Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Hayatinizin en buyuk yanlisini yapmissiniz bence

Bence golfu cok ararsiniz

Cihan

provakatörlük yapıyorsun (hayatının hatasını yaptın) ne demek? bunu seni bizzat tanımış yüzyüze konuşmuş biri olarak söylüyorum,biraz üslübuna çeki düzen vermelisin dost acı söyler forumdan beklediklerin ve yazdıkların farklı biraz bu söylediklerimi düşün

arkadaşa hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: kenangumus

Bazı fotoğrafları karşılaştırdım. Golf 5 ile Yeni i30'un.

Galiba i30 golf 5'ten kopya çekmiş... İnanmayan incelesin.

Bu Çin, Kore vs in genetik kusuru galiba kopya çekmek... Herşeyin kopyasını yapıyorlar...

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

Hayırlı olsun ama yanlış yapmışsınız. Konuyu görür görmez kenan arkadaşımız geldi aklıma

ben benzetemedim,fotoları benzetmek için uğraşılmış ama

• Aracimi takasa vermedim elden kendim sattim arkadaslar degistirme sebebim agir bakim masraflari garantinin bitmis olmasi ve daha dolu bir arac almak istememdir. Ayrica bilgisayarin karsisinda cayimi yudumlayip guldugum yorumunuda koptum gercekten haftaya arac geldiginde bol fotolu arti ve eksi yonleri ile yazacagim incelemeyi bazi arkadslar cok ararsin demisler arkadaslar ararsamda i 30 u satar baska arac alirim sorun degil benim icin sonucta memnun kalmazsan dunya basina yikilmiyor herkese saygilar sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

quote:

Cihan

provakatörlük yapıyorsun (hayatının hatasını yaptın) ne demek? bunu seni bizzat tanımış yüzyüze konuşmuş biri olarak söylüyorum,biraz üslübuna çeki düzen vermelisin dost acı söyler forumdan beklediklerin ve yazdıkların farklı biraz bu söylediklerimi düşün

Hayirli olsun dedim zaten

Ama golfu satip i30 almak ciddi soyluyorum bence bir onceki mesajda ayni sekilde

İnsanlar hep bunu yanlis anliyor herkes kendi adina yorum yapar bende oyle

Buyuk bir hata olurdu ayni seyi yapsaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ya CİHANAİR sen ne kadar çok biliyorsun
    ayrıca arkadaş almış bir hayırlı olsun demiyorsun
    anlayamadım senin arabalara bakış açını hangisi iyi hangisi kötü yarında volvoyu göklere çıkarırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

quote:

Cihan

sonrada konu neden çığrından çıktı, otomobil genelin tadı kaçtı, seviye yerlerde basanın ayagında kalıyor diyorlar.zamanla öğrenilebilecek şeyler ama

• Hayırlı olsun, donanımları kurcalamaktan forumda incelemeye vakit bulamazsınız..

Güvenlik hususunda artık her marka belli bir standarta ulaştı. Yok Golf'te yaşardın da i30'da ölürsün falan boş muhabbetler bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

quote:

anlayamadım senin arabalara bakış açını hangisi iyi hangisi kötü yarında volvoyu göklere çıkarırsın

Bir ussteki mesaji oku istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hayırlı olsun...
    Bu doğru mantıklı tercihinizle donanımhaber otomobişl genele adınızı altın harflerle yazdırdınız tebrik ederim
    Hiç bir şekilde Golfü aramazsınız 5yıl garantiniz var yaygın servis ağı ve VW göre daha uygun servis maliyetleri söz konusu üstelik yanılmıyorsam ilk 3bakım ücretsiz olması lazım.
    Güvenlik konusuna gelince neden Golf daha güvenliymiş i30un güvenliği hakkında ne biliyorsunuz tek taraflı bilimsel dayanaktan yoksun konuşup arkadaşları yanılmayalım.
    Tekrardan hayırlı olsun

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin baya bir inceledim almadan once arabayi ve karr kildim ayrica sunuda belirtmek isterim 2012 titanyum x paket ford focus dizel ve 2011 opel astra sport dizel araclarida ailemde mevcut onlarida uzun sureli kullanmis birisiyim sanirim aradaki farklari en iyi ben anlarim diye dusunuyorum su an icin i 30 ile perofrmans yonunden yani manuel performans yonunden bir yorum yapamayacagim ama trendline golfle alakali sorulari cevaplayabilirim ayrica dogusun kazik srvis politikasindan ve ilgisizliklerinden bay gelmis bir vw kullanicisi olarak kisa zamanda bu tavirlarini duzeltmezler ise benim gibi bir cok musteriyide kaciricaklarinada inaniyorum

• quote:

quote:

quote:

HAYATINIZIN EN BÜYÜK HATASI NEDEMEK
    bana onu açıklarmısın evlilik mi bu değil intihar mı değil
    adam arabasını almış mutlu mesut yada beğenmezse satar olup biter neden alan kişinin hevesini kırıyorsun

• bomboş bir golf'ten sonra i30 uzay mekiği gibi gelicektir :)

