Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mst105

Hayırlı olsun diyelim. Golf saglam ve iscilik kalitesi bakımından mükemmel. Fakat i30 da öyle olabilir neden olmasın. Kullanan arkadasım paylaşacak işte burada. Güle güle bin. Allah kaza bela vermesin.

kimse o kadar para verip satın aldığı aracını kötülemez, herkese malı güzel gelir,
    ben nissan juke tipsiz dersim, denk gelir alırsın süper araba dersin.
    herkes böyle yapıyor bunun için kullanıcı hyundai i30'u kötülemiyor süper mükemmel diye bol keseden sallıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

bir uye yeni bir otomobil ve degisim karari aliyor.

yorumlar ise;

"hayatinin hatasi!" (bunu yazanin ne derece terbiyeli! ve seviyeli bir sahis oldugunu herkes biliyor)

"golf ile kazada sakat kalirsin, i30 ile olecegini garanti ederim!" (bunu yazan ustat! euro ncap gurusu zaten!)

bu nasil bir kepazeliktir.

iki aracta manuel sanzimana sahip ve otomatik sanziman ("vw dsg" vs "hyundai otomatik sanziman") aktarma farki soz konusu degil.

iki otomobilinde kendine has ozellikleri, guclu ve zayif yonleri elbette mevcuttur.

ilk agizdan karsilastirma konu sahibi tarafindan yapilir ve bizlere iletilir. bu sekilde saglikli verilere ulasilir.

henuz asfaltta yeterli kilometre yapmamis olan "i30" konusunda tedbirli bir tutum takiniyor ve ne ovuyor ne de bilgisizce yeriyorum.

bilgiler artik sayin "arathom" dan gelecektir.

hayirli olsun.

saygilar...

Gözlerim seni aradi iyiki yazdin

bende ilk defa bir yazima karsilik vermedi kiyamet kopucak diye dusunmeye baslamistim

Ama edebinle yaz yazacaksan kepazelik falan hic hos laflar degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: kenangumus

Bazı fotoğrafları karşılaştırdım. Golf 5 ile Yeni i30'un.

Galiba i30 golf 5'ten kopya çekmiş... İnanmayan incelesin.

Bu Çin, Kore vs in genetik kusuru galiba kopya çekmek... Herşeyin kopyasını yapıyorlar...

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

Hayırlı olsun ama yanlış yapmışsınız. Konuyu görür görmez kenan arkadaşımız geldi aklıma
    Evet yahu hatta 2 araçtada direksiyon aynı yerde. Farlarıda ön tarafta ikisinin. Ulan vitesin yeri bile değişmemiş. Ne boş adamlar var yaa

• o değilde ben en çok 50 bin 80 bin Hatta 120 bin km donelerini merak ediyorum. Sonuç bir vw olabilecekmi gerçi sunuda söylemek gerek geçen jetta alan bir arkadaş 1.2 tsi motor 50 binde titreme yapmaya başladı diyordu. Güle güle kullanın renkler Ve zevkler tartışılamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.
    Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde.
    Millet saf mı mercedes-bmw-audi ye servet döküyor.

Volvoyu untmayalim ::)))

Bu mesaji ben yazsam kan cikardi ama ::))

Takipteyim seni nereye Volvo yazsan yeter be arkadaş diye alıntı yapacağım olmadı bir süre sonra görmemişin olmuş diye başlayabilirim

ne yani volvo kalitesiz bir marka mı?
    taş gibi araba, hyundai'yi 5'e katlar 3'e böler.

Yeminle yaziyorum bu arkadasin yazdigi mesajlardan uzaktan yakindan bir bagim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: efe01

yarışmı yapacaz....yarışsa ben yokum...

peki o zaman seni eledik.. arathorn kardeşim sen ne dersin bu hususta?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

trendline golf evet görsel açıdan çok boş bir araba bunu kabul ediyorum ama güvenlik olarak rakiplerinden üstün

buda trendline golfün donanım listesi güvelik olarak

Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)

Elektronik Diferansiyel Kilidi (EDL)

Elektronik Fren Güç Dağılımı (EBD)

Elektronik Motor Çekiş Kontrolü (MSR)

Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR)

Aktif ön kafalıklar

Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX)

Disk frenler, ön/arka

Emniyet kemeri sesli ve ışıklı uyarı özelliği

Gündüz yanan farlar

Hıza duyarlı elektro-mekanik servo direksiyon

Immobilizer

Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakma özelliği

Piroteknik ön emniyet kemerleri

Sürücü diz hava yastığı

Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları

Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları

Tam bağımsız ön/arka süspansiyonlar

Tavan hava yastıkları

İLGİ ÇEKMEYE ÇALIŞIYORSAN ALKIŞLARIM BAŞARDIN YİNE!!!

