Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R-34

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.
    Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde.
    Millet saf mı mercedes-bmw-audi ye servet döküyor.

Volvoyu untmayalim ::)))

Bu mesaji ben yazsam kan cikardi ama ::))

Herne ise işte kaliteli mal çoğu zaman pahalıdır hele hele teknolojik bir araçta,
    laptopta toshiba boşuna pahalı değil, taş gibi makine yapıyor adamlar.
    samsung tvlerde boşa iyi değil, ucuza hyundai plazma tv aldım, plazması bile bozuldu hyundai'nin geri verdim para iadesi aldım ve gittim samsung aldım memnunum.
    hyundai 1519tl
    samsung 2200tl
    fark vardı ama biri cam gibi biri leş gibi gösterio.
    hyundai şirket arabası filansa iyi güzel mantıklı ama bi binici hyundai almamalı.
    hyundai ticari araç, taksiler için ideal.

Hyundai plazma ile İ30'un bağlantısını açıklar mısın

örnek verdim sadece bak yukarda birşey yazdım otomatik-manuel yakıt tüketimi ile ilgili
    bunun cevabını sen ver de göreyim, şu atılım yapan hyundaiyi.

• uzun vadede golfü ararsınız.hyundai hyundaidir,golfte golftür.
  • arathorn ve efe01 ; beyler mutlaka denemeye bekliyorum sizi..
    128 hp'lik dizelin performansını çok merak ediyorum. otomatik olanını kullandım sanki 100 hp gibi gelmişti..
    manueli mutlaka daha iyidir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

quote:

quote:

golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.
    Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde.

Herne ise işte kaliteli mal çoğu zaman pahalıdır hele hele teknolojik bir araçta,
    samsung tvlerde boşa iyi değil, ucuza hyundai plazma tv aldım, plazması bile bozuldu hyundai'nin geri verdim para iadesi aldım ve gittim samsung aldım memnunum.
    hyundai 1519tl
    samsung 2200tl
    hyundai şirket arabası filansa iyi güzel mantıklı ama bi binici hyundai almamalı.

Siz Hyundai hala Accent,Getz,Matrix ile filan değerlendiriyorsunuz herhalde.

hyundai'nin teknolojisi çoooook gelişmiş olsaydı
    dizel otomatik yakıt tüketimi ile dizel manuel yakıt tüketimi arasında o kadar fark olmazdı.
    Bana hyundai atılım yaptı demeyin hemen çürütürüm tezinizi.

Teze ne gerek var görünen köy klavuz istemez ama siz hala görmek istemiyorsunuz ...
    Hyundai atılım yapmadı demekle siz kendinizi çürütüyorsunuz...

• quote:

quote:

Takipteyim seni nereye Volvo yazsan yeter be arkadaş diye alıntı yapacağım olmadı bir süre sonra görmemişin olmuş diye başlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

quote:

Takipteyim seni nereye Volvo yazsan yeter be arkadaş diye alıntı yapacağım olmadı bir süre sonra görmemişin olmuş diye başlayabilirim

ne yani volvo kalitesiz bir marka mı?
    taş gibi araba, hyundai'yi 5'e katlar 3'e böler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 3 Mayıs 2012; 14:47:46 >

• Golf 1.6 TDI 105 PS Highline 58.800
    Metalik Renk 950
    Elektrikli Açılır Cam Tavan 1.850
    Anahtarsız giriş ve
    çalıştırma sistemi "Keyless Entry" 925
    TOPLAM : 62.525 TL

Cam Tavan YOK
    ESP YOK
    Hill Hold (Eğim kalkış asistanı) YOK
    Parçalı deri koltuk YOK
    Pazarlık (oda neymiş) YOK

Arkadaşlar takım tuttar gibi taraftarlığın bir anlamı yokki. Şüphesiz i30 donanımları ve fiyatı golfte olsa %90 ımız onu tercih eder.
    Ama şimdi donanım olarak eksik, fiyat olarak fazla, yakında kupa değişecek bir araca nie 7-8 bin tl fazladan para verelim değil mi ama.
    Lütfen elinizi vicdanınıza koyun biraz. Bu arada şu kaza yapma, ölme işide tam birinci sınıfa giden talebe ağzı olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avi -- 3 Mayıs 2012; 14:50:35 >
  • Abimde passat var. Bende dun i30 elite aldim. Aractan tek eksigi ekran ve konfor. İ30 bi passat etmez tabiki ama golfle rahat kapisir. Cunku ben golf son zamanlardaki serilerinde arabanin donanimindan cok caldigini hatta vwnin tum araclarinda donanimdan cok caldihini dusunuyorum. 2000 model boramiz vardi eskiden 4 cam otomatikti bakiyosun 2003 2004 e dogru arkalar rot kollu. Bizim millet hastadir donanima ama inatla bos araclar gonderiyorlar.