şaka bir yana mantıklı bir alışveriş olmuş, güle güle kullanın.
  • hayırlı ugurlu olsun guzek tercıh Allah mahcup etmesın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adam arabasını almış mutlu mesut yada beğenmezse satar olup biter neden alan kişinin hevesini kırıyorsun

Arladas anlamiyormusun anlamakmi istemiyorsun allah askina

Vu yorumlari yazanlar kendi yorumlarini yaziyor kendi dusuncelerini herkes ayni seyi dusunse forum i30 aveodan gecilmez zaten

Ben golfu satip yerine i30 alsaydim ki hayatta boyle bir hata yapmam hayatimin en buyuk Hatasi yanlisi olurdu

Bu benim gorusum senim farki olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mayıs 2012; 14:01:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arladas anlamiyormusun anlamakmi istemiyorsun allah askina

Vu yorumlari yazanlar kendi yorumlarini yaziyor kendi dusuncelerini herkes ayni seyi dusunse forum i30 aveodan gecilmez zaten

Ben golfu satip yerine i30 alsaydim ki hayatta boyle bir hata yapmam hayatimin en buyuk Hatasi yanlisi olurdu

Bu benim gorusum senim farki olabilir

ben anladım cihan sen tekrar oku bu sana son mesajım

• quote:

quote:

quote:

quote:

abi arac bir de girtlagina kadar dolu, elektronik park freni, geri gorus kamerasi, cam tavan, anahtarsiz calistirma.

ki cam tavan bile basli basina muthis bisey.

trendline golf ne ya

• bazıları çok tutucudur....bazılarıda yeniliklere açıktır....O yuzden herkesın düşüncelerine kıstaslarına kriterlerine saygı duymak lazım...Babam Bmw sattım Hyundai alacam dıyınce herkes şaşırıyor..Adam ikisininde içine binip kullanmamış ki...şaşırması normal...O yüzden herkese saygı duymak lazım..Hyunda dıyınce adam sadece taksilerdeki aCCENT İ biliyor...Ben bile İ30 görmesem test etmesem ben bile şaşardım....
    Ha bu arada İ30 a karar vermeden önce DS4 e baktık test ettik...Alacaktık içimize sinmedi vazgectik..Jetta ya baktık hatta kapora bile verdik...Daha sonra iyice inceleyınce içimize sinmedi araba...Plastık aksamlarının kalıtesızlıgı bağajın sacının inceliği soguttu benı ...Vazgectık kaporamızı gerı aldık...
    Fakat İ30 da benı aşık eden bişi oldu. ..Arabanın şekli donanımları cam tavanı kullanım kolaylıgı içinin ferahlığı cezbetti bizi...Babamda çok begendı....Yaşı 65 babamın ama o bile çok heyecanlı arabayı bekliyor....Arabanın boya koruması yapıldı sadece plakayı beklıyoruz..Sanırım yarına kaldı teslımatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe01 -- 3 Mayıs 2012; 14:14:46 >

• Önyargısız tüketicileri her zaman takdir etmişimdir.
  • Hayirli olsun araciniz bence de pisman olmazsiniz guzel bir secim yapmissiniz. Insallah uzun seneler kullanirsiniz.

Ayrica hayatindaki en onemli seyin golf oldugunu soyleyen insanlarida gormus olduk bu baslik sayesinde, bunun icinde tesekkurler.
  • trendline golf evet görsel açıdan çok boş bir araba bunu kabul ediyorum ama güvenlik olarak rakiplerinden üstün

buda trendline golfün donanım listesi güvelik olarak

Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)

Elektronik Diferansiyel Kilidi (EDL)

Elektronik Fren Güç Dağılımı (EBD)

Elektronik Motor Çekiş Kontrolü (MSR)

Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR)

Aktif ön kafalıklar

Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX)

Disk frenler, ön/arka

Emniyet kemeri sesli ve ışıklı uyarı özelliği

Gündüz yanan farlar

Hıza duyarlı elektro-mekanik servo direksiyon

Immobilizer

Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakma özelliği

Piroteknik ön emniyet kemerleri

Sürücü diz hava yastığı

Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları

Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları

Tam bağımsız ön/arka süspansiyonlar

Tavan hava yastıkları

• quote:

Arada dağlar kadar fark olsaydı yanlış yapmış olurdu. Ama arada ne yazıkki uçurumlar yok cihan. Özelliklede güvenlik anlamında. Golf'e hayatı bi donanım olan ESP'yi getirtmek için canınız çıkıyor ama adamlar baz versiyonda bile standart getiriyior.

Yorumlarında kelimeleri seçerek yazmıyorsun bu yüzdende en çok eleştiriyi alıyorsun ve tepki görüyorsun. Hatanızın en büyün yanlışı ne demek ki ?

Golf yerine sanki A sınıfı bi araba almadı ya. Gayet hoş yeni çıkmış , golfe göre donanımlı , herşeyiyle golfe şuan en ciddi rakip olan araçlardan birini almış. Ki verdiği araçta trendline yani 4 koltuk 4 lastik başka bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 3 Mayıs 2012; 14:13:46 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.