GOLF DEMEK SADECE 1 SERİSİNDEN GERİ . VOLVOYA O KADAR PARA DÖKECEĞİNE BİR GOLF ALSAYDIN BARİ

HYUNDAİ SAHİBİ OLMAKTAN MUTLUYUM ÇÜNKÜ SENİN GİBİ BİLİNÇSİZLER TERCİH ETMİYOR

Buda son zamanlarda moda oldu ilgi cekmeye calisiyorsun reyting yapmaya calisiyorsun tribune oynuyorsun v.s

Su yukarida alinti yaptigin mesajda nasil bir ilgi cekme olayi var ciplak resimmi paylastim
    Sadece trendline golfun guvenlik donanimini paylastim

Arabayı alan adam zaten kullanmış sıkılmış satıyor ! Sanamı düştü eski aracın donanımını yazmak. Adamın hevesini kursağındamı bırakmaya çalışıyorsun.
    Bu fesatlık neden. Senin sayfan 20 sayfa yazıldı tebrik ettik iyi yaptın dedik ama deseydik 60 kağıtlık arabaya 100 verdin iyimi olurdu. Sevincini azaltsak bize yakışırmıydı burda kocaman adamlarız yakışmıyor sana!!!

• benzinli golfle bi nebzede , 2010 model dizel boşline golfu verip i30 almak mantıklı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

quote:

quote:

golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.
    Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde.

Herne ise işte kaliteli mal çoğu zaman pahalıdır hele hele teknolojik bir araçta,
    laptopta toshiba boşuna pahalı değil, taş gibi makine yapıyor adamlar.
    samsung tvlerde boşa iyi değil, ucuza hyundai plazma tv aldım, plazması bile bozuldu hyundai'nin geri verdim para iadesi aldım ve gittim samsung aldım memnunum.
    hyundai 1519tl
    samsung 2200tl
    fark vardı ama biri cam gibi biri leş gibi gösterio.
    hyundai şirket arabası filansa iyi güzel mantıklı ama bi binici hyundai almamalı.
    hyundai ticari araç, taksiler için ideal.

İlk mesaj zaten yeterince saçmaydı ama ikinci mesajın ile saçmalığı pekiştirmişsin.

Ne diyelim helal olsun.

tamam senin deyiminle "saçmalamıyorum" soruyorum.
    Hyundai bu kadar iyi marka madem neden otomatik ve manuel vitesli araçlarının yakıt tüketimleri arasında büyük fark var.
    Kaliteli otomatik şanzıman az yakan ve 0-100 hızlanması manuel'den dahi iyi olandır.
    Makineler insandan daha seri vites değiştirir mantığıyla.

• Çok boş işler ile uğraşıyorsunuz.. Daha bire bir görmediğiniz aracı kötülemekten ne tür bir zevk alıyorsunuz merak ediyorum gerçekten. Golf iyi hoşta, i30 boş bir araç değil.
  • Gına geldi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 3 Mayıs 2012; 15:11:45 >
  • Golf1 : 2. dünya savaşından sonra çıktı İ30: 2012 de ama her şey kopya, golf 4 teker üstünde, i30 da. Hatta ilk benzini bile golf bulmuş tüm dünya onun bulduğu yakıtı sonradan kullanmaya başlamış...
  • hayırlı uğurlu olsun aracınız, güle güle kullanınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

trendline golf evet görsel açıdan çok boş bir araba bunu kabul ediyorum ama güvenlik olarak rakiplerinden üstün

Aktif ön kafalıklar

Disk frenler, ön/arka

Gündüz yanan farlar

Immobilizer

Sürücü diz hava yastığı

Tavan hava yastıkları

GOLF DEMEK SADECE 1 SERİSİNDEN GERİ . VOLVOYA O KADAR PARA DÖKECEĞİNE BİR GOLF ALSAYDIN BARİ

Buda son zamanlarda moda oldu ilgi cekmeye calisiyorsun reyting yapmaya calisiyorsun tribune oynuyorsun v.s

Su yukarida alinti yaptigin mesajda nasil bir ilgi cekme olayi var ciplak resimmi paylastim