Bayiyle konustugumda yaklasik 25 gun icinde 780 kusur arac satilmis i30 da! Bence birseyleri basarmak uzere. Zamanla trafikte gormeye basladigimizda ki cogu arac teslim de edilmedi(!) on yargilar yavas yavas kalkacaktir.

Hyundai i30 ile ilk kasadan bir giris simdi de yukselise dogru ilerliyor. Bugune kadar hep ford kullanan ben bile hyundai ye donduysem bi golf bi astra kullanan niye donmesin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

uzun vadede golfü ararsınız.hyundai hyundaidir,golfte golftür.

kullanmadan yorum yapan senin gibi zihniyeti kınıyorum . Boş yorumlara karnımız tok.

Alan arkadaşada hayırlı olsun. Aklın yolu bir . Markaya önem vermeyenleri seviyorum
  • quote:

quote:

quote:

hyundai 1519tl
    samsung 2200tl

İlk mesaj zaten yeterince saçmaydı ama ikinci mesajın ile saçmalığı pekiştirmişsin.

Ne diyelim helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

quote:

Arkadaşım sen ne saçmalamışsın! yazmıcam yazmıcam diyorumda duramıyorum,

allah aşkına yönetim temizleyim şu forumu şunlardan, uyarı verin birşey yapın nasıl bu forumun seviyesini yükselticeksiniz,

gülermisin ağlarmısın ne yazayımki sözün bittiği yer

Allahım yarabbim...

• Hyundai'yi tebrik etmek lazım incelemeye gittim sonunda güzel bir araç olmuş yalnız 50 ve üzeri miktarları Hyundai'ye vermek pek içime sinmezdi.Yanlış anlamasın alan arkadaşlar bir marka fanatiği değilim ama sanırım biraz önyargılıyım hala Hyundai'ye karşı.i30 kesinlikle rakipleriyle başa çıkabilecek ve onlardan daha iyi bir araç olabilir ama ben bunu markaya bakarak söylüyorum yani daha 1 sene önce teneke(öyle olmasada) araçları var denilen Hyundai'ye bir anda bağlanamıyorum.
    Ekleme:Bu arada hayırlı olsun aracınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 3 Mayıs 2012; 14:55:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

quote:

ne yani volvo kalitesiz bir marka mı?
    taş gibi araba, hyundai'yi 5'e katlar 3'e böler.

O konuda şüphem yok zaten babamda bir Volvo kullanıcısı kaliteden bir kastım yok benim kastım direk arkadaşa bir s60 aldı adamın s60 alması forumdan bilmem kaç kişinin banlanmasına neden oldu hala yok ben olsam volvo alırdım ben volvo aldım araç alındı hayır o değil lanet üzerine işliycek taklaya gelicek 0 araba ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur

Yeni focus bunun en basit ornegi

Sahsen a3 disinda ben golfe rakip gormuyorum yeni bmw 1 haric ::)))

Yazmiyim yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi

Arkadaş bu neyin kafasıdır anlamıyorumki herkes golfe rakip araç yapıyormuş şaka gibi Hatta bütün firmalar toplanıp ortak araç yapacaklar yakında

Focus üretilirken de fabrikasındaydın sanırım onlar da sana "golfe rakip yapıyoruz sonuç hüsran olacak ama napalım tek hedefimiz golf " diye anlatıp aracın yapımına başladılar heralde.

Şuan için c segmentinde golften önde 4-5 araç var en az. Tabi hayatında golften başka c segmenti araca binmeyen adam en iyisi golf zanneder, hak vermek lazım

Ben de yazmayayım diyorum ama siz de başka bir aşırılık içerisine giriyorsunuz.
    Kusura bakmayın ama bu sınıfta otomobillerden anlayan hiç kimse bu sınıfta golften iyi en az 4-5 model var demez. Car medya, Autocar, automotorsport, autoshow, otohaber vs bir çok dergiler tarafından yapılan belki onlarca karşılaştırmanın tamamında golf6 1. çıkmıştır.

Size göre 5. veya 6'ncı sıra da olsa bile emin olun golfün giremediği ilk 5' e mazda 3 ve i30 hiç giremez.

