitkisi (Etçil bitki) yetiştirmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Venüs Bitkisi (Etçil Bitki) yetiştirmek istiyorum. Bununla daha önceden ilgilenen ya da halen ilgilenmekte olan varsa öneri alırım...
    Venüs Bitkisi nedir: Venüs Bitkisi (Etçil bitki) yetiştirmek...

• acaba yer mi?
  • Sahibini mi? Sanmıyorum :D
  • Hastamısın birader, et yiyen bitki beslenir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar pamukta fasulye besledik de ne oldu hocam :D Biraz da etçil besleyelim. Hem fena mı evdeki sineği, böceği yalar yutar
  • Şanlıurfa’da ki bi ailenin çocuğu buna serçe parmağını kaptırmış, bayağı kanlı bitmiş olay haberlere falan çıkmıştı. Çocuğun babası tırcıymış yurtdışı işlerinden birinde denk gelmiş bu bitkiye almış epeyce. Evde güneş görsün diye karısı camın önüne koymuş gel zaman git zaman evde ne sivri sinek ne de başka bi böcek kalmış. Adam tabi açıklamamış kadına bitkinin özelliğini, çocuk bi gün okuldan geldiğinde anası/babası evde yokmuş, çocukta çantasını odasına bırakır bırakmaz değiştirmiş üstünü arkadaşlarıyla top oynamaya çıkmış. Öyle felekten bi gün geçirmiş

• Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Habere çıkmasına inanırım abi Türkiye'deyiz sonuçta ama kanlı bitmesi muhabbetti trol olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Şanlıurfa’da ki bi ailenin çocuğu buna serçe parmağını kaptırmış, bayağı kanlı bitmiş olay haberlere falan çıkmıştı. Çocuğun babası tırcıymış yurtdışı işlerinden birinde denk gelmiş bu bitkiye almış epeyce. Evde güneş görsün diye karısı camın önüne koymuş gel zaman git zaman evde ne sivri sinek ne de başka bi böcek kalmış. Adam tabi açıklamamış kadına bitkinin özelliğini, çocuk bi gün okuldan geldiğinde anası/babası evde yokmuş, çocukta çantasını odasına bırakır bırakmaz değiştirmiş üstünü arkadaşlarıyla top oynamaya çıkmış. Öyle felekten bi gün geçirmiş

İnanılmaz bir hikaye.

• Jeton yeni düştü benim :D Güzel hikaye olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

:)) evet. bu arada konuya da cevap vermiş olayım, güzel bir hobiye benziyor hocam keyifli olur umarım.

Eyvallah hocam ben de öyle umuyorum bir de gerçekten bu işle uğraşan birilerinin yardımı dokunsa çok iyi olacak bilmeden başlamak istemiyorum.
  • Yahu bu bitki, öyle hapur hupur sinek filan yemiyormuş. Bi yediği sinek. neredeyse 6 ay yetiyormuş buna.

Sineklere çözüm değil yani..

• Silah çeksem napabilirki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Yahu bu bitki, öyle hapur hupur sinek filan yemiyormuş. Bi yediği sinek. neredeyse 6 ay yetiyormuş buna.

Sineklere çözüm değil yani..

Aynen hocam zaten bildiğim kadarıyla ağzı kapandıktan sonra ok yavaş bir sindirim süreci var. Kapandıktan sonra bir sıvı salgılıyor artık ne zaman tamamen sindirirse o zaman tekrar açılır ve şöyle de bir durum var bir saksıda 5-10 arası bu bitkiden yetişebildiği için sinek yeme olayı akmasa da damlar evdekini azaltsın kafi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.