Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millette ne para var helal olsun forever polo 99 model
  • Hayırlı olsun, son zamanlar Almanyada dikkatim çekdi i30 epey piyasada var, yinede Golf verilir yerine Golf alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

Güzel bi tercih olmuş bence, boş Golften sonra donanımlı İ30 daha iyi gelecektir.

ya da erenköy de 20 yıllık 400000 TL lik daire yerine
    şerifali de sıfır lux 250000 TL lik daire

istediği kadar dolu olsun donanımla diğerinden iyi olamazsın
    chery yede bi ton donanım koyabilirsin
    emsal markalar arasında donanım tercihi yapılır
    şimdi i 30 dan kat kat fazla donanımlı çin malı araba getirsek ne olacak

ben boş oğlu boş jant ''kapaksız'' i30 tercih ederim

Arkadaşında sattığıyla yeni aldığı arasında da aman aman bir fark yok eş değer arabalar. Gidip de Golf'ü satıp Chery almamış.

• adamlara göre vw tövbe haşa kutsal bişey o derece bağlanmışlar laf söylettirmiyorlar

sırf bu tür insanlar yüzünden vw ne antipati oluştu

nefret düzeyine geldi nerdeyse
  • Bence bu konuyu burada kapatıp , i 30 u alan arkadaşın şöyle 6 ay sonraki görüşlerini görmek çok daha uygun olur.

Şimdi ne desem bilemedim, golf eski değil 2010 model, yani şöyle 5 yaşında falan olsa tabi ki mantıklı ama iki yaşında Golf'ü verip sıfır i 30 almak yanlış desen olmuyor, doğru desen olmuyor benim mantığıma göre.

Hayırlı olsun diyelim. Daha önce de söylediğim gibi artık her marka her segmentte güzel, kaliteli binilesi araçlar yapıyor. Eskisi gibi bir "tekel" söz konusu değil. Ancak "tekel" insanların kafasında halen sanırım.

Dediğim gibi durum ancak kullandıktan sonra bir mukayese ile ortaya çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

İstediğiniz kadar küçümseyin hyundaiyi, amerika ve arap pazarı bile hyundaiye yeter. Bizene amerikadan demeyin referans pazar orasıdır biz sonuçta iki firmayı karşılaştırıyoruz. Tr yi çoğu firma maalesef önemsemiyor. Mesela hayranı olduğunuz premium passat ne amerikada nede arap ülkelerinde satmıyor ama sonata çatır çatır satıyor.
    Dedelerinizin kurtardığı adamlar müthiş hıza gelişiyor biz ancak alman hayranlığı yaparız. Sadece samsung bile yeterli. Çoğunun evinde alman ürünü yoktur ama kore ürünü kesinlikle vardır.

alman kore yarışı yapmıyoruz burada,
    samsung buluduğu sektörde kendini kanıtlamış ve ilk sıralarda yer alan bir marka.
    Ama hyundai için bunu söylemek mümkün değil, rakipleri arasında sadece alt segmentlerde tutunmaya çalışan ucuz yollu bir otomobil markası.

Hyundai teknoloji yoksunu adam akıllı bir otomatik şanzımanı dahi yok.
    Golf trendline'daki güvenlik donanımları i30 elite'de ancak var.
    Ucuza mal edebilmek için birşeylerden kısmak durumunda kalıyor, ama ucuz etin yahnisi kokar.
    Bu i30 sevdası i30'un kasasının eskimesiyle son bulacak, sorunlar baş göstermeye başladıkça i30'da silinip gidecek bu forumdan.
    O zaman başka araçları konuşacağız ve hepiniz i30 aslında bizim övdüğümüz kadar iyi değilmiş diye düşüneceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: göktug87

Manuel vites seçiminiz yerinde olmuş. Yoksa bu aracın otomatiğinin benzinliden farkı yok.

işte hyundai teknolojisi
    öylesine yüksek teknolojiye sahip ki rakibi bluemotion teknolojisi ile otomatik dizellerde muazzam performansın yanında manuleden düşük yakıt tüketimi vaadederken sizler hala hyundai'yi savunuyorsunuz.
    Otomatik şanzımandaki ezikliği ile hyundai kalitesini ve teknolojisini ortaya koyuyor.
    2-3 sene sonra anca yakalar edc ve dgs'yi.
    Bu söylediklerime de bir kulp bulup i30 daha iyi dersiniz siz.

Sorunuyla adı çıkmış dsg mi. ?
    Dersem sende ona bi kulp bulursun.

dandikliğiyle adı çıkmış hyundai mi?

