Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam Golf'ü zevkime göre döşer, tepe tepe kullanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun en güzelini yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Golf ü kesinlikle aramazsınız bakmayın bunlara.Ne anlamda arayabilir ki trendline Golfü güldürmeyin Allah aşkına

Hayırlı olsun .

Ek : Golf dizelmiş görmedim
    Ek 2 : Hala aynı düşünüyorum ama

Guvenlik anlaminda kesinlikle arar

Zaten vw guvenlige cok onem veren bir firmadir

Trendline ile higline guvenlik olarak ayni

Konfor olarak yol tutus olarak kalite hissi olarak trendline biraz bos olabilir ama kesinlikle i30 iyidir

i30'un guvenligi hakkinda ne biliyoruz?

sevgili arkadasim hayirli olsun, dogru karar vermissin.

Bildiğimiz şu var : Güvenliğe çok önem veren VW Golf'te ESP standart değil ama güvenlik olarak Golf'ü aratacak olan İ30'da standart...

• Hayırlı olsun aracınız , herhaliyle Golf'den daha çok haz vereceği kesin aracın size ;
    Şahsi düşüncem aracın eksiklikleri ile ilgili ; 55.000 - 60.000 TL para veripte fabrikadan montajlı navigasyon sistemi olmayan , 16 '' uydurma jantlı arabaya bu meblağlar çok fazla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Mayıs 2012; 12:26:32 >
  • Geçen hafta yeni i30 u test etme imkanım oldu harika bir araç çok dogru bir karar vermişsiniz.
  • Babam 2003 model bmw satıp bunu aldı....Elite donanım dizel düz vites...Yarın teslım alacagız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Guvenlik anlaminda kesinlikle arar
    Zaten vw guvenlige cok onem veren bir firmadir
    Trendline ile higline guvenlik olarak ayni
    Konfor olarak yol tutus olarak kalite hissi olarak trendline biraz bos olabilir ama kesinlikle i30 iyidir

Haklısınız, trend ile highline güvenlik olarak aynı. Mesela düz vitesli Golflerde para bile verseniz ESP alamıyorsunuz. Trendline veya Highline fark etmiyor.
  • hayırlısı olsun...

zaten bu forumda i30'un tek rakibi golf. -yada tersi-
    golf ve i30'un kıyaslaması çok konuşuluyor, yazılıyor, çiziliyor. bakalım son durumlar ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Ben olsam Golf'ü zevkime göre döşer, tepe tepe kullanırdım.

yapma bunu, yapma bunu
  • hayırlı uğurlu olsun mantıklı bir alışveriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

İçimden bı his konu fake diyor.
    Fake kokusu var havada fake kokusu var...

öncelikle fake falan değil konu peşin hüküm vermeyin.

ikinci olarak iyi dilekleriniz için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim .aracım gelecek hafta gelecek inşallah .o zaman resimli olarak sizlere bir inceleme yapacağım golf ve i 30 farklarınıda kullanıcı yönünden yazarım .
    sorusu olan varsa cevaplayayım arkadaşlar.

bu arada golf u kaça verdin diye soranlar olmuş özel mesajla cevaplarım isteyen olursa.

herkese teşekkürler allah daha iyi araçları sizlere nasip etsin ama iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum karar vermeden önce yaklaşık 10 defa inceledim sanırım araacı.

• Hayırlı olsun,yeni i30 sahibi olarak güzel seçim yaptığını söyleyebilirim.Golften sonra belki tek sorun i30un maks.torku 1900 devirde vermesi olabilir.1900 devir altı biraz hantal ama 1900den sonra dünyalar senin
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Golf hitler motor trendline olmayaymış bende gereksiz bir hareket diye düşünürdüm ama hitlerden sonra crdi ve trendline dan sonra elite donanım çok farkeder. pişman olacağınızı sanmam. Hayırlı olsun

Ne hitleri ? Adam dizel diyor

Yanlış okumuşum demekki. Bu durumda gereksiz bir değişikliğe gittiğini düşünüyorum. Trendline Golf donanım olarak zayıf ve iki aracın arasında kalınsa i30 almak mantıklı olabilir ama elinizde golf varken satıp i30 alarak ettiğiniz zarara değmez diye düşünüyorum. Golf'ü sıfır almışsanız almışsanız ondan zarar etmişsinizdir zaten, üstüne i30'u satarken tekrar zarar edeceksiniz birde arada alım satım plaka vs. masrafları bindi.

2010 model dizel c segment aracı satıp 2012 model dizel ve yine C segmenti araç almayı anlayamıyorum doğrusu. Keşke daha yüksek bir model alsaydınız.

• Hayırlı olsun boşline donanım golften iyidir bence.Güle güle kullanın
  • Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur

Yeni focus bunun en basit ornegi

Sahsen a3 disinda ben golfe rakip gormuyorum yeni bmw 1 haric ::)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mayıs 2012; 12:52:49 >
  • Yanliş karar , hayirli uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak7777®

Yanliş karar , hayirli uğurlu olsun

::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Hayırlı olsun,yeni i30 sahibi olarak güzel seçim yaptığını söyleyebilirim.Golften sonra belki tek sorun i30un maks.torku 1900 devirde vermesi olabilir.1900 devir altı biraz hantal ama 1900den sonra dünyalar senin

Öncelikle hayirli olsun yeni i30 unuz.Gayet yerinde bir karar vermissiniz.Eski kasa i30 kullanicisi olarak aramiza hos geldiniz diyeyim.

Merak ettigi sey sizin Golf u takasta kaca saydilar,ozelden de olsa bildirirseniz sevinirim.

Kazasiz surusler dilerken İ30 forumunada bekleriz sizi. ..
  • Hayırlı olsun.

Ama bence Golf daha yakışıklı duruyor.

Tabi bomboş bir Golf'ten sonra dolu bir i30 biraz garip gelebilir sana. Zamanla alışırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.