Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yol tutus sadece bır kıstas herkes bılıyor 1 serisinin golf den cok daha ıyı yola tutundugunu

Ama eski 1 serisi inanılmaz dar bir aractı ve yolculuklar sıkıntılı golfe gore ıscılık farkı yok denecek kadar az

Yanı eskı 1 serisi ile golf cok rahat kıyaslanabılırdı amaaa

Yenı 1 serisi ile golf 6 yı kıyaslamak arabanın a sından anlamamak demek marka fanatıklıgı demek kımse kusura bakmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905

quote:

2000 Golf (30.000 de aldım. 68.000 de sattım. Çok sıkıcıydı)

Kia lardan o kadar memnun kaldım ki, benim Kiacı olmama yetti de arttı bile.

Babam Mercedes Vito kullanır. Ancak o da arabamı çok beğeniyor ve her fırsatta el koyuyor.

Sıkıcı derken ? Arızası falan mı oldu da sıkıcı geldi ? İnan ben Bora ve Golf' ü o kadar zevkle kullanıyorum ki 5.20D sadece uzun yolda zevk veriyor,şehir içi insanı yoruyor geniş ve uzun olduğundan .

Vito mu ? Vito'yu Kia ya tercih etmesinin tek nedeni küçük ve şehir içinde kullanımının daha kolay olmasıdır bence. Arabanın rahatlığından falan olacağını zannetmiyorum.

Bir zamanların modası olan Sorento almak gibi bir hatamızda olmuştu ama Allah'tan özene bözene hafif mod yaptığımdan bir akrabamızın beğenmesi sonucu 15bin km de sattık ve kurtulduk ;)

Sıkıcıydı derken : Ön panel çok ruhsuz. Herşey ya düz bir çizgi, ya dikdörtgen. Ben bir tasarımcıyım ve arabaya doğru yürürken, ön panelim şekli geliyordu gözümün önüne ve kısa mesafelere, bu ruhsuz panel sayesinde yürüyerek gitmeye başlamıştım. Arabaya binmek içimden gelmiyordu. Yazın, camlar açık seyahat edemiyordum dizel motor gürültüsünden. Radyo dinleyebilmek için, yazın bile camlar kapalı seyahat ederdim. Bakımları da aşırı pahalı ve sıra beklerdim. Zaten arabayı satınca, o parayla 1 kg baklava alıp, iş arkadaşlarımla kutlamıştım.

En kıl olduğum nokta da sol taraftaki farla açma "düğmesiydi". Düğmemiydi, kol muydu ben de çözemedim. Bütün markalar koldan far açma yaparken, Golf kendinden nefret ettiriyor ve hala da aynı şeyi kullanmaya devam ediyor.

Vitoya, Kia tercih etmesinin sebebini bilemem. Hiç sormadım. Ama uzun yola da, şehir içine de Kia ile gidiyor. Ya otomatik vites yüzünden, ya da beğendiğinden. Vitoyu ben kullanmak zorunda kalıyorum ve bu nedenle aramızda tartışma da geçer. Yine de o kazanır tabi. Sizin zannettiğiniz gibi değil yani.

Hata yapmak insanlara mahsus. Keşke biraz daha kullansaymışsınız Sorentoyu

Peki sen Golf'ü alırken içine binmedin mi ? Hiç çalıştırmadın mı ? Ön paneli incelemedin mi ? Golf sana sıkıcı geldiyse eğer araç sana hediye olarak mı geldi ? İncelemedin mi ?
    Ben i30 un içerisini gördüm ve inan beğenmedim çok karışık ve abartılı . Bu kişisel bir zevktir ama biri efendi bir adam , diğeri afacan bir çocuk çizgisinde.

Sana kısaca şunu söyleyeyim , kia veya hyundai'nin içerisini altın kaplasalar o arabalara o parayı vermem . Arkadaşım Picanto'ya biniyor , kapısını kendi arabamda kapattığım gibi kapatıyorum ve ' oha lan yavaş kapat diyor' taaaakkk diye ses geldiği için. Aynı sorun Tucson ve Sportage ' da da mevcut,kapıları hiç sağlam değil. Hele
    camı kapatırken gelen sesi hiç duydun mu ?

