Bildirim
verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ah be ustam ne yaptın sen... -
Bosline golf den sonra i30 iyi gelcektir hayırlı olsun -
iyi alış veriş bence.en azından artık tipi güzel,bakanın dönüp bir daha bakacağı bir aracınız olacak!tebrik ederim!quote:
Orijinalden alıntı: ugurozer
ne kadardan aldınız i30 u düz mü otomatik mi ozellikler biraz bilgi :)quote:
Hayırlı olsun.Trendline'dan sonra donanım süper olur Sanirim. -
Bir amdcinin asla yapmayacağı hareket. Ferrari tercih etmeni beklerdik sizden :D -
Hayırlı olsun bence mantıklı bir hareket.quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333
iyi alış veriş bence.en azından artık tipi güzel,bakanın dönüp bir daha bakacağı bir aracınız olacak!tebrik ederim!
Alıntıları Göster
Not : Burada birazdan kan gövdeyi götürür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arathorn
Evet arkadaşlar bugün itibariyle 2010 model trendline 105 hp dizel golfumu verip yerine 2012 i 30 dizel elite manuel almış bulunuyorum.Arcaım gelecek hafta tesli,m olacak ve manuel dizel i 30 performansını görüşlerimi yazacağim .görüşmek üzere
hocam hayırlı olsun yeni araban. ankaradaymışsın.. arabanın rodajı sonrası bir deneme yapalım mı?
128 hp'nin hakkını veriyor mu görmüş oluruz.. eğer gerçekten veriyorsa reno'yu satıp ben de alırım bir tane.. -
hayırlı olsun yeni aracınız.quote:
ah be ustam ne yaptın sen...
merak ettim, 2010 model golf'ü kaça sattınız -
Hayırlı olsun güzel bir zamanda güzel bir tercih yapmışsınız renk nedir acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: ncrdbl
hayırlı olsun yeni aracınız.
merak ettim, 2010 model golf'ü kaça sattınız
Alıntıları Göster -
bosline golf'ten sonra baska araba uzay mekigi hissi verebilir zamanla alisirsiniz. -
Hayirli olsun i30 güzel araba :) -
birazdan burada golf verilip i30 alınır mı diyenler çıkacaktır. bu golfroid hastalığının bir belirtisi olup hastalar müşahade altındayken sıklıkla bu durumla karşılaşılmıştır. o nedenle aldırış etmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: Delgado
Hayırlı olsun güzel bir zamanda güzel bir tercih yapmışsınız renk nedir acaba ?
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun, bir karşılaştırın, iyi olan kazansın.quote:
Orijinalden alıntı: _eRay
bosline golf'ten sonra baska araba uzay mekigi hissi verebilir zamanla alisirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsnrky -- 3 Mayıs 2012; 11:25:39 > -
tebrık ediyorum en güzelini yapmışsın full donanımın tadını çıkarquote:
ah be ustam ne yaptın sen...
5 yıl garantiylede için rahat paşa paşa bin -
golf bosline olmasaydi golf derdim ama , bos bir golften iyidir dolu i30 -
çok dogru bir hareket. Paylaşımlarinizi merakla bekliyoruz.. -
Hayırlı olsun boşline golf ten sonra dopdolu i30 ilaç gibi gelecek iyi yapmışsınızquote:
Orijinalden alıntı: drsnrky
hayırlı olsun, bir karşılaştırın, iyi olan kazansın.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 3 Mayıs 2012; 12:22:32 > -
boşline süper ya..quote:
Orijinalden alıntı: Live yourlife
Hayırlı olsun boşline golf ten sonra dopdolu i30 ilaç gibi gelecek iyi yapmışsınız
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- dct şanzıman
- fluence hararet göstergesi
- rölantide yağ lambası yanıyor gaza basınca sönüyor
- araç ses yalıtımı tavsiye
- hyundai h100 lastik ebatları
- zeekr 001 fiyat
- ford focus 2024 fiyat listesi
- ford f-line fiyat
- bmw x5 2024 fiyat
- bmw 120 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X