Arabayı alan adam zaten kullanmış sıkılmış satıyor ! Sanamı düştü eski aracın donanımını yazmak. Adamın hevesini kursağındamı bırakmaya çalışıyorsun.
    Bu fesatlık neden. Senin sayfan 20 sayfa yazıldı tebrik ettik iyi yaptın dedik ama deseydik 60 kağıtlık arabaya 100 verdin iyimi olurdu. Sevincini azaltsak bize yakışırmıydı burda kocaman adamlarız yakışmıyor sana!!!

bak güzel arkadaşım birincisi şu

BURAYA KONU AÇIYORSAN HER TÜRLÜ OLUMLU YADA OLUMSUZ GÖRÜŞÜ GÖZE ALACAKSIN

ŞİMDİ İ30 58750 TL BENİM ARABAMDA SENİN GÖZÜNDE 60,000 TL İKİSİDE AYNI SENİN İNCE GÖRÜŞÜN BU İŞTE

HYUNDAİ SENİN GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ NE YAZACAĞINI BİLMİYORSUN

SANA KALSA İ30 A3 DEN BİLE KALİTELİ BİR ARABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mayıs 2012; 15:12:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aktif ön kafalıklar

Disk frenler, ön/arka

Gündüz yanan farlar

Immobilizer

Sürücü diz hava yastığı

Tavan hava yastıkları

bak güzel arkadaşım birincisi şu

BURAYA KONU AÇIYORSAN HER TÜRLÜ OLUMLU YADA OLUMSUZ GÖRÜŞÜ GÖZE ALACAKSIN

ŞİMDİ İ30 58750 TL BENİM ARABAMDA SENİN GÖZÜNDE 60,000 TL İKİSİDE AYNI SENİN İNCE GÖRÜŞÜN BU İŞTE

HYUNDAİ SENİN GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ NE YAZACAĞINI BİLMİYORSUN

SANA KALSA İ30 A3 DEN BİLE KALİTELİ BİR ARABA

Görüşler ayrı fakat yinede yazı şekliniz ( üslup bozmadan tebrik ederim)

Benim Elentram ederi 40 , i30 45 . S60 1.6 D ise 60 evet.

Konuyu ben açmadım ama Ptesi bende i30 teslim aldım yakıt dıuşında memnunum

• konu daha fazla kirlenmesin şimdi kilitlenir benden bilirsiniz

Arkadaşa tekrar hayırlı olsun diyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

quote:

quote:

Herne ise işte kaliteli mal çoğu zaman pahalıdır hele hele teknolojik bir araçta,
    laptopta toshiba boşuna pahalı değil, taş gibi makine yapıyor adamlar.
    samsung tvlerde boşa iyi değil, ucuza hyundai plazma tv aldım, plazması bile bozuldu hyundai'nin geri verdim para iadesi aldım ve gittim samsung aldım memnunum.
    hyundai 1519tl
    samsung 2200tl
    fark vardı ama biri cam gibi biri leş gibi gösterio.
    hyundai şirket arabası filansa iyi güzel mantıklı ama bi binici hyundai almamalı.
    hyundai ticari araç, taksiler için ideal.

İlk mesaj zaten yeterince saçmaydı ama ikinci mesajın ile saçmalığı pekiştirmişsin.

Ne diyelim helal olsun.

tamam senin deyiminle "saçmalamıyorum" soruyorum.
    Hyundai bu kadar iyi marka madem neden otomatik ve manuel vitesli araçlarının yakıt tüketimleri arasında büyük fark var.
    Kaliteli otomatik şanzıman az yakan ve 0-100 hızlanması manuel'den dahi iyi olandır.
    Makineler insandan daha seri vites değiştirir mantığıyla.

İyi de hocam şimdi bunun yazdıklarınla ne alakası var?

Sen demişsin ki, golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.

Ben bu yazdıklarının üzerine o yorumu yaptım, senin şimdi söylediğin bambaşka bir konu. Ben i30, Golften iyi bir araçtır diye iddia etmiyorum ki.

Sen Golfle ölmediğin kazada i30 la ölürsün demişsin, ölümmetre falan mı var elinde?

• pek bi özelliği olmayan kaliteli marka telefonla, tvsi kılı tüyü olan çin malı telefonu karşılaştırın aynı şey işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvaniyet

pek bi özelliği olmayan kaliteli marka telefonla, tvsi kılı tüyü olan çin malı telefonu karşılaştırın aynı şey işte

Alakası yok..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.