Hyundai'nin dandikliğine dair.. Kullanıcı şikayeti hiç görmedim.
    Fakat 50.000kmde cetta'mın pistonu kırıldı diyenleri.. dsg arızasını oto dergilere taşıyanları çok gördüm

bende hyundai'nin ne kadar dandik ve piyasa malı bir marka olduğunu söyleyen konuşan o kadar çok kullanıcı gördüm,duydum,konuştum,şahit oldum.
    Etrafımdaki herkese hyundai'nin ne kadar kötü bir marka olduğunu anlatıyorum.
    Etrafımdaki herkes araba alıp satarken gelir bana danışır, önerimi dinler,
    otomobil bilgim ve araştırmacı ruhum ile herkes benim söylediklerime güvenir ve dinler,
    bu zamana kadar "ulan şu arabayı bize aldırdın ne dandik araba çıktı" diyen olmadı çünkü kimseye hyundai önermedim.

Markalar bölümünde Hyundai topic'inde
    Hyundai'nizden memnunmusunuz..Aracınıza dair Şikayetleriniz ve sorunlarınız nelerdir" diye konu açalımmı ?

• "bende hyundai'nin ne kadar dandik ve piyasa malı bir marka olduğunu söyleyen konuşan o kadar çok kullanıcı gördüm,duydum,konuştum,şahit oldum.
    otomobil bilgim ve araştırmacı ruhum ile herkes benim söylediklerime güvenir ve dinler,
    bu zamana kadar "ulan şu arabayı bize aldırdın ne dandik araba çıktı" diyen olmadı çünkü kimseye hyundai önermedim."

favoriteteam,

Böyle mesajlarla aslında belki de haklı olduğunuz bir konuda haksız duruma düşüyorsunuz.

Amacınız ne, çoğu paylaşımcı anlamadı.

Samimi bir itirafta bulanayım "Araç ne marka ve o markanın modeli olursa olsun, asıl önemli olan gönlünüzdeki araç."

Hyundai vb. marka böyle araçlar piyasaya sunmasa; en azından VW vb. markalar daha iyi araçları piyasya sunmayı düşünmez.

• Hayırlı uğurlu olsun mantıklı alışveriş.
  • bana da soran herkese vw almayın ne alırsanız alın diyorum boş arabalara bi dünya para vermeyin yazıktır günahtır diyorum bugüne kadar en az 15-20 kişinin aklını çeldim vw dışında araba aldırdım. vw kadar verdiğin parayı etmeyen başka bir araba yok. hem içi boş hem pahalı. hem kel hem fodul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

bana da soran herkese vw almayın ne alırsanız alın diyorum boş arabalara bi dünya para vermeyin yazıktır günahtır diyorum bugüne kadar en az 15-20 kişinin aklını çeldim vw dışında araba aldırdım. vw kadar verdiğin parayı etmeyen başka bir araba yok. hem içi boş hem pahalı. hem kel hem fodul.

bi saattir diyorum ki
    vw golf trendline (buradaki trendline baz donanım oluyor yani en boşu) daki güvenlik donanımlarının karşılığını
    i30 elite (buradaki elite en dolu donanım oluyor yani en fullu) karşılıyor.
    Yani boş golf alıyorsun ama canın korunuyor,
    boş i30 alırsan canını tehlikeye atıyorsun.
  • i30 u aldığınızda arabaya bindiğinizi anlayacaksınız yıllarca neden at arabasına binmişim diye kendinize kızacaksınız.zira boşline golf ile at arabasının donanımları aynıdır.

siz i30 un özelliklerini keşfedene kadar zaten 1 yıl geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

"bende hyundai'nin ne kadar dandik ve piyasa malı bir marka olduğunu söyleyen konuşan o kadar çok kullanıcı gördüm,duydum,konuştum,şahit oldum.
    bu zamana kadar "ulan şu arabayı bize aldırdın ne dandik araba çıktı" diyen olmadı çünkü kimseye hyundai önermedim."

favoriteteam,

Böyle mesajlarla aslında belki de haklı olduğunuz bir konuda haksız duruma düşüyorsunuz.

Samimi bir itirafta bulanayım "Araç ne marka ve o markanın modeli olursa olsun, asıl önemli olan gönlünüzdeki araç."

Hyundai vb. marka böyle araçlar piyasaya sunmasa; en azından VW vb. markalar daha iyi araçları piyasya sunmayı düşünmez.