Özet olarak Hyundai ancak VW nin yarı fiyatına satılırsa parasını hak eden bir araba olmuş olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

golf 6 ne eski ne de yeni 1 serisi karsisinda tutunamaz ozellikle yol tutus konusunda.

yeni 1 serisinin içi çok dar ve boğucu ben şahsen arkasına beğenmedim ama önden şahane duruyor

buda yakın zamanda açtığım konu test sonucu

http://forum.donanimhaber.com/m_55001855/mpage_1/key_/tm.htm

buda bir diğer konu

http://forum.donanimhaber.com/m_55337454/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 5 Mayıs 2012; 1:11:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

golf 6 ne eski ne de yeni 1 serisi karsisinda tutunamaz ozellikle yol tutus konusunda.

yeni 1 serisinin içi çok dar ve boğucu ben şahsen arkasına beğenmedim ama önden şahane duruyor

1 serisinin alt yapısını birde golfun alt yapısına bakmak bile karsılastırılamıyacagı sonucu cıkıyor.

Taraflı dergılerın yorumları onemlı degıl benım ıcın ben kullandıgım bıldıgım aracı bılırım

Golf 6 bmw 1 serisine iç dış yapısal baş etmesi imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

1 serisinin alt yapısını birde golfun alt yapısına bakmak bile karsılastırılamıyacagı sonucu cıkıyor.

Taraflı dergılerın yorumları onemlı degıl benım ıcın ben kullandıgım bıldıgım aracı bılırım

sizde haklısınız zaten vw bir teste birinci çıkarsa o dergi yanlı olur ben bunu atladım çok pardon

• sadece biraz dar golften o da tasarim kaygisindan kaynaklanan bir eksi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

sizde haklısınız zaten vw bir teste birinci çıkarsa o dergi yanlı olur ben bunu atladım çok pardon

vw hangı testten 2. cıktı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: cıvıcem

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

VW grubu araçlar iyi araçlardır ama tıpkı Fenerbahçe gibi gereğinden fazla abartılan, gereksiz fanatiklik yapılan bir markadır.

Şu dünya da Audi yi bile VW den zayıf görenler gördüm ya daha ne diyeyim...

Vw yorumuna katılırım ama Fenerbahçe abartildigindan bile daha büyük dostum İnan bana

Hemde her yönüyle rakiplerinden çok ama çok üstün. Saymamı istermisin ?

Neden Galatasaray'ı 6-0 mı yendiniz ?

Yav he he....

Konuları saptırmayın.

Aa pardon sizin uefa kupanızı unutmuştum.

Valla dostum son 10 yılda tüm branşların başarılarına bir bakarsan ne demek istediğini anlarsın

Ayrıca bu son süreçte taraftarın kulubü sahiplenmesi başka bir büyüklük bize göre

sen 100 küsür senelik kulübün son 10 senesini hesaba alıyorsan sana daha da diyecek sözüm yok .

Bizler 14 sene şampiyon olamayan takımın ARMA SEVDALISI olan kişileriz.

Siz eğer 5 sene başarısız sezon geçirin bırak papazın çayırını , kadıköyü cadde ye kadar yakarsınız. Bırak futbolcu dövmeyi , başkan ve yönetime suikast girişiminde bulunursunuz .

febe taraftarının kulübü sahiplenmesi demişsin ama burada sahiplenen azize'dir. Kulübü bu hallere getirmiş,en zor günlerini geçiren adamı sahiplenmeniz dediğin gibi bir tek febe taraftarının yapacağı iştir.

Biz tribünde bağırırız hep , AŞKIMIZ RENKLERE SİZLERE DEĞİL diye , siz tam tersi aşkımız sizlere renklere değil diye bağırıyorsunuz

vaayy tipik bir cinconlu daha....

canım istediğin heryerde 100 küsür yılımızıda karşılaştırırız istersen...

aziz başkana azize falan diyerek taraftarı olduğun camianın seviyesini ortaya koymuşsun kızmıyorum sana...

bizim yaşadıklarımızı sizler yaşasaydınız kimbilir ne haldeydiniz şu an...

bizler başkanımızın sonuna kadar yanındayız ve bu size öyle dokunuyorki hezeyanınız hep ondan... rahmetli canaydına bile neler yaptınız..

sizin tribününüzü yiyim ben!!! hangi arma hangi aşk... şampiyonluğa oynuyorsunuz ts maçı tribünler boş...

bu kadar sıkıntıya rağmen hala ensenizdeyiz ve siz hala boş boş konuşuyorsunuz...

sana daha çok şey sıralarım ama burası yeri değil....

haa unutmadan..... son maç için yusuf yusuf başladımı şimdiden....

merak etme alışıksınız kadıköyde şamar yemeye.....

bugün CİMBOM ile cinconu karıştıran , yarın ... ile .... karıştırır !!!