Eğer bu dergilerin yanlı olduğunu düşünüyorsanız o da sizi bağlar. İnsanlara bir fikir vermeleri açısından dergilerdeki yorumlar yerine "sn Berk Erden diyor ki" mi diyeceğiz.

• quote:

trendline golf evet görsel açıdan çok boş bir araba bunu kabul ediyorum ama güvenlik olarak rakiplerinden üstün

buda trendline golfün donanım listesi güvelik olarak

Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)

Elektronik Diferansiyel Kilidi (EDL)

Elektronik Fren Güç Dağılımı (EBD)

Elektronik Motor Çekiş Kontrolü (MSR)

Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR)

Aktif ön kafalıklar

Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX)

Disk frenler, ön/arka

Emniyet kemeri sesli ve ışıklı uyarı özelliği

Gündüz yanan farlar

Hıza duyarlı elektro-mekanik servo direksiyon

Immobilizer

Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakma özelliği

Piroteknik ön emniyet kemerleri

Sürücü diz hava yastığı

Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları

Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları

Tam bağımsız ön/arka süspansiyonlar

Tavan hava yastıkları

İLGİ ÇEKMEYE ÇALIŞIYORSAN ALKIŞLARIM BAŞARDIN YİNE!!!

GOLF DEMEK SADECE 1 SERİSİNDEN GERİ . VOLVOYA O KADAR PARA DÖKECEĞİNE BİR GOLF ALSAYDIN BARİ

HYUNDAİ SAHİBİ OLMAKTAN MUTLUYUM ÇÜNKÜ SENİN GİBİ BİLİNÇSİZLER TERCİH ETMİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

arathorn ve efe01 ; beyler mutlaka denemeye bekliyorum sizi..
    128 hp'lik dizelin performansını çok merak ediyorum. otomatik olanını kullandım sanki 100 hp gibi gelmişti..
    manueli mutlaka daha iyidir..

yarışmı yapacaz....yarışsa ben yokum...güzel güzel gezeceksek gezelim...Performans için almıyoruz bu arabayı 68 yaşındaki babam kullanacak..Kendı kullandıgım arabanın performansı yeterli ama ben hız delisi değilim...
  • Hayırlı olsun diyelim. Golf saglam ve iscilik kalitesi bakımından mükemmel. Fakat i30 da öyle olabilir neden olmasın. Kullanan arkadasım paylaşacak işte burada. Güle güle bin. Allah kaza bela vermesin.
  • savaşa hazırlanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

trendline golf evet görsel açıdan çok boş bir araba bunu kabul ediyorum ama güvenlik olarak rakiplerinden üstün

buda trendline golfün donanım listesi güvelik olarak

Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)

Elektronik Diferansiyel Kilidi (EDL)

Elektronik Fren Güç Dağılımı (EBD)

Elektronik Motor Çekiş Kontrolü (MSR)

Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR)

Aktif ön kafalıklar

Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX)

Disk frenler, ön/arka

Emniyet kemeri sesli ve ışıklı uyarı özelliği

Gündüz yanan farlar

Hıza duyarlı elektro-mekanik servo direksiyon

Immobilizer

Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakma özelliği

Piroteknik ön emniyet kemerleri

Sürücü diz hava yastığı

Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları

Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları

Tam bağımsız ön/arka süspansiyonlar

Tavan hava yastıkları

İLGİ ÇEKMEYE ÇALIŞIYORSAN ALKIŞLARIM BAŞARDIN YİNE!!!

GOLF DEMEK SADECE 1 SERİSİNDEN GERİ . VOLVOYA O KADAR PARA DÖKECEĞİNE BİR GOLF ALSAYDIN BARİ

HYUNDAİ SAHİBİ OLMAKTAN MUTLUYUM ÇÜNKÜ SENİN GİBİ BİLİNÇSİZLER TERCİH ETMİYOR

Buda son zamanlarda moda oldu ilgi cekmeye calisiyorsun reyting yapmaya calisiyorsun tribune oynuyorsun v.s

Su yukarida alinti yaptigin mesajda nasil bir ilgi cekme olayi var ciplak resimmi paylastim
    Sadece trendline golfun guvenlik donanimini paylastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada dikkatinizi Bir konuya cekmek istiyorum. Tayyip Erdogan ne zaman vergileri ucurdu, o zaman 1.6 motorlar deger kazandi. Markalarin maliyeti ayni ama firsatcilik yapiyor. Araclarin vergi avantajlarini kullaniyorlar. Bu fiyatlar gayet normal. 2-3 sene once full highline'i 50 ye alirdik ama simdi hepsi caktirmadan vergiyi kullanarak fiyatlari arttiiyor. Saygilar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.