Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arathorn

Evet arkadaşlar bugün itibariyle 2010 model trendline 105 hp dizel golfumu verip yerine 2012 i 30 dizel elite manuel almış bulunuyorum.Arcaım gelecek hafta tesli,m olacak ve manuel dizel i 30 performansını görüşlerimi yazacağim .görüşmek üzere

Hayırlı olsun,Golf ü kaça sayıyorlar.
  • gerçekliği nerden belliki bence adam emeline ulaştı pc karşısında çay eşliğinde yorumları okuyup garfield şekline bürünmüş bir şekilde gülüyor
  • detayları beklemekteyim
  • hayırlı olsun özellikle tüketimini merak ediyorum golf e kıyasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur

Yeni focus bunun en basit ornegi

Sahsen a3 disinda ben golfe rakip gormuyorum yeni bmw 1 haric ::)))

Yazmiyim yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi

Arkadaş bu neyin kafasıdır anlamıyorumki herkes golfe rakip araç yapıyormuş şaka gibi Hatta bütün firmalar toplanıp ortak araç yapacaklar yakında

Focus üretilirken de fabrikasındaydın sanırım onlar da sana "golfe rakip yapıyoruz sonuç hüsran olacak ama napalım tek hedefimiz golf " diye anlatıp aracın yapımına başladılar heralde.

Şuan için c segmentinde golften önde 4-5 araç var en az. Tabi hayatında golften başka c segmenti araca binmeyen adam en iyisi golf zanneder, hak vermek lazım

• Golf yillardir c sinifinin amiral gemisi olmustur, catlansada patlansada boyle, adam arabasina donanimi basiyorki satsin yoksa biliyor golfun bosuyla bile bas edemeyecegini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayatinizin en buyuk yanlisini yapmissiniz bence

Bence golfu cok ararsiniz

katılıyorum zaten aracı alıp kullandıktan sonra zaten kendiside aradaki farkı anlayacaktır.bu arada hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
  • Güzel seçim, hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun...
    Bu doğru mantıklı tercihinizle donanımhaber otomobişl genele adınızı altın harflerle yazdırdınız tebrik ederim
    Hiç bir şekilde Golfü aramazsınız 5yıl garantiniz var yaygın servis ağı ve VW göre daha uygun servis maliyetleri söz konusu üstelik yanılmıyorsam ilk 3bakım ücretsiz olması lazım.
    Güvenlik konusuna gelince neden Golf daha güvenliymiş i30un güvenliği hakkında ne biliyorsunuz tek taraflı bilimsel dayanaktan yoksun konuşup arkadaşları yanılmayalım.
    Tekrardan hayırlı olsun
  • hayırlı uğurlu olsun, inşallah pişman olmazsınız golf bana hep daha oturaklı bi araç olarak gelmiştir, değişim sebebinizi açıklayabilir misiniz araçtan herhangi bi şikayetiniz var mıydı ? Yoksa sadece trendline olduğu için mi sattınız ?
    Ayrıca bizde de caddy 2011 manuel trendline var ama comfortline gibi :D (tamponlar boyandı, çelik jant vs.takıldı bi kaç işlem daha yaptık) üstelik esp de standart,caddy de bile standart olan esp yi golf e neden koymamış VW anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Golf yillardir c sinifinin amiral gemisi olmustur, catlansada patlansada boyle, adam arabasina donanimi basiyorki satsin yoksa biliyor golfun bosuyla bile bas edemeyecegini.

Ona kimsenin bişiy dediği yok yıllardan beri C segmentinde Golf bi değerdi ama artık o eskide kaldı yeni C4ün Yeni i30un Golften aşağı kalır yanı yok,teknoloji gelişti Golf artık rakipsiz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenangumus

Bazı fotoğrafları karşılaştırdım. Golf 5 ile Yeni i30'un.

Galiba i30 golf 5'ten kopya çekmiş... İnanmayan incelesin.

Bu Çin, Kore vs in genetik kusuru galiba kopya çekmek... Herşeyin kopyasını yapıyorlar...

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

Hayırlı olsun ama yanlış yapmışsınız. Konuyu görür görmez kenan arkadaşımız geldi aklıma

• Donanım olarak kesinlikle çok doğru bir karar, ancak ikinci el olarak intihar gibi. (Boş oğlu boş bile olsa VW golf denildi mi ederinden fazlasına satılacaktır. Gerçi dizel olması nedeniyle Hyundai'de çok zarar ettirmez ama bir golf olamaz.)

Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
  • golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.
    Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde.
    Millet saf mı mercedes-bmw-audi ye servet döküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur

Arkadaş bu neyin kafasıdır anlamıyorumki herkes golfe rakip araç yapıyormuş şaka gibi Hatta bütün firmalar toplanıp ortak araç yapacaklar yakında

Focus üretilirken de fabrikasındaydın sanırım onlar da sana "golfe rakip yapıyoruz sonuç hüsran olacak ama napalım tek hedefimiz golf " diye anlatıp aracın yapımına başladılar heralde.

Şuan için c segmentinde golften önde 4-5 araç var en az. Tabi hayatında golften başka c segmenti araca binmeyen adam en iyisi golf zanneder, hak vermek lazım

+1

Bir de kendi arabasında Focus motoru, Mondeo alt yapısı var

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.
    Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde.
    Millet saf mı mercedes-bmw-audi ye servet döküyor.

Volvoyu untmayalim ::)))

Bu mesaji ben yazsam kan cikardi ama ::))

• quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

+1

Bir de kendi arabasında Focus motoru, Mondeo alt yapısı var

Malasef oyle ::)))

Yanliz mesajimda fordu kotuleyecek hic bir sey yazmadim

• hayırlı olsun güzel seçim..
  • Neden böyle bir değişiklik yapma ihtiyacı duydunuz ? Hayırlısı olsun bu arada
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.