Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur

Yeni focus bunun en basit ornegi

Sahsen a3 disinda ben golfe rakip gormuyorum yeni bmw 1 haric ::)))

Yazmiyim yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi

Arkadaş bu neyin kafasıdır anlamıyorumki herkes golfe rakip araç yapıyormuş şaka gibi Hatta bütün firmalar toplanıp ortak araç yapacaklar yakında

Focus üretilirken de fabrikasındaydın sanırım onlar da sana "golfe rakip yapıyoruz sonuç hüsran olacak ama napalım tek hedefimiz golf " diye anlatıp aracın yapımına başladılar heralde.

Şuan için c segmentinde golften önde 4-5 araç var en az. Tabi hayatında golften başka c segmenti araca binmeyen adam en iyisi golf zanneder, hak vermek lazım

Golften neye göre önde 4-5 araç var ? Kalite mi performans mı yakıt tüketimi mi ne olarak öndeler ? Ve hangi marka modeller bunlar ?

• Biraz yukarıda trendline golf'teki güvenlik donanımlarını yazmış arkadaşımız.
    elite i30dakiler ile trendline i30daki güvenlik donanım farkını görmüşsündür umarım.
    Bende biraz dikkat çekici olması açısından mecaz-ı mürsele döktüm işi yok ölürsün yok sakat kalırsın filan dedim.
    Golf'ten inip i30'a binersin dolu özellik görürsün ama Allah korusun herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur.
    golf ve i30'un geçirilen kazalarda yolcuların yada sürücünün canını koruması arasında büyük fark vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Allah hayırlı etsin. Kazasız belasız kullanırsınız inşaallah.

Sorun arkadaşın Hyundai i30 almasında değil. Volkswageni elden çıkarıp Hyundai almasında. Bazılarının canı sıkılmış hal böyle olunca. Aracı hiç incelemeden peşin hüküm vermek ne kadar doğru olur? Kaldi ki alan arkadaş aracı beğenmiş ve bence de seçimi doğru. Dışarıda gördüm bir tane araç gerçekten çok yakışıklı.
  • ucuz telefonun özelliği çok, ama işlemcisi yavaş, donar, dokunmatik kalvye bi çalışır bi çalışmaz, şarzı anca bir gün gider, estetik, dayanıklılık, insan sağlığı, garanti, parça durumunu hiiiiç sorma.
    Yani anca çamur at izi kalsın çabası içindesiniz.
  • Hayırlı olsun. 7-8 yıl kullanacaksanız ileride pişman olmanız kuvvetle muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Bosline golf den sonra i30 iyi gelcektir hayırlı olsun

+1
    hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

quote:

bir uye yeni bir otomobil ve degisim karari aliyor.

yorumlar ise;

"hayatinin hatasi!" (bunu yazanin ne derece terbiyeli! ve seviyeli bir sahis oldugunu herkes biliyor)

"golf ile kazada sakat kalirsin, i30 ile olecegini garanti ederim!" (bunu yazan ustat! euro ncap gurusu zaten!)

bu nasil bir kepazeliktir.

iki aracta manuel sanzimana sahip ve otomatik sanziman ("vw dsg" vs "hyundai otomatik sanziman") aktarma farki soz konusu degil.

iki otomobilinde kendine has ozellikleri, guclu ve zayif yonleri elbette mevcuttur.

ilk agizdan karsilastirma konu sahibi tarafindan yapilir ve bizlere iletilir. bu sekilde saglikli verilere ulasilir.

henuz asfaltta yeterli kilometre yapmamis olan "i30" konusunda tedbirli bir tutum takiniyor ve ne ovuyor ne de bilgisizce yeriyorum.

bilgiler artik sayin "arathom" dan gelecektir.

hayirli olsun.

saygilar...

Gözlerim seni aradi iyiki yazdin

bende ilk defa bir yazima karsilik vermedi kiyamet kopucak diye dusunmeye baslamistim

Ama edebinle yaz yazacaksan kepazelik falan hic hos laflar degil

edep ogretecek sahis siz oldu iseniz eger vah halimize demekten kendimi alamiyor ve durumun vahametini saskinlik ile kavriyorum.

sozun bittigi yerde, verecek mantikli bir cevap zihninizde olusamadigi vakit, hezeyan bas gosteriyor.

her neyse sizin bilinciniz ne derece saglikli, fikirleriniz ne derece tutarli, bunun kararini forum kendi veriyor, verdi de...

"ana"ya dil uzatmadiginiz yorumlarda bulunmaniz dilegiyle...

saygilar...

Kelime oyunu yapma olurmu

takilmis kalmissin bir yere sen ayni durumda olsan kim bilir neler yapardin

fuzulu ve bos seyler yaziyorsun amacin nedir onuda hala anlamis degilim benden dolayi kesin ve net bir rahatsizligin var bu kesin ama daha neden oldugunu anlamis degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mayıs 2012; 15:36:05 >

• quote:

Hayatinizin en buyuk yanlisini yapmissiniz bence

Bence golfu cok ararsiniz

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

Biraz yukarıda trendline golf'teki güvenlik donanımlarını yazmış arkadaşımız.
    elite i30dakiler ile trendline i30daki güvenlik donanım farkını görmüşsündür umarım.
    Bende biraz dikkat çekici olması açısından mecaz-ı mürsele döktüm işi yok ölürsün yok sakat kalırsın filan dedim.
    Golf'ten inip i30'a binersin dolu özellik görürsün ama Allah korusun herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur.
    golf ve i30'un geçirilen kazalarda yolcuların yada sürücünün canını koruması arasında büyük fark vardır.