Benim derdim milletin canını koruyan araçlar satın alması ve parasının hakkını veren araçlara binmesi, sadece fullu diğerlerine göre ucuz diye ve iyi görünüyor diye i30 almak büyük hata, Allah korusun kaza yapılırsa ki bu araç elite değilse (çoğu kişi elite almaz,alamaz,zaten parası kısıtlı olduğu için hyundai alıyor) o araçtakilerin vay haline.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

i30 u aldığınızda arabaya bindiğinizi anlayacaksınız yıllarca neden at arabasına binmişim diye kendinize kızacaksınız.zira boşline golf ile at arabasının donanımları aynıdır.

siz i30 un özelliklerini keşfedene kadar zaten 1 yıl geçer

Golf 5 sürdüm, touareg sürdüm ikisininde ortak bir özelliği vardı sürüş zevki sıfırdı şahin sürmekten daha zevkli değildi. Touareg sürerken 70 km lik yolda sıkıldım, golf 5 ise facia sürüş zevki olarak tuzsuz yemek gibi sadece işlevi var. Alfa 156 bile eminim bütün vw lerden daha çok sürüş zevki verir. Neymiş plastik kalitesiymiş isterse altın kaplama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 3 Mayıs 2012; 23:37:45 >

• Hayırlı olsun
  • quote:

quote:

"bende hyundai'nin ne kadar dandik ve piyasa malı bir marka olduğunu söyleyen konuşan o kadar çok kullanıcı gördüm,duydum,konuştum,şahit oldum.

favoriteteam,

Benim derdim milletin canını koruyan araçlar satın alması ve parasının hakkını veren araçlara binmesi, sadece fullu diğerlerine göre ucuz diye ve iyi görünüyor diye i30 almak büyük hata, Allah korusun kaza yapılırsa ki bu araç elite değilse (çoğu kişi elite almaz,alamaz,zaten parası kısıtlı olduğu için hyundai alıyor) o araçtakilerin vay haline.

Vay sana araca alırken danışanın haline ben artık yazdıklarına yorum yapmıyorum anlamamakta direniyorsun malesef bir arpa boyu yol alamıyorsun sabahtan beri yerinde sayıyorsun...
    Ne Golf müş be tank gibi tırın altına girsen ölmezsin sakat kalırsın sadece
    Ama i30 ile at arabasına çarpsan ölürsün

• Araba verip donanım almissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf plastiği kaliteli diye VW alanları bilirim.

Almanların ürettiği birçok şey estetikten uzaktır sadece işlevselik üzerine tasarlanmışlardır.Bakınız Bosch,Siemens v.b bulaşık ve çamasır makinaları gibi Golf te Tipik bir TAKOZ dur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

quote:

favoriteteam,

Vay sana araca alırken danışanın haline ben artık yazdıklarına yorum yapmıyorum anlamamakta direniyorsun malesef bir arpa boyu yol alamıyorsun sabahtan beri yerinde sayıyorsun...
    Ne Golf müş be tank gibi tırın altına girsen ölmezsin sakat kalırsın sadece
    Ama i30 ile at arabasına çarpsan ölürsün

sürülmemiş, denenmemiş, eskitilmemiş bir aracı sanki senelerdir kullanıp memnun kalmış gibi sabahta beri ezbere savunmaktan bıkmadığınız sürece ben bıkmadan burada olacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: göktug87

Manuel vites seçiminiz yerinde olmuş. Yoksa bu aracın otomatiğinin benzinliden farkı yok.

işte hyundai teknolojisi
    öylesine yüksek teknolojiye sahip ki rakibi bluemotion teknolojisi ile otomatik dizellerde muazzam performansın yanında manuleden düşük yakıt tüketimi vaadederken sizler hala hyundai'yi savunuyorsunuz.
    Otomatik şanzımandaki ezikliği ile hyundai kalitesini ve teknolojisini ortaya koyuyor.
    2-3 sene sonra anca yakalar edc ve dgs'yi.
    Bu söylediklerime de bir kulp bulup i30 daha iyi dersiniz siz.

Sen hangi bayidesin? Adresi ver, sayende ışığı görüp vw alacam. satacam imzamdaki arabayı. Vay be, neymiş bu vw!!!

vw in muhteşem teknolojisini de gördük. Arıza çıkarmayan araç kalmadı nerdeyse. İyi birer kobay olarak kullandı sizleri. servislerde geçirdiğiniz zaman da cabası. Hyundai ve Kia nın DCT teknolojisini araştır o zaman. Adamlar test aşamasındalar. Müşterisi servislerde rezil olmasın diye, atlamadılar piyasaya. Yoksa kullanıcı hatası deyip 18.000 TL bayıltmayı onlar da biliyordur herhalde.

Otomatik şanzumanda Hyundai ezikliği....

vw in DSG şanzuman siparişi almıyor, haberin var mı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.