Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omeryuce61

quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

Orijinalden alıntı: uurll

golf bosline olmasaydi golf derdim ama , bos bir golften iyidir dolu i30

Golfun en dolusuda i30 un gerisinde kaliyorki :-)

tamam

Higline kalmiyormu .

Highline golf dizelle i30 dizel fiyatini bi kiyaslayip verilir mi verilmez mi dusunmeliyiz...

Higline golf güzel araba kötü demiyorum. Sıfır higline golf ile i30 elite arasındaki seçim tamamen kişiye bağlı bir seçim olur. Saygı duyarım. Ama su var ben secerken higline golfte olmayan özellikler ve özellikle olmasını istediğim sevdiğim donanım özellikleri i30 da vardı ben onu sectim. Ama bazıları yok kardeşim donanım önemli değil ben genede golf alayım der. Normaldir. Ama tercihinini yapmış kişiye niye i30 aldın ? bir kaza yapta göreyim ben seni dedimi biri orada duracak işte.

• Arkadaşım aracını güle güle kullan, kazasız belasız kullan söylenenlerede kulak asma. Oda birşey mi sen golfu satıp İ30 almışsın, ben 2 hafta önce passatımı satıp İX35 aldım senin anlayacağın eğer bir araba içine siniyor ve beğenipte alabilecek güçteysen istediğine bin. Yeri gelir onuda satarsın sonuçta bir araç.
  • Bu arada bacanakta 2009 Audi A6 sını sattı,2012model mercedes aldı begenmedi sattı şimdi ix35 aldı begenirmi bilmem yakında onuda satar
    Daha önceleri Passat hastasıydı hersene bi yeni modelle değiştirirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 4 Mayıs 2012; 11:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

Arkadaşlar yine geldim,
    i30'u en erken ne zaman teslim alan oldu aranızda,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çok sağlam çok dayanıklı çok güvenli diyorsunuz?

Birkaç kelime oyunu yapalım :)

Arkadaşlar yine geldim,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çürük, dayanıksız, güvensiz diyorsunuz?

hyundai i30 elimizde yoksa diğer hyundailere bakarız i30'u değerlendirmek için,
    o zaman da dayanıksız, güvensiz diyebiliriz.
    Bir golf'ten iyi diyebilmek için alıp kullanmak eskitmek gerekir,
    liste üzerinde i30'un daha fazla özelliği daha ucuza sunduğu aşikar ama bunu yaptığı için ezbere golf'ten iyi diyemeyiz.
    Yani burada hiçkimse bana i30, golf'ten yada aynı klasmanda rakibi diğer araçlardan iyi diyemez.
    Otomobilin iyi olduğuna kataloğuna bakarak test sürüşü yaparak kanaat getiremezsiniz.
    Alır biner tecrübe edersiniz eskitirsiniz dersiniz ki sağlammış yada dayanıklıymış.
    Ama bu forumda çoğu kişinin yaşı ufak ve eşi dostu i30 siparişi verdi diye i30'a sempati duyuyor.
    Taraftarlık boyutuna getirdiler işi, ehliyeti olmayan birçok kişi i30 süper araba diyebiliyor.
    Ama ben kendimce araç bilgime güveniyorum, etrafımdaki insanlarda bilir güvenir bana;
    bu doğrultuda piyasaya girip kendini kanıtlamamış bir aracı diğer araçlardan daha iyi olarak nitelendirmek hatadır;
    hele hele bu i30 dan önce hyundai'nin ürettiği diğer araçların kalitesi ve dayanıklılığı bu durumdayken böylesine i30 savunmak sadece fanatizmdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yine geldim,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çok sağlam çok dayanıklı çok güvenli diyorsunuz?

Arkadaşlar yine geldim,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çürük, dayanıksız, güvensiz diyorsunuz?

