Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokaktan gecen 100 kisiye sorsan 95 i hata etmisin der 5 i dalga gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araciniz hayirli olsun golf den memnun degildiniz sanirim ins i30 dan memnun kalitsiniz golf i30 + - olarak kiyaslama yapinca aradaki farklari paylasirsaniz cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Sokaktan gecen 100 kisiye sorsan 95 i hata etmisin der 5 i dalga gecer.

Yok insanımız at gözlügü takmıyor artık.Cahil sayısı azalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

vs

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında
  • işlerine gelmedimi bu golfcüler hemen konu fake derler

adamlar inanamıyorlar

zorlarına gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

Yok insanımız at gözlügü takmıyor artık.Cahil sayısı azalıyor.

• Daha neler gorecegiz
  • Cok iyi bir tercih olmus i30 belki hayatinizda ilk defa paranizin hakkini sonuna kadar almis olacaksiniz bosline golf ten vazgecerek.prestijse alayi hulasi i30 da daha fazla bosline golf ten.
  • Doğuş bizim insanımıza az bile yapıyormuş.Boş golf'ü savunanlar var şaka gibiler.Doğuş fazla bile donanım koyuyor aslında 4 cam manuel,klimasız,teypsiz araç getirip 36 ya satsa bu insanlar yine alır.Ne de olsa donanım almıyorlar araba alıyor golf alanlar için vw armasından başka herşey gereksiz ağırlıktan başka birşey değil.
  • quote:

• geçen hafta en ful i30'u test ettim süper araç otamatikti yanlız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

vs

wolfsburg offenbach ı döver

• quote:

Sokaklarda cahil, kulaktan dolma bilgilerle hareket eden çok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

İmzanızda yazan yazı ile yaptıklarınız ne de uyumlu.Konu sahibi arkadaşın aracı teslim almadan hevesini kaçırmaya kararlısınız galiba biraz saygı gösterip tercihine hayırlı olsun demeyi bilmiyorsunuz.
  • tahminimce şahini doğanı olan tofaşçılar içi boş golf alıyorlar

çünkü ancak şahinden sonra içi boş golfe binen birisi aradaki farkı hissetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

@hard_hacker
    Siteyi buldum.http://www.carbuyer.co.uk.
    Fakat ordaki yıldız.. oylandırmamı.. euroncap'mi yoksa başka bir güvenlik kuruluşu mu ?

Sitede bılgı veren ınsanların , kendı bılgı sevıyelerının ne düzeyde olduguna guzel bır ornek oldunuz saolun.

Bu forumda ben dahil kimseye seviye biçemezsiniz. İster olumlu yönde biçin.. İster olumsuz.
    Ayrıca kimse bu forumda bilgi seviyesinin iyi olduğunu iddia edemez.
    Üstelik Bahsettiğim yıldız olayından asla notumu vermezsiniz.
    Oradaki sarı yıldızlandırmayı güvenlik olarak düşünmüş olabilirim. Zaten ne olduğunu anlamak için bu konuya girmiş bulundum.
    Yani farklı bir niyetim yoktu.. Neye dayanarak nasıl bir seviye biçtiğinide anlamış değilim..

•  verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında
  • Ben olsam elantra alırdım ama senin takas da fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: arathorn

ARKADASLAR SELAM ARABAMI 27 NISANDA TESLİM ALDIM ANCAK O GUNDDEN BU YANA SUREKLI SAGA CEKME PROBLEMI YASIYORUM 2 GUNDUR ROT BALANS VE BILIMUM KONTROILLERDEN SONRA ARABA HALA SAGA GIDIYOR SORUN BULUNAMADI PAZARTESI TEKRAR SERVISTE DETAYLI INCELENECEK ROT AYARI YAPILIYOR BALANS AYARI CILLOP GIBI AMA ARABA SAGA GITMEYE DEVAM EDIYOR DIREKSIYONU BIRAKINCA DUZ BIR IZDE GITMIYOR HANGI HIZDA OLURSANIZ OLUN SAGA CEKIYOR. PROBLEM NEDIR ACABA AKLINIZA GELEN BIRSEY VARMI ARABA DAHA 1500 KM DE CUKURA FELAN DUSMJEDE YOK

daha aracı yeni almışsın o zaman soğumuşsun, aslında full alma hevesin varmış ama alamamışsın, ondan değiştirdin aracını, hayırlı olsun umarım bunu da beğenmeyeceksin hele ki golften sonra hiç sarmayacak.
    sonra c segmentinin senin için yanlış karar olduğuna kanaat getireceksin, tabi o zamana çocuk doğacak filan, d segmenti bi araç alacaksın sonra o da sarmıcak para birikecek iyice lüks adam gibi bi araç alacaksın ve otomobil budur diğerleri hikayedir diyeceksin, satmayacaksın o aracını senelerce sonra modeli eskiyecek satıp jip alacaksın e segmentinden sonra konforsuz gelecek satacaksın jipini yine eski aracının yüksek modellisine döneceksin ve kaliteye verilen paranın güvenlik hissi ve konfor olarak sana döndüğüne kanaat getireceksin.

• Bu koşullarda 'donanım almayın, araba alın.' sözüne binaen hareket etme taraftarıyım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.