Başkanın o kadar onurlu bir adam ki GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN,DİKKATİNİ KENDİSİNE ÇEKMEK İÇİN 3 kere istifa etti , 3 ünde de dansözlük yaptı .
    başkanın öyle bir adam(!) ki ONUR davasından vazgeçti .
    başkanın öyle bir adam ki serdar bilgili ile tv lerde ' GALATASARAYIN Türkiye'de ki egemenliğini engellemek için elimizden gelen herşeyi yapacağız' dedi.
    daha dün kendisi söylüyordu , futbol sahada değil masabaşında kazanılır diye.

Sen hikaye anlatma bana,biz yıllardır her türlü maddi,manevi sıkıntılardayken siz güllük gülüstanlık yaşarken bile nefesimiz ensenizdeydi.

Futbolcusunu döven , parası ile övünen , stadı ile gurur duyan zihniyettesiniz . Tek amacınız GALATASARAY'ı yenebilmek ve tek becerebildiğinizde bu zaten.

Baros'un topu direkten döndüğünde neler hissettin ? hangi duaları tersten okudun ? Son maçı kaçıncı dakikaya kadar izleyebildin kaç kere yusufladın ?

Türk futbolu sizin yüzünüzden bugünlere geldi , sizin yüzünüzden Türk milli takımının bile organizasyonlara katılmama tehlikesi var.

Kendisini dev aynasında gören,selam verenlerin selamını almayan,foto çektirmek isteyenle foto çektirmeyen,kibirli bir kişiliktir kendisi.TARAFTARLARIDA MÜŞTERİ OLARAK GÖRMEKTEDİR .
    Kısacası başkanının nasıl biri olduğunu öğrenmek istiyorsan , gfb nin yapmış olduğu açıklamayı bir oku , oku da Hakan Bilal Kutlualp,Saadettin Saran neden uzaklaşmış gör.

http://www.uludagsozluk.com/k/gfb-grubunun-aziz-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1/

Öğrenmen gereken daha çok şey var, bu adam tribün gruplarını bile birbirine düşürmenin peşinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2000 Golf (30.000 de aldım. 68.000 de sattım. Çok sıkıcıydı)

Kia lardan o kadar memnun kaldım ki, benim Kiacı olmama yetti de arttı bile.

Babam Mercedes Vito kullanır. Ancak o da arabamı çok beğeniyor ve her fırsatta el koyuyor.

Sıkıcı derken ? Arızası falan mı oldu da sıkıcı geldi ? İnan ben Bora ve Golf' ü o kadar zevkle kullanıyorum ki 5.20D sadece uzun yolda zevk veriyor,şehir içi insanı yoruyor geniş ve uzun olduğundan .

Vito mu ? Vito'yu Kia ya tercih etmesinin tek nedeni küçük ve şehir içinde kullanımının daha kolay olmasıdır bence. Arabanın rahatlığından falan olacağını zannetmiyorum.

Bir zamanların modası olan Sorento almak gibi bir hatamızda olmuştu ama Allah'tan özene bözene hafif mod yaptığımdan bir akrabamızın beğenmesi sonucu 15bin km de sattık ve kurtulduk ;)

Sıkıcıydı derken : Ön panel çok ruhsuz. Herşey ya düz bir çizgi, ya dikdörtgen. Ben bir tasarımcıyım ve arabaya doğru yürürken, ön panelim şekli geliyordu gözümün önüne ve kısa mesafelere, bu ruhsuz panel sayesinde yürüyerek gitmeye başlamıştım. Arabaya binmek içimden gelmiyordu. Yazın, camlar açık seyahat edemiyordum dizel motor gürültüsünden. Radyo dinleyebilmek için, yazın bile camlar kapalı seyahat ederdim. Bakımları da aşırı pahalı ve sıra beklerdim. Zaten arabayı satınca, o parayla 1 kg baklava alıp, iş arkadaşlarımla kutlamıştım.