liste üzerinde i30'un daha fazla özelliği daha ucuza sunduğu aşikar ama bunu yaptığı için ezbere golf'ten iyi diyemeyiz.
    Yani burada hiçkimse bana i30, golf'ten yada aynı klasmanda rakibi diğer araçlardan iyi diyemez.
    Otomobilin iyi olduğuna kataloğuna bakarak test sürüşü yaparak kanaat getiremezsiniz.
    Alır biner tecrübe edersiniz eskitirsiniz dersiniz ki sağlammış yada dayanıklıymış.
    Ama bu forumda çoğu kişinin yaşı ufak ve eşi dostu i30 siparişi verdi diye i30'a sempati duyuyor.
    Taraftarlık boyutuna getirdiler işi, ehliyeti olmayan birçok kişi i30 süper araba diyebiliyor.
    Ama ben kendimce araç bilgime güveniyorum, etrafımdaki insanlarda bilir güvenir bana;
    bu doğrultuda piyasaya girip kendini kanıtlamamış bir aracı diğer araçlardan daha iyi olarak nitelendirmek hatadır;
    hele hele bu i30 dan önce hyundai'nin ürettiği diğer araçların kalitesi ve dayanıklılığı bu durumdayken böylesine i30 savunmak sadece fanatizmdir.

Yorumlarınıza sadece gülüyorum
    Siz çevrenizde otomobil uzmanı olarak görülebilirsiniz ama burda bu yorumlarla otomobil konusundaki bilgisizliğinizi hepimiz gördük...

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yine geldim,

Arkadaşlar yine geldim,

Yorumlarınıza sadece gülüyorum
    Siz çevrenizde otomobil uzmanı olarak görülebilirsiniz ama burda bu yorumlarla otomobil konusundaki bilgisizliğinizi hepimiz gördük...

cevap veremeyip bu tarz yazılarla kendinizi avuttunuz tebrikler.

• burada Getz ve i20 için yol tutuş süper diyen bile çıkmış komedi filmi gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rene54

burada Getz ve i20 için yol tutuş süper diyen bile çıkmış komedi filmi gibi :)

sürmedikleri i30 için c klasmanının en iyisi demeye getiriyorlar,
    hele bi sür bakalım bi dene ondan sonra gel.
    Bi citroen dizel motoru 300-400bin güzel bir kullanım ile giderken.
    300bini göremeyen hyundai dizeli bakalım bu i30'da neler yapacak hepimiz göreceğiz.
    Ama bilmediğimiz görmediğimiz denemediğimiz kullanmadığımız eskitmediğimiz bir i30 için yapılan bu ezbere yorumlar maalesef atmasyon gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 4 Mayıs 2012; 12:03:19 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yine geldim,

Arkadaşlar yine geldim,

Senin kafa düz mantık çalışıyor işte. Taraftarlık boyutuda savunan golfe tapan sensin. Önce bir aynaya bak.

Yani i30 alan kişi alıp uzun süreli kullanmadan bu arabaya iyi diyemiyor. Ama sen Hyundai'in diğer araçlarınına bakarak bu araca kötü diyorsun. Sana diyecek bir şey bulamıyorum ben.

Üstelik mesaj yazan kişilerin yaşının ufak olduğunu , kendilerinin almadığının , eşi dostu sipariş verdi diye i30'a sempati duyduğunuzu nerenizden uyduruyorsunuz ?

Söyledikleriniz hiç bri bilimsel tarafı , hatta tutar tarafı yok. i30 aldı diye insanlara bir kaza yapında öleceksiniz deme hakkında yok.

İyi GOLF alalım ölmeyelim. i30 alalım ölelim.

Yazık...

• Hyundai milletin amma da canını yakmış be arkadaş.Sanırsın ki vw fabrikasının sahibi kendileri.Hyundai belirli bir kalite standardını yakalamıştır artık ve piyasada kabul görmüştür.Bunu bazılarının kabul edip etmemesi bir şeyi değiştirmez.Klimasız golf ilanları gördüğümde şaşırmıştım,bir insan nasıl klimasız otomobil alır diye.Ancak şu an şaşırmıyorum bu kadar fanatiklik derecesinde savunulduktan sonra normalmiş.
  • Bu forumda çok fakir olduğu için pahalı şeylere karşı bi antipati var. Pahali seylerin onlar icin ulasilmaz oldugunu bildikleri icin direk karalamaya basliyorlar. Ornek vereyim; Apple-Samsung , Volkswagen-Hyundai, AMD-Intel, AMD-NVIDIA

Adamın parası varsa gidip Golf Highline alır. i30'un en üst paketli modelinden daha fazla para öder ama daha iyi bir arabası olur. Ha trendline. golf mü yoksa elite i30 mu derseniz ben de i30 derim. İnsanlarin tercihlerine saygi gosterin biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Bu forumda çok fakir olduğu için pahalı şeylere karşı bi antipati var. Pahali seylerin onlar icin ulasilmaz oldugunu bildikleri icin direk karalamaya basliyorlar. Ornek vereyim; Apple-Samsung , Volkswagen-Hyundai, AMD-Intel, AMD-NVIDIA