"5 yıldız falan hikaye olur", evet tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 3 Mayıs 2012; 15:37:44 >
  • quote:

Biraz yukarıda trendline golf'teki güvenlik donanımlarını yazmış arkadaşımız.

Hımm kaç tane yeni i30 ile golfun aynı kazayı yapması sonucu i30da ölen golften sakat çıkan gördünüz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efe01

quote:

Golf 1.6 102 PS Trendline 36.900 tllik golfde

SÜRÜCÜ DİZ HAVA YASTIĞI var YENİ i30 1.6 GDI STYLE 43.000 TL arabada yok

36,900 dedıgın arabanın jantları kapaklı.....

ARADA 6 bin tl var ama

kendi vosvosunuzu yaratında bi jant ortalama 6 bin dir emin olun :)
  • quote:

quote:

herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur.

hayatinizda kac kere, "euro ncap"ten 5 yildiz gercegini hikaye ettiniz? bunu ne vakit tecrube ettiniz?

euroncap'daki testler kaç km hızla yapılıyor biliyorsunuzdur,
    ya o hızların üzerinde yolculuk ederken kaza yaparsanız ne olur euroncap'taki 5 yıldız pert olur heralde.
    işte bu tip kazalarda golf ve i30 farkı ortaya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

o değilde ben en çok 50 bin 80 bin Hatta 120 bin km donelerini merak ediyorum. Sonuç bir vw olabilecekmi gerçi sunuda söylemek gerek geçen jetta alan bir arkadaş 1.2 tsi motor 50 binde titreme yapmaya başladı diyordu. Güle güle kullanın renkler Ve zevkler tartışılamaz..

bir volkswagen olabilecek mi ne yahu ? volkswagen kim ki ? gerçekten anlamıyorum. hiç bir araç motoru 100 bin de bitecek şekilde tasarlamaz hyundai yde düzgün kullanın ki türkiye şartları yollar vs belli en az 500 bin götürür ki benim 300 bin km de starex im vardı taş gibiydi
  • üretemeyen insanların yaptığı en iyi şey tüketmek galiba.
    Nasıl bir tüketici toplumu olduk 2 yılda bir araba değişmeler.
  • quote:

quote:

quote:

herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur.

hayatinizda kac kere, "euro ncap"ten 5 yildiz gercegini hikaye ettiniz? bunu ne vakit tecrube ettiniz?

euroncap'daki testler kaç km hızla yapılıyor biliyorsunuzdur,
    ya o hızların üzerinde yolculuk ederken kaza yaparsanız ne olur euroncap'taki 5 yıldız pert olur heralde.
    işte bu tip kazalarda golf ve i30 farkı ortaya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur

Yeni focus bunun en basit ornegi

Sahsen a3 disinda ben golfe rakip gormuyorum yeni bmw 1 haric ::)))

Yazmiyim yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi

Arkadaş bu neyin kafasıdır anlamıyorumki herkes golfe rakip araç yapıyormuş şaka gibi Hatta bütün firmalar toplanıp ortak araç yapacaklar yakında

Focus üretilirken de fabrikasındaydın sanırım onlar da sana "golfe rakip yapıyoruz sonuç hüsran olacak ama napalım tek hedefimiz golf " diye anlatıp aracın yapımına başladılar heralde.

Şuan için c segmentinde golften önde 4-5 araç var en az. Tabi hayatında golften başka c segmenti araca binmeyen adam en iyisi golf zanneder, hak vermek lazım

Golften neye göre önde 4-5 araç var ? Kalite mi performans mı yakıt tüketimi mi ne olarak öndeler ? Ve hangi marka modeller bunlar ?

Golfden daha iyi 4-5 arac yok buna emin olun

Doyelimki sizin demeniz var emin olun o4-5 arac icinde i30 yok

• quote:

quote:

bunu da ne ara tecrube ettiginiz konusunda merak icerisindeyiz.

engin kaza tecrubeleriniz ile bizi aydinlatir iseniz seviniriz.

Kendi adina konus ben merak etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzzselimm

üretemeyen insanların yaptığı en iyi şey tüketmek galiba.
    Nasıl bir tüketici toplumu olduk 2 yılda bir araba değişmeler.

Zaten bu kadar firma Türkler 2 yılda bir araç değiştiriyor diye yeni model çıkarıyorlar.
    Tüm dünya böyle maalesef. Herkes konfor ve yenilik peşinde...

Ya şu tartışmaları filan da bir kenara bırakın.
    Bir konu da temiz kalsın lütfen ya.
  • Bu kadar tartışma oluyor ve İ30 Golf'e rakip hatta daha iyi görülebiliyorsa bu iş olmuş demektir.Avrupa gibi bir pazarda İ 30'un Golf'ü satış anlamında geçmesini bekleyemeyiz ama Hyundai İ 30 la hedefini çok rahat tutturacak gibi duruyor.Birde Golf 5 ile fotolu kıyaslama çok tutarsız olmuş daha doğrusu olmamış.Sipariş veren arkadaşa aracı hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun.Kıyaslamalarınızı bekliyoruz.Bizim arkadaşlardan da i30 düşünenler var, kararsızlar vereceğiniz bilgileriniz önemli
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.