En kıl olduğum nokta da sol taraftaki farla açma "düğmesiydi". Düğmemiydi, kol muydu ben de çözemedim. Bütün markalar koldan far açma yaparken, Golf kendinden nefret ettiriyor ve hala da aynı şeyi kullanmaya devam ediyor.

Vitoya, Kia tercih etmesinin sebebini bilemem. Hiç sormadım. Ama uzun yola da, şehir içine de Kia ile gidiyor. Ya otomatik vites yüzünden, ya da beğendiğinden. Vitoyu ben kullanmak zorunda kalıyorum ve bu nedenle aramızda tartışma da geçer. Yine de o kazanır tabi. Sizin zannettiğiniz gibi değil yani.

Hata yapmak insanlara mahsus. Keşke biraz daha kullansaymışsınız Sorentoyu

Peki sen Golf'ü alırken içine binmedin mi ? Hiç çalıştırmadın mı ? Ön paneli incelemedin mi ? Golf sana sıkıcı geldiyse eğer araç sana hediye olarak mı geldi ? İncelemedin mi ?
    Ben i30 un içerisini gördüm ve inan beğenmedim çok karışık ve abartılı . Bu kişisel bir zevktir ama biri efendi bir adam , diğeri afacan bir çocuk çizgisinde.

Sana kısaca şunu söyleyeyim , kia veya hyundai'nin içerisini altın kaplasalar o arabalara o parayı vermem . Arkadaşım Picanto'ya biniyor , kapısını kendi arabamda kapattığım gibi kapatıyorum ve ' oha lan yavaş kapat diyor' taaaakkk diye ses geldiği için. Aynı sorun Tucson ve Sportage ' da da mevcut,kapıları hiç sağlam değil. Hele
    camı kapatırken gelen sesi hiç duydun mu ?

Özet olarak Hyundai ancak VW nin yarı fiyatına satılırsa parasını hak eden bir araba olmuş olur .

Golfü alırken içine de oturdum...Beğenmedim ama milletin "alman arabası başkadır" dolduruşuna geldim ve aldım. Sonra gördüm ki, hiçbir özelliği yok. Aksine itici ve basit. Ondan sonra bir şans daha vereyim dedim ve octavia aldım. Bak o güzeldi. Felicia yı da o yüzden aldım zaten.

Bana birşey söylemek zorunda değilsin. Ne Hyundainin ne de Kia nın içi altın kaplama. O arabalara o paraları ver diye ne seni zorladığımı hatırlıyorum, ne de al diye yalvardığımı. Senin tercihine karışacak halim yok. Sadece neye göre 40.000 civarı olsa alınır diye sordum.

Ben o paraları hiç acımadan ve gönlüm rahat olarak verdim ve yine veririm. Sen marka tutkunu olarak yok DSg si, yok ESPsi, yok klimasızı...vs gönlün rahat veriyorsan, seni engelleyecek değilim. Güle güle kullan.

Arkadaşının Picantosu beni bağlamıyor, kapı sesi hakkında hiçbr fikrim yok. Beni benim kullandığım araç ilgilendirir... ve onun kapısı. İlerde satarım, yerine volvo alırım veya accord alırım, beni yine o ilgilendirir. Kia değil. Ama bu aracımı da satarsam, yine Kia alma niyetim var....Optima. Passatlar bunun yarı fiyatına satılsa, dönüp yüzüne bakmam.

Ben sağlamlıktan bahsediyorum , sen ön panel çok ruhsuz , düz bir çizgi falan diyorsun .

Neyse VW benim babamınoğlu değil , tabi ki kimse kimse yalvarmaz şunu al diye. Yollarda 15 yaşında Kia veya Hyundai gördüğümüz zaman bu dediğin firmalar VW ile yarışabilir.

• Konu amacından sapmış farklı yönlere gitmiş futbol konuşulmuş hakaretler edilmiş.

Konu sahibi arkadaş hayırlı olsun diyorum ve konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.