Adamın parası varsa gidip Golf Highline alır. i30'un en üst paketli modelinden daha fazla para öder ama daha iyi bir arabası olur. Ha trendline. golf mü yoksa elite i30 mu derseniz ben de i30 derim. İnsanlarin tercihlerine saygi gosterin biraz

Saygı duymak en önemlisi. Ben Higline golf için hatta üstüne aksesuarda ekleyerek 65.000 bin lira bütçe ayırmıştım. Alacak gücümde vardı çok şükür. Ama i30 test edince gittim onu aldım. Param yok diye i30 da almadım. Tercih meselesi özellikleri , tipi hoşuma gitti aldım. Şu anda Golfede biniyor olabilirdim. Ama i30'u gördükten sonra tipi çok hoşmuş keşke biraz daha bekleseydim derdim. Ve i30 alan arkadaşlara hayırlı olsun der geçerdim. Ne yaptınız hayatınız hatasını yaptınız öleceksiniz pişman olacaksınız falan demezdim.

Ama aldım diye bazıları tarafından arabadan anlamayan , parası olmayan diye nitelendiriliyorsam , o arabayı aldım diye ilk kazada ölecem diye düşünülüyorsa o kişiye ve boyle düşününlere acırım ve kızarım tabi.

Golf alan lord sanki benim başıma. Parası olupta showromda gördüğüm tiplerden biri birine ;

Oğlum gel golf alalım sana.

GOlf mü o ne ki

İşte oğlum passattın küçüğü.

Bu kafaylada golf alan tipler var. Bu bir şeyi göstergesi olur mu şimdi.Olması mı lazım. illa ki ilişkilendirelim mi bir şeyle yani. Parası var alıyor kıroya bak mı diyelim ? Diyormuyuz demiyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLPhinuSs -- 4 Mayıs 2012; 12:23:55 >

• VW grubu araçlar iyi araçlardır ama tıpkı Fenerbahçe gibi gereğinden fazla abartılan, gereksiz fanatiklik yapılan bir markadır.

Şu dünya da Audi yi bile VW den zayıf görenler gördüm ya daha ne diyeyim...
  • Bosch'u verdim yumatu aldım olmuş, hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melatonin -- 4 Mayıs 2012; 12:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Bu forumda çok fakir olduğu için pahalı şeylere karşı bi antipati var. Pahali seylerin onlar icin ulasilmaz oldugunu bildikleri icin direk karalamaya basliyorlar. Ornek vereyim; Apple-Samsung , Volkswagen-Hyundai, AMD-Intel, AMD-NVIDIA

Kesinlikle. Saygı şart.
  • Cahillik ve fanatiklik dizboyu. Forumun seviyesi düşüyor..

• İ30 a vw logosu takılsa millet gidip bayide incelese değişen hiç birşey olmaz basar parayı alır... Birkere kişinin en ufak şüphesi yok vw e karşı... Nerden geliyosa markaya karşı bu şüphesizlik anlamamak elde değil..Atın artık kafanızdan marka takıntısını kardeşim.. Ünlü marka diye alman markası diye...markayı şişiren..fahişleştiren bir distrubitör var başında..sizde müşterilerisiniz işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Cahillik ve fanatiklik dizboyu. Forumun seviyesi düşüyor..

DH otomobil bölümünde seviyenin düştüğüne inanmıyorum.

İnsana yönelik hakaret, aşağılama, (küfür içeren sözleri söylemeyi hiçbir şekilde kimse kabul edemez)...

olmadıkca paylaşımlar iyi olur düşüncesindeyim.

Çünkü düşünceler kurallara uygun olarak paylaşılmalı, herkes özgürce fikirlerini söylemeli.

Yanlış veya doğru...

Son kararı verecek tüketicinin kendisi...
  • hayırlı olsun hocam
  • quote:

Arkadaşlar yine geldim,

Forma renk kattınız.

"ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çok sağlam çok dayanıklı çok güvenli diyorsunuz?"

Siz galiba İ30 kullandınız aksini iddia ediyorsunuz.

Yine de paylaşımlarınız Forma renk kattı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.